- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
granini
őstag
válasz MikeWazowski #13607 üzenetére
Ebből egyáltalán nem biztos hogy lesz 4/4 most hogy a DEX már nem priority stat, lehet hogy 37x kell rollolni hogy beadja.. csak mondom... amúgy szép, gz..
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
gyugyo79
addikt
válasz MikeWazowski #13607 üzenetére
Van 2 "ilyenem" 20-20 milla feletti pörgetéssel és egyikre sem jött be a 4/4 mert akkor még az egyik szinte fix stat az a dext-volt és az mellé valami amit kidobott használni meg egy harmadik ezeknél rosszabb 4/3-ast használok mert a pörgetés ára még több lenne ha legót csinálnék belőlük.Ez már változott elvileg vagy fog majd (Mármint a szinte fix Dext egyik rollnak a 2-ből) mire BG-t megunom és újra játszok annyit, hogy 1-2 pörgetésre összeszedjem a goldot ....
Ezzel nem az értékét akarom rontani mert ebből lehet csak 4/4 és az, hogy kiessen annak az esélye tényleg kb 1-2%. -
gyugyo79
addikt
válasz granini #13608 üzenetére
A dext az egy max elmegy stat volt már előtte PS -hez pld nekem és attól nem feltétlen volt 4/4 valami hogy adta szinte fixen.
Ezek kelletetk volna nekem pld és a 6-7 en sem "hagytam volna ott" (persze azon hagyom és azt próbálom cserélni de ezeket sem adta be) azokat amik nekem voltak / vannak :
Weapon Type: Crossbow
1. High Damage per Second
2. Vulnerable Damage
3. Critical Strike Damage
4. Critical Strike Damage with Imbued Skills
5. All Stats
6. Damage to Core Skills
7. Damage to Crowd Controlled EnemiesA Twisting Blades-hez nem tudom benne van e az első 5-ben a dext (bár akkor már mindegy is ha megvolt az a "javítás" amiben ezt változtatták)
[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
válasz granini #13608 üzenetére
Harmadik pörgetésre, kb. 1,3 milla összesen és 42 all statot beadta. akkor a nyíllal már nem kell foglalkoznom. Asheara tőr kellene.
Ez lett a végeredmény:
köszönöm Mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
gyugyo79
addikt
válasz MikeWazowski #13611 üzenetére
No ahhoz nem kell akkora szerencse mint ehhez
Grat! -
zsirfecske
addikt
válasz MikeWazowski #13605 üzenetére
én vinném simán, trapper tb-hez, csak még lev 65 vagyok de ha rajtad marad, szólj, elraknám
(ez eternal realm, ugye?)
-
MikeWazowski
veterán
válasz zsirfecske #13613 üzenetére
Már acc boundos. Meg nem is akartam eladni csak érdeklődtem. 100as Lilith a célom.
[ Szerkesztve ]
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
BRABUS113
aktív tag
-
batai15
félisten
Nem tudom mi van ezzel a játékkal de már már harmadjára dobja a crimson field nevű kardot. Csak sajnos hota-s vagyok nem jó semmire.
-
WayneGace
őstag
A rerollnál, hogy megszűntették a pörgetés piorítását eléggé keresztbe tettek a dolgoknak. A randomra még jobban ráerősítettek. Nem tetszik.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
Archttila
veterán
En is igy gondoltam, koszi sracok
D4craft nalam mar nem eloszor hozza a tutilegutobb egy Helm-mel voltam kitarto na jo annyira nem kellett kitartani.. egyebkent altlaban olyan 25-ig elmegyek, de az ilyen 50-75 millakat mar elengedem. (persze harmat negyet azert azokra is guritok)
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
-=Jam=-
őstag
HunPH klánhoz már nem lehet csatlakozni?
-
zsirfecske
addikt
válasz Archttila #13624 üzenetére
ha a dmg a fontos, akkor lehet a bal, de sztem ott az overpower full useless stat, míg a magas slow a másikon nagyon jó utility, sőt, ha van szinergia, akkor dmg-be is fordulhat. szóval +1 a jobb oldalira, egye fene a magas chc-t
MikeWazowski:
oksi, de eternal, ugye? szezont nem ismerem, de felteszem ott nincs is sima socket, csak ilyen szívecskés.amúgy mi már d2r-ben is trade-elgettünk, nem? rémlik valami, majd megnézem a priviket (egyszerűség kedvéért rádírok, ne ijedj meg.)
-
MikeWazowski
veterán
válasz zsirfecske #13627 üzenetére
Nem, én seasonbe vagyok.
-
zsirfecske
addikt
válasz MikeWazowski #13628 üzenetére
-
MikeWazowski
veterán
válasz zsirfecske #13629 üzenetére
65-ös vagy és ilyen kesztyűd van?
-
-=Jam=-
őstag
válasz MikeWazowski #13630 üzenetére
Nem az övé, a maxrollos leírásnál van Szerintem ilyen senkinek nincs, hogy mind a 4 stat max roll
-
la_cc
addikt
-
Archttila
veterán
válasz zsirfecske #13629 üzenetére
Igen tudom, csak ugye az attack es a csc kevéske
Apropo, valaki seasonbe elerte mar a lvl100-at? en most 88 vagyok, de ha ilyen utemben haladok (es fogok mert szabin vagyok) akkor par nap mulva megleszPassionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
zsirfecske
addikt
válasz -=Jam=- #13631 üzenetére
persze, ez csak az álomkesztyű, a maxroll build alkotója szerinti bis statok max értékejen. de épp azért mérvadó. a konkrét stat értékek lehetnek a max-tól messze, de nekem pl fontosabb a 4/4 megléte, mint a jó stat roll. értsd: 3 maxos stat + 1 szemét az rosszabb mint 4 stat ami csak max 70%-os. lehet eredő dps-ben jobb az előbbi, de az messze nem az összkép lesz szvsz.
-
soo277
őstag
Ne kövezzetek meg ,de a barber malignan ,az micsoda?minden kari tudja használni, és mire jó?
kösziBT: wersoo#21211
-
addikt
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Tyler Durden #13643 üzenetére
Én sem, csak kérdezem.
Hol is van ez a felület, ahol mehet a biznisz?[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
Lokids
addikt
Ha nm dungeont csinálok, az bele számít a renown dungeonba?
Mert maprészenként még mindig csak 1-2 dungeon van beírva... furcsa.[ Szerkesztve ]
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
WayneGace
őstag
válasz ProEvoFan #13642 üzenetére
Ők rakták bele a tradet úgy, hogy kihagytak ingame marketet. Nevezzük AH-nak vagy bárminek. Inkább amiatt kellene aggódniuk, hoogy állítólag ázsiaiak (hű milyen szép szó ´) találtak megint valamit, amivel tudtak karakter, így item dupokat létrehozni. Hangsúlyozom, hogy állítólag. Valamit a játék fájlokkal babráltak. Emiatt is, meg gondolom a botozás miatt ömlik a játékba az arany. Így a valódi pénzért sokkal többet lehet venni. És gondolom sokan úgy vannak vele, hogy egye fene azt a 10 dollárt, de megveszem ezt vagy azt.
Szóval egy alapos átvizsgálás, banhullám ráférne a játékra.[ Szerkesztve ]
BestSecret invitációt privátban adok.
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- DIGI kábel TV
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Samsung LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest