- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigormortiis
veterán
Jól emlékszem most WT3-ba 40, 4-be 60as szinten lehet átmenni?
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
AtHoS
nagyúr
válasz Rigormortiis #13451 üzenetére
Szerintem ezt eltörölték, WT4 legionban voltak már többen 4x-es karikkal, bár új patchban még nem láttam ilyen alacsony szintűeket WT4-en
read-only mode on the forum
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Daelion #13442 üzenetére
Szerintem barrage helyett próbáld meg a penetration shot-os buildet, nekem sokkal jobban bejött. Viszont akkor is papír lesz a kari.
Ha kell némi segítség, akkor jelölj bár holnap este pont nem leszek.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Daelion
őstag
válasz CactuS #13453 üzenetére
Néztem a penetrationt és agyaltam is rajta csak azért elég macera buildet váltani de majd megnézem mik vannak meg hozzá esetleg.
Nincs igazán gondom a barrage játékmenetével mert direkt valami bow alapú buildet akartam és vagy ez vagy a penetration volt csak így most kicsit zavar ez de adok még neki esélyt.Köszi a felajánlást de én a megosztott eventeken kívül csak soloban játszom és inkább magam szeretem megoldani ezeket a 'gondokat.'
Rajtam van a shroud csak skill slotra nincs kirakva mert Aspect rakja rám lucky hitre de ja lehet átrakom a slotra mert úgy egyből fel tudom rakni és nem kell várni rá amíg szétcsapnak közbe..
Amíg nem lesz jobb gearem legalábbis.[ Szerkesztve ]
-
kiserik
senior tag
válasz Rigormortiis #13451 üzenetére
Át lehet korábban is, ezek csak az ajánlott szintek.
-
LÁZ
addikt
nem úgy volt, hogy most már kevesebbe lesz a helltide chest? vhogy ez sem sikerült....de legalább nem duplázták be véletlenül
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
zsirfecske
addikt
válasz Roland861010 #13439 üzenetére
uh ez a rare kard jól jönne nekem is. milyen level req van rajta? lehet fel kéne húzni magam WT4-re
-
AtHoS
nagyúr
válasz mucsácsó #13441 üzenetére
Nálam sokkal simábban fut, amit írtál akadásokat azt városba töltés után csinálta eddig a patch előtt. Most sokkal simábban tudok egyből mozogni városban betöltést követően.
Mondjuk a használt VRAM is csökkent, eddig 2-3 töltés után már a 8GB határnál foglalt, most pedig beéri 7,2...7,3 GB-tal.read-only mode on the forum
-
Roland861010
addikt
válasz zsirfecske #13458 üzenetére
nem tudom már. A laptop meg össze van pakolva az utazáshoz már.
Egész jól jön a loot az új patchben már csak egy Uniqe dagger kell és jók vagyunk. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Roland861010 #13439 üzenetére
A kard poison buildhez egész jónak tűnik.
___
Más:
Ahogy olvasgatom nem igazán sikerült néhány dolog a patch érkezésével. Pl.: resource burn-os sigilek továbbra is esnek, Cold-enchantment elitek továbbra is vannak dungeonben, sokaknál a barber szív nem mindig működik csapatban, rugónál a taunt decoy nem működik, Fury Against Fate bugos még mindig, fix legendary drop Legion eventen és bossoknál nem működik...
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Döglött Róka #13464 üzenetére
Hiszek neked, csak ugye ezek mind benne voltak a patch notes-ban pár napja
Live-Die-Respawn
-
Döglött Róka
veterán
Ha bedobna a servicing team hogy ket fajta patch release van, valszeg a kozosseg ledobna a lancot. A jatekosok nagytobbsege fogalmatlan, ha szoftverfejlesztesrol van szo. Lasd meg a rendszeres spaghetti kodot kialto vendeget.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
mephi666
nagyúr
...na úgy érzem ez a foltozás olyan jól sikerült, mintha lenne egy s*ggen lyukas gatyád és elölről vágnál ki egy foltnak valót... egyik oldalon oké lett, másik oldalról viszont már a f*szod van ki
...nm dungeonök még unalmasabbak lettek a magas mobsűrűség miatt, coldos elitek ugyanúgy jönnek és 1hitelgetnek büszkén... blood mist-ből is 1hitelnek... potira meg mintha tettek volna még valami cd-t, mert néha rá kell nyomnom 2-3at, hogy igyon egyet... ja és bucser is jön minden 2. dungeonbe... erre lehetne valami poti, hogy kapásból -1 revive-al indulsz neki a pincének, viszont garantáltan nem jön az a mamlasz olyan lett ez a random boss, mint egy vicc, ami elsőre poén, de ha valaki 20percenként bedobja, akkor már unalmas...
másik oldalról: mintha a magasabb mobsűrűség miatt kicsit jobban jönne az xp és több cucc (hulladék) potyogna csak hát upgrade nem jött tegnap sem... mendeln gyűrűre várnék, mert elvileg az tud majd a sebességemen nagyobbat dobni
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Bennyboy
őstag
-
rumkola
veterán
Ezaz picsogjatok érzékeknyek. Egy játék peccs miatt!
-
mucsácsó
tag
-
Bennyboy
őstag
-
need
addikt
Sziasztok..
Van némi gondom a paragon táblával..
Rugó vagyok Twisztes
Na most kész az első tábla jönne a következő..
a kettes számú..
Ezt akár hogyan forgatom nem jön ki.. arra nem jöttem rá hogy lehet e másik táblát választani csak arra hogy forgatni tudom.. vagy is nem tudom folyatni a maxrollos táblát
ami ez..
Szóval nem értem ezt az egészet..
Vagy estleg még a maxrollon keresem meg azt a táblát amit nekem van és azt folytassam?
Vagy ha valakinek van valami használható táblája amit tudok csinálni megosztaná velem?D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
Rigormortiis
veterán
Mi a fő újdonsága ennek a szezonnak? Most kezdtem el még csak komolyabban foglalkozni vele. Csak a maligant szívek, amiket a lz ékszerekbe lehet tenni és ennyi? Vannak a zöld dungeonok is bár nem értem mivel jobbak mint a simák .
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
-=Jam=-
őstag
Az Exploit Weakness táblát kell másodiknak választani, neked nagyon nem az van...
időzítve a videó, hogy kell választani:
https://youtu.be/cyB3MmS39vQ?t=391[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Rigormortiis #13477 üzenetére
Azokban tele van ilyen mobokkal az insta + a végén tudsz idézni fixen 2 típus közül.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
need
addikt
-
Rigormortiis
veterán
Most melyik a legütőképesebb nekró endgame build? Maradt a bone spear?
-
zsirfecske
addikt
ne már, ez nagyon gáz, hogy nem is részletezik
főleg, hogy bizonyos cuccok esetén tönkreverné a rare enchant/trade értelmét!
kíváncsi leszek mi lesz ezzel, hogy mit mond majd rá a d4craft.com, stb.[ Szerkesztve ]
-
5150head
senior tag
Nem tudom skacok, mi tegnap tök jót játszottunk haverral. Ha átállítod a letöltést ahogy írták itt többen, gyorsan lejön az update. Nm dungiban ömlenek a mobok lehet faszán fejlődni, főleg ha van event is. Egy tabot teleraktam legoval meg jött több millió gold is, esett 3-4 unik is, köztük a bonespeares pajzs is végre, uh teszek majd vele egy próbát. Jött bucsi de levertük pár perc alatt, 1db kisebb lag volt a 2,5 óra alatt. Vhogy a 800 feletti itemből is több esett, pedig NM30-35 futottunk. A cold enchant tényleg fent maradt. Nézni kell h milyen sigilt raksz be aztán lehet rusholni. Van amit kapásból betörünk aztán lehet kraftolni faszákat. Az eventes mobok mintha ritkábbak lennének a dungikban.
-
Archttila
veterán
Hátha van olyan aki még nem ismeri: [link]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
ProEvoFan
nagyúr
-2 rangs of the Weapon Mastery passive [kép]
Ugye jól tudom (igen jól , de inkább rákérdezek), ha kovácsnál +5 upolom az itemet, akkor ebből három lesz? Végre esett egy normális amu, és nem ezt a statot szeretném forgatni.[ Szerkesztve ]
-
-
Bird
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest