-
Mobilarena
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Érzéklete vki hogy a hotfix utóbb nőtt a wrath malignantok drop és craft esélye?
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Gomez86
őstag
válasz MikeWazowski #13558 üzenetére
ráfért...
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
duckload
aktív tag
Jobb lett a Barbi patch után? Vagy még mindig szenvedés vele?
"Gyöztél felettem, mert az végzetem, hogy harcaimban bukjam szüntelen, de új erővel felkeljek megint."
-
Lajtorja
aktív tag
válasz duckload #13562 üzenetére
El kellett dönteniük, hogy tisztességesen megcsinálják a classokat vagy legyen egy op season mechanika meg egy komoly nerf az "endgame" tartalomra (T100-on ötöde annyit ütnek mobok, ötöde annyi hpjuk van min előtte, Lilith is kapott stealth nerfet seasonra). Az utóbbiakat választották.
Már jóval peccs előtt, talán az első pár napban is voltak "gyenge" classok akik -jóval lvl 100 alatt- barberrel szétverték lilith/t100-at. Most meg lett fixelve, hogy barberbe rendesen megy vulnerable, poison, bleed, minden.
Olyan alacsonyan van a léc, hogy nincs értelme class balanszról beszélni, mindenki átugorja aki hajlandó ezt az utat járni.--- ---
-
Shiro
senior tag
Végre sikerült végigvinnem a kampányt.
Többször új karaktert kezdtem, mer valahogy egy idő után belassult.
Aztán félig poénból gondoltam szezonos karakterként csinálok egy melee sorcit.
46-os szinten fejeztem be a történetet és mentem is a capstone dungeonba. Hát a kurátornak többszöri nekifutásra is csak a fél hp-ját sikerült levernem.
Szóval elmentem kifarmolni a ball ligntningra a szezonos aspecteketet +néhány fejlesztés az útba eső droppokból és végül 49-es szinten ezzel: a buildel szinte játszi könnyedséggel megcsináltam.
A cipőre majd valami mobilitis aspectet gondoltam, egyelőre csak a skill bónusz miatt van fenn.
Az amulettbe rakott decous hearht effektjét meg sikerült félreértelmeznem.
Azt hittem, hogy a mana költséget csökkentem vele, de aztán rájöttem, hogy a manaszopkodók ellen ad védelmet.
Azért az meglepet, hogy pár új aspect és érzetre vagy 2-3x erősebb lett a karakterem.
Lehetőleg még megpróbálok minél több cd reduktiont összeszedni, hogy gyakrabban tudjam használni az unstable currents-et.
Ez az első ultimate skill amit tényleg annak érzek.
Meg hát valahogy még a cc-k ellen kellene valamiféle ellenállást szerezni. -
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz MikeWazowski #13568 üzenetére
Tudom, de voltak ott ugye 85-ösek is, csak amiből esett az 84-es volt. Ezért volt csak a fél pillanatnyi izgalom
Live-Die-Respawn
-
WayneGace
őstag
Felraktam ezt az amulettet tradere:
Hamar kaptam egy szép nagy DM ajánlatot (500m). Nem tudtam ellenállni. Majd írta az egyik licitáló csalódottam, hogy miért csináltam, ment volna feljebb. Néha tényleg nehéz felmérni, hogy miért mennyit hajlandóak adni az emebrek.
[ Szerkesztve ]
BestSecret invitációt privátban adok.
-
boogie84
veterán
válasz MikeWazowski #13568 üzenetére
Tempest Roar-t pedig csak T60 feletti NM dungeon-ban 97-es lvl felett dobja?
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
boogie84
veterán
válasz MikeWazowski #13576 üzenetére
Ez alatt nem dobta nekem.
-
félisten
Amire kinyaraltam magam, úgy látom a játékot is rendbekapták.
Van valami fun barbi build? Láttam maxrollon a walking aresanalt.
Esetleg valami más ami kicsit több mint 1 core skill + 3 shout?"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
boogie84
veterán
válasz MikeWazowski #13576 üzenetére
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz zsirfecske #13572 üzenetére
TB-Shadow Imbue+Concealment. Utóbbinál a Subverting Stealth miatt kapok ugye mindig 6sec Vulnerable-t.
Tegnap írtam, hogy ránézek majd poison buildre, hát még úgy tűnik, hogy egyelőre mégsem, mert kell pár cucc hozzá
Live-Die-Respawn
-
S e t h
nagyúr
A barber malignant gyakorlatilag cheat, vagy god mode.
Ott ahol eddig figyelnem, taktikáznom kellett, most gyakorlatilag megyek és mindenki meghal körülöttem. Nm dungeonok növelt mob density miatt konstans robbanás és xp csík szemmel látható növekedése van.Ennek köszönhetően legendary, unique eső van.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz MikeWazowski #13589 üzenetére
Az alap wudijo buildje. [link]
Ezt modositgatom folyamatosan a kedvem szerint. Most pl legtöbbször Combo-t kezdem használni a saját unique daggerrjevel pl. (De aspectek is mások kicsit.)
Live-Die-Respawn
-
WayneGace
őstag
válasz keneseig #13586 üzenetére
Meghirdettem licitre. Az egyik direkt üzenetben írt és felajánlott érte 500m-et. A licit már ekkor 350m-nél járt, melyet az üzenet küldője tett. Kicsit bánom, hogy elfogadtam. Nem a kapzsiság miatt, hanem a kíváncsiság miatt, hogy miképpen alakult volna a licitháború.
Többieknek: Seasonban úgy látom a leginkább keresett barbár stat a +2 rank counteroffensive skill, valamint majdnem maxos fury cost red, ami szinte minden buildhez kötelező. Ez egy 4/4 amulett, annak ellenére, hogy a DR-t valószínú rerollolta.
Nem számítottam rá, hogy ennyire ráugranak, de azért nagyon messze van a vendor trashtől.BestSecret invitációt privátban adok.
-
gyugyo79
addikt
válasz MikeWazowski #13591 üzenetére
Írja az, Level 100 Endgame Variants - > Nightmare Dungeon Push
Amúgy PS -es rugómmal én is kiraktam és jól jött sokszor. (Na ott ha jól tudom tényleg nincs írva róla)[ Szerkesztve ]
-
WayneGace
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- Apple iPhone 11 - népalma
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LEGO klub
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Elado vegyes IoT eszkozok (sensor,socket,smart speaker)
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest