- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Android szakmai topik
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
-
Mobilarena
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvd24
senior tag
válasz Roland861010 #12650 üzenetére
lesz még ennél több is, itt van amit eddig megosztottak.
Bővebb majd jövőhét szerdán.
-
ProEvoFan
nagyúr
Nyolc nap alatt maxos lett a b.pass. Háromból kettő armor nagyon fasza lett, meg egy-két fegyver tényleg kurvajó néz ki.Az utolsó paci is csinos. Ez így kicsit rövid lett, de nem panaszkodok, mert továbbra is élvezem a játékot. Megy a hentelés ezerrel.
-
malacka87
őstag
Hát ezen a barbár buffon jót röhögtem! Ez megint egy nerf! Rupture cd redu critre te jó isten! Charge buff funonásra jó lesz másra nem.
[ Szerkesztve ]
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
S e t h
nagyúr
Én a patchben azt látom, hogy azokhoz a dolgokhoz nyúltak inkább, amelyek eddig sem voltak nagyon használva.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
nagyúr
Nem tudom, én most megint Ice-shard-ot kezdtem csak hogy lássam mennyire lett fos / jobb a season a non season-höz képest. Egyelőre simábbnak érzem így 75-ös szinten, de pl gear esetén most sokkal szerencsétlenebb vagyok, eternalon már ilyenkor sokkal jobban álltam. Most alig esik unique item, pre-season volt olyan nap, hogy 3x esett ki a raiment of the infinite
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
lofagi
addikt
válasz MafOne #12653 üzenetére
Egy jó kis fun buildre tökéletes.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
malacka87
őstag
Hát ez a poe 2 megeszi reggelire a d4-et!
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
MafOne
csendes tag
Köszi a válaszokat, csak már hirtelen azt hittem,megáldott a Diablo loot Istene
-
.LnB
titán
Azt néztem, hogy a Sorcererrel az alap játékban lvl48-on csináltam meg a Capstone dungeont, tegnap a Necro-val meg lvl42-őn. Szóval nerf ide- vagy oda, a Necro azért jó. Bár nem tudom mennyire érintette a nerf. Elvileg a Bone Spear buildet annyira nem.
Mondjuk az Arc Lash sorcerer-nél elég durva, hogy nem kell a Mana-val foglalkozni. Így a Sorcerer-rel, egészen WT4-ig úgy játszottam, hogy nem fejlesztettem a geart, nem tettem semmire aspecteket. Mindig az volt rajtam, amit épp összeszedtem, és nagyobb IL volt.
A Necro-nál viszont tegnap rendbe kellett szednem már lvl50-nél az aspect-eket, az Essence miatt, hogy ne fogyjon el. Még mindig nem tökéletes, de már sokkal jobb a helyzet.Tegnap egy laza 10-12 szintet léptem. Ez a nyamvadék PS5 kontrollere nem is bírta a strapát. Azért kellett már pihentetnem kicsit a játékot, mert lemerült a kontroller.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
dvd24
senior tag
az aspectek visszamenőleg változnak, viszont a unique-ok stat változásai nem, azokat újra ki kell majd ütni
-
ambushka
aktív tag
Vegre jon a monster density update.
akarki akarmit mond, egy ARPG lenyege az, hogy minden mobhoz kepedt krva eros vagy es apritod oket. Ezert mikodik a PoE, ezert volt elvezetes a D3.
ezzel vegre lez egy kis akcio megint, nem kell fel perceket rohangalni azert, hogy leuss 3 mobot, amibol az egyik egy teleportalgato vampir boss.
remelem season 10 korul elvezheto lesz a jatek.
PSN ambushka8989
-
Raidon
őstag
válasz batai15 #12676 üzenetére
Ha nyugiban le tudnék ülni lehet nekem is gyorsabban menne. Mikor leülnék 10 percenként rángat a gyerkőc fel. Este mire meg le tudnék ülni majdnem bealszom a gép előtt inkább lefekszem. Nem vagyok már annyira fiatal. Régen még bírtam az ilyet
Most már azért annyira nem"A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin
-
Gubu0101
veterán
Erositest.Nem art neha atvarialni a skill fat.En is tegnap azt csinaltam.Eddig elso par mobnal evereztem T3 cathedralban (lvl48 druid).Tegnap ujravarialtam az egesz skill fat,meg modositottam egy aspectet igy,ugy mentem at mint kes a vajon.Curatornal egy potit se lottem el.Ha hamarabb raneztem volna skillre meg aspectre mar reg T3-ban vagyok
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
_drk
addikt
Mindig van gear függőség!
Cseréljétek le kékre az összes cuccot és nézzétek meg úgy a buildet! -
Khaosz55
addikt
Van nálam elég sok LVL1-2-es NM dugeon papar vagy mi. Meg kell ezeket csinálnom, ha inkább LVL11-13-as szintek ami nekem megfelelő ?
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Khaosz55 #12684 üzenetére
Ha nincs nagyobb szintű nyitásod, akkor kell menni egy-két kört azzal amid van, mert a dungi dobálja a nagyobb sigileket.
Kraftolni is lehet, de nyilván még ha csak nm t1es sigiled van, akkor nincs annyi alapanyagod még a kraftoláshoz.Jaaaaa, félreértettem? Van nagyobb már?Akkor mehetsz arra is, az alacsonyabb szintüket betöröd.
[ Szerkesztve ]
-
CptAdamica
veterán
válasz Khaosz55 #12684 üzenetére
Nyugodtan betörheted őket, ha túl könnyűnek találod már.
Ezek a cold-os empowered elites dungeonök mekkora egy genyók, tegnap belefutottam egybe, kb 2 másodpercenként fagyasztva voltam, közben állandóan teleportált, falat húzott, meg nyomta a meghátrálós varázslatot, felénél kiégett az agyam és megszakitottam.
[ Szerkesztve ]
Megyen!
-
Khaosz55
addikt
Még egy kérdés. Valahol lehetett venni olyan papírt, hogy nem halok meg ha elfogy az életem, vagy valami hasonló. Azt hol tudok venni ?
-
-FreaK-
veterán
Megcsináltam én is a T3 Capstone-t a rugómmal, 41es szinten kezdtem, kétszer haltam, de a főboss-nál egyszer sem, de ott már 42 voltam.
-
SQX_Barto
addikt
válasz Khaosz55 #12687 üzenetére
Sacred - T3 Dungeon level 1-20
Ancestral - T4 Dungeon Level 21-100
Csak a megfelelo szinten tudod kinyitni oket.
Nekem valami potion remlik, ami megment a halaltol, de lehet mas is van, Hardcore-on kivul szerintem nem tul erdekes.If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Khaosz55
addikt
70+-os Capstone dugeont megcsináltam LvL62-es varázslóval. Rendesen leizzadtam vagy 5-6X megaltam.
-
Jim-X
őstag
válasz CptAdamica #12686 üzenetére
En megnezem a sigil affixeit es ha szar akkor betorom...Aztan nyitok valami kedvemre valot
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
Az amugy normalis, hogy nm dungeonban egy ket super unique jobban megfingat, mint maga a dungeon boss?
A játék az nem játék!
-
WayneGace
őstag
Úgy látom, akinek megvan quest még mindig tud heartot farmolni. Azt hittem már javították.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
S e t h
nagyúr
Van rá lehetőség, hogy a sigilek és malignantok egyesével törhetőek legyenek?
Igen, sikerült mindet betörni ami nálam volt.[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest