Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Roland861010

    addikt

    Én azt látom, hogy két brigád van most a D4-ben.
    Az egyik egy 99%-osan elvakult minden hibája felett szemet hunyó játékos tábor a másik pedig mindenbe is belekötő sosem játszott még arpgvel vagy ha igen kb heti 3 órát tud csak rá szánni.

    Én szerintem a D4-el egyetlen egy nagy baj van, hogy elkészült így ebben a formájában. Sajnos újra fel akarták találni a spanyolviaszt, ami felesleges volt.

    Alkottak már egy D1-et D2-öt D3-at és egy imortalt.
    A D3 fejlődési rendszere tökéletes volt és volt miért hajtani minden seasonban. Az imortal csapatkeresése is mostanra hibátlanul működik.
    Ezeket kellett volna átemelni és hibátlan lenne a D4-is.
    Helyette 1M fajta item és stat variáció van, amik 99% használhatatlanok és farmolhatsz orrba – szájba egy olyan dungeon rendszerben, ami az eddigi legrosszabb megoldás… Nem játszhatatlan így sem a játék, de nincs akkora élvezeti faktora, mint anno volt a D3-nak. D3-at kb. azt is a megjelenése óta játszottam és volt ott is fent is meg lent is a játék. De aztán sikerült egy jól működő rendszert összerakni.
    Remélem a D4 is így fog járni, mert ez így olyan félkész.
    Mi az a 4 tier. egy régi motoros egyből WT2-ön kezd majd amint elég erős ment a WT3 –ra és 60-65 körül, ha más nem segítséggel WT4-re.
    Viszont a WT4 –et ahogy nézem egy jól gearelt 80+os kari már ki is nőtte, azaz 0 kínivá sincs benne. Helyette lehet dungeonokat farmolni meg aspectecet hát csodás élmény.

Új hozzászólás Aktív témák