- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Apple iPhone 11 - népalma
-
Mobilarena
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
lvl90-tol kb hany orat kell tolni naponta a lvl100-ig?
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Archttila #10502 üzenetére
Napi 25 órát
Itt az XP táblázat. Ha megnézed mennyi XP kell a 90-100 között, akkor kiszámolhatod, hogy napi mennyi időt kell tolnod, de ez függ attól, hogy egyedül játszol, vagy csapatban, attól is, hogy használsz-e elixirt, vagy hol farmolod az XP-t. Szóval csak úgy nem lehet megmondani, hogy hány órát kell játszanod egy nap, de ha tippelnem kellene, akkor ha ilyen 8-10 órát beleölsz és csapatban tolod, akkor kb 1 hét alatt talán meglesz a lvl100. Más kérdés, hogy két hét múlva új szezon, érdemes-e hirtelen ennyi időt beleölni a cuccba.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
nubreed
veterán
A The Tree of Whispers előfordul, hogy dob legendaryt is, mikor megyek begyűjteni a jutalmat? Eddig sajna nem láttam...
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Lendova
őstag
MMO-kat megszégyenítő ideig tart elérni a max szintet, "content" a live service érában.
All fiat goes to zero.
-
-
Mike
veterán
22-es szintű tűzmágus vagyok (azért van Blizzard is) és bementem egy ilyen ketreces helyre, amire szintén 22 volt írva.. Még a halálfejeket megcsináltam, bár a karakterem nem szereti a közelharcos ellenfeleket, aztán jobb szélen belefutottam valami hatalmas ördög lénybe, akinek léptei alatt rengett a föld, előle sikerült elpucolni, bele a dungeonnek a végébe, ahol csak 3 vagy 4 ilyen hosszú kardú köcsög várt, amiből egyet is csak futkusás után győzök le. És akkor arra gondoltam, hogy elmennek a készítők a picsába. Ezt hogy lehet megcsinálni? Jó nagy backlogom van, közben ezzel szopatom magam? Nem ok nélkül vannak 4 fős csapatok a fantasy rpg-kben, healerrel, tankkal. Vmi tipp mielőtt letörlöm? És ne azt, hogy játsszak a haverokkal, későn kezdtem el, mindenki 60-70, az meg nekem nem játék, hogy odajön és 1 perc alatt lever mindenkit.
-
AtHoS
nagyúr
válasz elite.cs11 #10490 üzenetére
Én nemrég léptem meg a 67-et. IcyVeins-es induló skillezéssel mentem kb. lvl63-ig talált cuccokra saját kútfőből pakolt aspectekkel, majd rápróbáltam a T4 capstone dungira, ami elég meglepően könnyen ment jó darabig.
Aaztán mikor elértem a 3 távolról ugrálós fél képernyőt begereblyéző elit részre és egy gereblyézés a HP kb. 80%-át elvitte, egyet sem tudtam leütni, nemhogy hármat, gondoltam itt az ideje a Maxrollos szerinti starter-earlyendgame skillezést+aspectezés megcsinálni.Na itt volt meglepi, mert a capstone dungi elején már többször feküdtem, tehát védelemben a saját összerakott aspectekkel jobban tudtam haladni, bár lehet ezzel gyorsabb az ölés, viszont védelem az harmat gyenge...no persze átaspectezés után ugyanazokkal a cuccokkal
CD csökkentős cuccok kellenének, hogy az earthen bulwark többször elérhető legyen. Sajnos a 2,9k HP 4,3k armor kevéske és upgrade cucc sem igazán esik, pedig már fullra raktam a ládát, hátha megérős, de rezisztek miatt csak nem tudom egyelőre úgy átcuccolni, hogy azok is rendben legyenekread-only mode on the forum
-
ProEvoFan
nagyúr
-
rumkola
veterán
válasz proci985 #10486 üzenetére
Ígyvan. Paragon boardon is elő tudom idézni. A rarenode mező szerint nincs meg a bonusához kellő DEX, miközben baloldalonb megvan. Sőt, a rare mező is azt irja, hogy 450/450 DEX, de piros és mégsem adja meg! Csak ha szerzek valhonnan még egy azaz 1 darab DEX--et!
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Hun501be is van bőven hely ,elég sokat toljuk. Nem vagyunk sokan de nem is hirdetem afféle baráti közösség inkább.
-
keneseig
tag
válasz Roland861010 #10523 üzenetére
Az aspect rolljai ugyan azok maradnak, de a tárgy megszűnik létezni.
-
elite.cs11
senior tag
Én is a maxrollos buildet nyomom de nincs semmi bajom a tankossággal. T4 capstone dungeon sikerült elsőre mindenféle bonyadalom nélkül.
A resisteket én egyáltalán nem nézem. Főleg mivel bugosak és nem is védenek annyit amit kéne ezért tökmindegy kategória (szerintem). Armor legyen meg HP és cső.
WT3ban esetleg az itemen legyen legalább 1 vagy 2 (maxroll által) ajánlott stat (ez nadrágon és chesten kívül kb mindig dmg lesz).Lehet valamit benéztél amikor átspecceltél? vagy az itemek(en a statok) nem a legjobbak? A spirit boonokat is átspeccelted?
https://d4armory.io/ így belinkelheted a karidat, szívesen ránézek (nem ígérem, hogy tudok segíteni, de kíváncsi vagyok, hogy rájövök mivel lehet baj )
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Roland861010 #10523 üzenetére
Csak akkor, ha ugyanúgy amulettre teszed. Ha minden másra, akkor -50%,. Ha kétkezes fegyverre, akkor +50%
Live-Die-Respawn
-
WayneGace
őstag
HotA barbár után kipróbáltam thorn barbárt. Azzal lehetne leírni egyszerűen a váltást, mintha az ellentetjei lennének egymásnak, ami az egyiknek jó, az a másiknak rossz.
NM60-nál HotA-val nagyon figyelni kell, hogy hova lép, nehogy tűzben vagy méregrobbanásban álljon. Thornnal nincs ilyen gond. A baj vele például az olyan elite, amelyik nem akar sebezni. Idéz, össze-vissza mászkál. Ha slay all enemies a küldetés, akkor be tud lassulni emiatt a haladás, illetve boss fight is lassabb lehet hasonló okok miatt. Thornnal bőven tudsz szaladgálni, nem gond, hogy tömeg van valahol. Ha nagyon rád ugranak és direktben sebeznek, akkor hamarabb halnak. Az biztos, hogy egyre magasabb NM-en, ahol a túlélés a kulcskérdés a thorn biztosabb választás. Nagy előnye, hogy crit chancere nincs szükség, emiatt crit dam is mindegy, így mehet fegyverekbe az all stat, emiatt pedig az összes paragon bónuszt megkapod.BestSecret invitációt privátban adok.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Piistii
tag
A mellékküldetések is nullázódnak a season 1 ben ?
-
Edge
veterán
kösz igen rápihenek az a terv, amúgy kicsit a motivációm is elveszett, mi a fenét csináljak most igy lvl100on, se paragon pont nincs több se semmi, erre az alig 2 hétre meg nem fogok új karit indítani, talán... talán kipróbálok más buildeket, bár s1 mindent meg fog változtatni, lehet sok értelme ennek sincs.
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Roland861010
addikt
válasz elite.cs11 #10525 üzenetére
Sose lesz jó nekem a druidam .
-
AtHoS
nagyúr
válasz elite.cs11 #10525 üzenetére
Na ezt nem tudtam, hogy a resistek azok bugosak, én meg figyelem azokat is a cuccokon na akkor elkezdem lecserélgetni a cuccokat és hagyom a resisteket a francba, de megvárom előbb mit látsz
spirit boon ugyanaz, mint az icy-veines szóval az rendben van
Deer Spirit: Wariness
Eagle Spirit: Swooping Attacks + Scythe Talons.
Wolf Spirit: Packleader
Snake Spirit: OverloadFejes előző skillezésből maradt még a sok a fire resist miatt (poi creeper volt előzőleg az egyik skill)
Ahogy látom a rárakott aspecteket nem mutatja az oldal csak azokat ami alapból a tárgyon volt (fegyó, totem, amu) azokat meg nem volt szívem elbaltázni, mert jól dobják a sebzést (2kezes fegyóval ami eddig esett min -130at jelöl sebzésre)Amu: Edgemaster
Ring1: Rapid
Ring2: Umbral
Gloves: Expectant
Helm: Mending Stone
Chest: Might
Pants: Cyclonic Force
Boots: Ghostwalker
Weapon:
Totem: Shepherdread-only mode on the forum
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Piistii #10531 üzenetére
Igen.
Amik megmaradnak, azok a Lillith szobrok és a felfedezett területek. Így elvileg indulásnál minden területen az első két reward alapból meglesz.
Amit nem értek, hogy a felfedezett területeknél ott lesznek a dungeon bejáratok, de gondolom (tippre szerintem igen) a dungeonok is resetet kapnak, ezáltal a Legendary Aspectsek is. Ami nem is baj.[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
A resistance témához hátha másnak is új
T4 - en már olyan mínuszt kap a karakter, amit nem tudsz kompenzálni sehogy a jelenleg a játékban összeszedhető dolgokkal. - Ez a tudják és majd egyszer javítják / változik kategória ...
"Monsters overcome 40-percent Resistance"
(WT3 -on sem sok értelme van már rámenni a "Monsters overcome 20-percent Resistance" mellet. Előtte WT2 még egy WB -nál pld. észre lehet venni a hatását akár egy potinak is csak hát ott meg érdemesebb elkerülni a sebzéseket és a dps-re menni ...)
Szóval még ha minden elérhető ittem+paragon+poti -t magadra is szedsz sem lesz jelentősége mert az azokon látott % -os számok nem úgy számolódnak, hogy összeadódva szépen elérhető a 100% vagy 100 + % és abból lesz - 40% .
De ezt meg is lehet nézni. Amikor esik egy ilyen ittem azt eladás előtt felvisztek úgy, hogy megnézitek előtte és utána a karakterlap resistance részén mit változtat egy 30-40 % valójában a többi matek meg már menni fog.[ Szerkesztve ]
-
duckload
aktív tag
Ki milyen karival nyomja most?
Mit indítotok s1 ben?
Én Death trap rogueal játszok. Mocskos erős.
Szerintem maradok roguenál csak rangedet csinálok!"Gyöztél felettem, mert az végzetem, hogy harcaimban bukjam szüntelen, de új erővel felkeljek megint."
-
ripla
addikt
Itt meg kellene adni a Battlenet accountot? Inkább nem.
Viszont az AMD software azt írja, hogy eddig 70 órán keresztül futott a Diablo 4, mondjuk ebbe az nincs benne amikor Decken játszottam vele, az legyen még plusz 5 óra, szóval olyan 75 óra eddig kb., és tegnap lett meg a lvl60 a legelső karakterrel.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest