- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
PC-s irányítás felmérés:
más is játszik kontrollerrel vagy csak én vagyok ilyen elvadult?
világ életemben PC gamer voltam, diablo játékok is csak bill+egérrel mentek nálam, pedig a d2 resurrected-nél már lehetett volna váltani. viszont most a d4 elején már valahogy nem állt kézre a billentyűzetes binding, ezért kipróbáltam ps5 dualshock kontrollerrel. már az első tapasztalat full pozitív volt, kényelmes és hiba nélkül megy, a game alapból on the fly vált bill+egér és kontroller közt oda vissza (attól függ mihez nyúlsz épp).
ráadásul annyira le lett az évek alatt butítva a játékmechanika meg annyi quality of life bővítést hoztak bele, hogy már max az inventory kezelésnél vagyok hátrányban az egérrel szemben. a harc viszont cserébe egy álom, én már teljesen elkurvultam, és nem tudok visszalépni. az, hogy van 2 ujjon lévő ravaszom és két fő gombom + 4 könnyen elérhető gombom a skilleknek, valamint külön tapipad a map-nek és 4 másik gomb a tárcsás menühöz, nagyon hamar megszokható gyorsaságot ad. és akkor már csak hab a tortán a rezgős visszajelzés, pl ha beállok egy poison lecsóba, úgy elkezd dorombolni az egész cucc a kezemben, hogy még akkor is arrébbugrom, ha amúgy bírnám a sebzést.
azért durva, hogy mennyit fejlődött ez is, már csak annyi kéne, hogy a szottyos windows rendesen kezelje a bluetooth eszközöket, és ne kelljen feltételenül kábellel csatlakozni (bár én úgy is ezt preferálnám a töltés és a betonbiztos kapcsolat miatt, ahogy egerek és billek esetén is).
[ Szerkesztve ]
-
-=Jam=-
őstag
válasz zsirfecske #12502 üzenetére
Nekem ment DualSense-zel vezeték nélkül is, mikor rápróbáltam.
-
Jim-X
őstag
válasz Reinhardt #12501 üzenetére
Lement, kemeny 7 perc volt... ketszer meg is csukott
Viszont esett 2 Anchestral crossbow ami 500-al nagyobbat ut mint a mostani, worth it
szerk.: 620-al ut nagyobbat 2243 dam es van rajta +54allstat, meg 29% core dam...wow, mar printelem is ra az Edgemastert
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
Mrdevil
addikt
Pulverize csapkodós druid, spirit hiányba szenvedek állandóan, csapok négyet a földre aztán annyi. Mi kell nagyon ilyenkor neki, simán spirit cost reduction, meg max spirit? Vagy mire figyeljek jobban?
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
Ellia
addikt
Pre seasont bill+egér. seasont meg xbox kontrollerrel tolom. Szeretem, jó vele, egyedül a táskában nem szeretek vele turkálni, az lassú.
Xbox kontrollert bt-on keresztül natívan kezeli.
-
-=Jam=-
őstag
válasz zsirfecske #12504 üzenetére
Nem, valahogy a Diablo nekem egér bill, meg se próbáltam kontrollerrel. Pl. Sorc-szal hova teleportál, ha elnyomod a skillt, mert ugye egérrel odahúzom az egeret, ahova akarok teleportálni és nyomom a skillt. Valahogy ezek miatt igazából esélyt sem adtam neki
-
gulupeti
senior tag
Nem vagy elvadult, én Xbox kontrollerrel tolom, tv-n, házimozin, kényelmesen, fotelben, talán pisztollyal a fejemnél vissza tudnának kényszeríteni az asztalhoz. Pedig nincs rossz székem, de nekem így sokkal kényelmesebb.
A kontrolleres irányítás szerintem is kiváló, de azért van amit nem értek ezzel kapcsolatban. Az inventoryban körben lehet menni a mutatóval, ugye jobb oldal végéről átmegy a bal oldal elejére, ugyanezt a stashben már miért nem tudom megcsinálni?[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
válasz gulupeti #12509 üzenetére
Miért nem lehet pld. a jobb analóggal ugyan úgy irányítani mint egérrel .
A D2R-be pld lehet.
Amúgy én a D2R -t direkt Steam Deckhez vettem meg amikor kijött és csak azon játszottam. Így ezt nem is volt kérdés, hogy kontrollerrel fogom játszani.-=Jam=-
A titka az, hogy ha sosem használod egérrel akkor ott a boldog tudatlanság, így nem is hiányzik egy ilyen lehetőség[ Szerkesztve ]
-
Rossi
addikt
Pár évvel ezelőtt én is a PC masterrace-hez tartoztam, majd eladtam a gépet és következett pár év szünet.
Aztán vettem egy XSX-et megjelenéskor, és azóta megint gamer vagyok.
(Most pedig jön a gyerek, pár hónap és megy a kukába az Xbox.)Féltem a D4-től, de nekem is nagyon bejön a kontrolleres irányítás.
Egyedül az zavar, hogy az egyszerre lenyomott gombokat (nálam a barbinál a 3 shout) nem veszi be, kell egy tizedmásodperc szünet két lenyomás között.[ Szerkesztve ]
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
Gubu0101
veterán
En kiprobaltam a PS5 kontrollerel de nem igazan jott be,nekem kenyelemesebb billentyun,mar megszoktam a gomb kiosztast.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
ProEvoFan
nagyúr
Több évnyi PCs Diablo3 után PS4en megint játszottam a játékkal és rácsodálkoztam én is, hogy mennyire király kontrollerrel játszani ezt a stílust is. Azóta csak a kontroller.
-
Kylesa
aktív tag
PC-n nekem most töltődik egy 212 megás peccs, vajon mi lehet benne?
it's a danger pretty here in Night City
-
mephi666
nagyúr
-
WayneGace
őstag
The dark dance szív miként működik pontosan?
Leírás: Every 5 seconds while above 60% Life, Core Skills cost [X] Life instead of your Primary Resource. Skills that consume Life deal [20 - 30%] increased damage.
Ez most az jelenti, hogy 5 másodpercen keresztül hp-t fogyaszt, majd 5 másodpercen keresztül a szokásos "energiát" és így váltakozik?
BestSecret invitációt privátban adok.
-
Peace
nagyúr
[link] Véglegesen kitilthatnak a Diablo IV-ből, ha külső szoftverekkel tesszük kényelmesebbé a játékot
-
ProEvoFan
nagyúr
Mikor is fog lelassulni a fejlődés? Lvl70 után? Mindjárt meglesz a lvl70 és eddig nem hogy lassabban értem el idáig, hanem sokkal gyorsabban, mint anno a sorcimmal.
-
WayneGace
őstag
válasz Kylesa #12516 üzenetére
Battleneten oldalt ott van a patch notes, rákattintva láthatod.
Egyébként ez:
1.1.0c Build #43556 (All Platforms) - July 26, 2023
Fixed an issue where several Focus off-hand items could only have an aspect imprinted on them once.
Fixed an issue where combining the Dark Dance and Punishing Speed Malignant Powers could cause the player to stun themselves.
Fixed an issue where the Grim Reward Season Journey objective could be repeated by dropping and picking up the same stash.
Fixed an issue where the Werebear and Werewolf fur color was too bright in certain situations.
Fixed an issue where movement on specific controllers was often not functioning correctly.
Updated the activation of the Premium Battle Pass with a confirmation pop-up.
The default focus (the button the controller will first highlight) on the Battle Pass screen is now the Season Journey button.
Acquiring or re-allocating Seasonal Blessings will now clear the vendor buyback inventory.
Fixed multiple instances where players were encountering crashes.
Further stability improvements.
Fixed an interaction with the Agitated Winds Malignant Heart power which led to automatic Cyclone Armor casts to ignore its own cooldown.BestSecret invitációt privátban adok.
-
krokk
senior tag
válasz WayneGace #12518 üzenetére
Nem, ez azt jelenti, hogy 5mpig amikor 60% hp felett vagy akkor a core skillek hpba kerülnek. Ami meg hpba kerül az 20-30% al többet sebez. Szóval minden core skilled innentől többet sebez illetve azok is amik alapban hpba kerültek.
the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
WayneGace
őstag
-
krokk
senior tag
válasz WayneGace #12523 üzenetére
nem próbáltam, de jah valahogy így kell lennie, mondjuk nem igazán értem az 5mp értelmét pluszban... ha 60% alá megy akkor azért áll meg amúgy meg... de jah lényegében ha 60% felett vagy akkor hpból lősz mindent és többet sebez.
the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
LÁZ
addikt
amikor a helltide mapon a mistery chestből 1 képes spawnolni az 1 óra alatt, én meg 20 percig futkosok ide-oda, hogy hátha méltóztatott spawnolni...hát, az prájszlessz
ps. és kb még 4 random kollega dettó futkos...
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
CptAdamica
veterán
-
FlashBird
tag
Pár napja meglett a level100 de az Uber Lillith szépen megakasztott, nem is szenvedtem vele, most lesz az először hogy kénytelen leszek átbuildelni valami probuildre Csak sajnos ehhez még kell egy kis NM farm mert nem azokat a Glpykheket fejlesztettem... Lenne fantázia az endgame-ben, kéne még vagy 5db endgame boss ami végre arra ösztönöz hogy csinálj még valamit.
[ Szerkesztve ]
-
Hangfalképű
tag
válasz ProEvoFan #12530 üzenetére
Én azért érzem, bár ez az első karim ami 80 felett van (83 épp) és 43-45 körüli NM dungikban szedegetem az xp-t. Egy dungeon kb egy fél paragonpontnyi xp-t ad. Nem is szedem már fel a cuccokat csak ha unique vagy leg esik, rák fogja átnézegetni minden dungi után, csak menjen a gyilok, mert ez így kicsit lassú
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
addikt
válasz CptAdamica #12528 üzenetére
nem az volt a baj, hanem hogy nem spawnolt a láda, 1et ki tudtam szedni, de utána már csak körbe körbe lovagolt mindenki, mert a 4 láda közül egyik se spawnolt...biztos van ilyen, csak qrva idegesítő
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
gyugyo79
addikt
válasz ProEvoFan #12530 üzenetére
Egyszerű matek, pont annyi XP kell a szintekhez mint előtte, ezért lassulni fog minden szint elérése. Ha ehhez hozzá vesszük a 2 legfontosabb DMG -et adó tulajdonság csökkentését ami magával hozza azt, hogy nem haladsz úgyan úgy mint előtte (1.1.0)
Ehhez jön az, hogy ha magasabb szinten mész akkor:
Pre-Season of the Malignant bonuses:1 Level higher: +15%.2 Levels higher: +20%.3+ Levels higher: +25%.
Post-Season of the Malignant:1.5% bonus per Level up to 10 Levels.Ex:+1 level: +1.5%.+2 levels: +3%.+10 levels: +15%.Szóval a számok a tények katonái
Ráadásul ezen
(végén) a 21-es hotfix nem változtatott annyit, hogy azt lehetne mondani, hogy visszahozta ami el lett véve, csak nem veszítik el az a réteget akinél ez már kiverte volna a biztosítékot amikor oda értek[ Szerkesztve ]
-
Jim-X
őstag
válasz Hangfalképű #12533 üzenetére
En se szedtem a rare-t, aztan most visszaszoktam ra, mert kell upgrade-hez...Ugyhogy szedegetem es salvage-olom
66-os vagyok ket ora oregpapas tempoval 2 szint, szerintem jo
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
Rison77
senior tag
De amúgy ezek kajak ennyire full kretének, de komolyan?
Berakják, hogy több goldért tudod eladni az itemeket, cserébe a buffal lineárisan nő a craft ára is, sőt, a javítás ára is, az 5%-os boost-al konkrétan 15k-t fizetek rá a javításra is...mint buff nélkül. Most minden javításnál, craftnál vonjam vssza 300 kemény goldért a buffot ? Eszem megáll komolyan. Nem értem mi volt evvel a cél, már ha volt cél vele, és nem olyan totál amatőrség mint a default 9999 alapanyag volt, amit 2 nap alatt kimaxol egy diablo játékos. -
warcat
veterán
Na már csak Kehjistan renown utolsó lépcső kell, nem fog hiányozni
EA: It's in the crate!
-
Dinasti
senior tag
Sziasztok! Valaki xboxon vagy discordon tudna rám szánni némi időt egy kis alap info kibeszélésre? Most kezdtem a szezonnak de a játékkal is csak a sztorit vittem végig. Hősiesen bevallom el vagyok veszve picit. Nem boost kell hanem csak info . Köszönöm előre is.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz gyugyo79 #12535 üzenetére
a kerdes, hogy a szezonalis bonusz additiv vagy multiplikativ, mondjuk az 1.15 * 1.08ra kijon, hogy 1.242, tehat majdnem a korabbi +3 szint.
az mas kerdes, hogy a NM curveot atvarialtak, tehat igazabol valahol 90+ folott ez talan konnyites, addig viszont a +10 szintet tartani 3 helyett nehez. igy nezve tenyleg van progresszio, es a problema reszben az volt, hogy az ellenfelek skalazodasa miatt egy 80as karakter 80as ellenfelek ellen ugyanabban a gearben altalaban erosebb volt, mint egy 100as 100as ellenfelek ellen. gear upgrade meg keteselyes.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
gyugyo79
addikt
válasz proci985 #12544 üzenetére
Az okosok szerint
"All XP bonuses stack additively, including with World Tier. That means that the relative benefits of elixirs and party bonus decrease on higher levels compared to the early game. However: free XP is free is XP, so make sure to always have at least some elixir active, e.g. Weak Iron Barb Elixir, which you can craft starting from level 5 and is the cheapest elixir in the game if you don't have others available." -
CactuS
Arcképgyáros
Skacok, nem jár valaki T4 capstone körül? Becsatlakoznék, ha lehet.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest