- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Android szakmai topik
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
-
Mobilarena
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Voy15
tag
Season 1-től LFP (SC)
Sorci leszek, naponta 2-4 órát tudok lenni, főleg 22h - 02 között
BattleTag: Voyager#2648
-
abéla
senior tag
az milyen már, mikor a Hentes el akar szaladni előlem, mert érzi a vesztét (kék, "letérdelős" része előtt), de azért utána mentem ...persze trasht dobott (72 vs 75_Butch)
lehet kicsit túltankosítottam a sorcimat, mióta lecsapott pár fagyasztós kecseg-elit nm-ben
(ez a linkelt/ismert armory azért még némi fejlesztésre szorul - enchantokat, meg aspecteket nem nagyon írja pl)[ Szerkesztve ]
hootka!
-
MutantZombie
tag
válasz WayneGace #10393 üzenetére
Lehet csak nem volt elég gyakorlott felhasználó, ez esetben utólag elnézést is kérek, itt mindenkitől, aki sértőnek találta a megjegyzéseim.
De a kis csapatával szaladgált a közelemben, aztán mikor én megpatkoltam, akkor vitte tovább, más játékoshoz, aki közel volt (és az is meghalt), utána nem tudom mi lett, mert kiléptem.
Nem a játékosok megölése volt a célja*, ezt nem vitatom, de mintha mások segítségével akart volna aratni, mert egyedül nem tud kinyírni senkit azon a szakaszon.
Csak ilyen formában nem annyira tartom etikusnak a segítségkérést, hogy mindenkire hozza a bajt, valaki majd megoldja.* legalábbis remélem
Ha válaszolsz a kérdésemre vagy segítesz bármiben, akkor köszönöm!
-
Voy15
tag
válasz S e t h #10402 üzenetére
Bocsánat, lehet túl MMORPG-sen fogalmaztam meg .
Szóval aki tervezi az első season-t és nem feltétlenül solozna, az nyugodtan vegyen fel, szívesen megyek partyzni majd bármerre bárkivel.
Sorceress leszek, és kb napi 2-4 órát tudok online lenni, mindezt softcore karakterrel, de ha valaki jó marketinges akkor rábeszélhet HC-re -
-FreaK-
veterán
Leálltak a szerverek, nagyon remek. Tegnap nem tudtam játszani, most végre tudtam volna kicsit, erre nem mennek a szerverek.
szerk.: épp jön egy update is, lehet ezért, gondolom server + kliens oldali.
[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
válasz CptAdamica #10408 üzenetére
Már megy, úgy látszik pont rosszkor akartam belépni
-
WayneGace
őstag
BestSecret invitációt privátban adok.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz WayneGace #10410 üzenetére
"In total we have discovered that only 142 accounts obtained an Uber Unique between the launch of 1.0.4 and when we disabled Uber Unique items from the game on the evening of July 6th. We do not plan on removing these items from the accounts"
Csak 142 ember...jóval többnek tűnt.
Live-Die-Respawn
-
ripla
addikt
Hát ez egy elég... érdekes build.
https://youtu.be/Q7UVK2HM60s -
elite.cs11
senior tag
Helltide Chests will now have the chance to drop any Unique and not be restricted to specific item slot limitations from any chest.
Most ez akkor azt jelenti, hogy pl gyűrűs ládából is eshet helm unique? vagy csak annyit jelent, hogy gyűrűs ládából is ugyanúgy eshet (gyűrű) unique mint sisakosból (sisak)
szerk.: az alábbi note-al gondolom az utóbbit jelenti akkor..
Developer Note: With the above change players will now be able to find Unique items from ALL Helltide Chests. Uber Unique items also have a chance to be found from all chests.[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz elite.cs11 #10414 üzenetére
Én ezt úgy értem, hogy nincs target farming, tehát a helm ládából is eshet cipő.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Roland861010
addikt
Múltkor nem tetszett valakinek a googles fordítás az seasonről..
Most itt van szépen magyarul megírva... -
Ellia
addikt
válasz Roland861010 #10417 üzenetére
Nem tudom honnan fordították, de a széptől messze van. Olyan jó "darabos" nem jó olvasni...
-
gulupeti
senior tag
válasz Roland861010 #10417 üzenetére
Épp erre írták.
-
Dani82
senior tag
A season indulasakor
egy level1-es karaktert kell csinalni? Nekem meg az elso karakterem se erte el a 60at se baszki -
SQX_Barto
addikt
Ja csak igy a Nonseason PVP-t kinyirtak, mert Shako-s ellenfel ellen nem sok eselyed lesz...
#BoneDragon: Ezt kaptam en is kb ketszer en blokkoltam, utana abbamaradt.
[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
duckload
aktív tag
válasz BoneDragon #10422 üzenetére
Igen
"Gyöztél felettem, mert az végzetem, hogy harcaimban bukjam szüntelen, de új erővel felkeljek megint."
-
félisten
válasz BoneDragon #10422 üzenetére
Pont azért néztem fel, hogy hátha tudja valaki, hogy milyen privacy beállítások kellenének, hogy ne kapjam ezeket.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
SQX_Barto
addikt
válasz D1Rect #10427 üzenetére
Ha az adott accountot blokkolod, tole mar nem kaphatsz tobb meghivot, de ha csinal masikat hasonlo nevvel, azt megint blokkolni kell.
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Wn2tl
aktív tag
Az első szezonban új karit akarok indítani. Sajnos most sikerült bele nyúlnom és a legjobb classt válaszottam, ami általában egy lövésből kipucolja a képernyőt. A Bonespear necro élvezeti foka nagyon magas, de nem necro-t akarok majd indítani. Szerintetek van olyan másik kaszt ami felveszi a versenyt ezzel és nem hatalmas csalódás és kínlódás vele csapatni? Mondjuk a rugó jó lehet? Nézem a videókat róla, de nem győz meg.
-
batai15
félisten
Necronál a twohand kardos build mennyire jó ?
-
la_cc
addikt
Ugyanezt toltam én is ebben a pre-season-ban 100-ig, bár az "élvezeti értékét", azért megkérdőjelezném, mert elég körülményes volt levelling, meg úgy általában minden, mid game-ig, cserébe oda csapott, ha kellett. 18-án lesz új nagy patch, azután jönnek ki szépen majd az friss build-ek, akkor lehet tudni, hogy mi lesz a meta, mennyire forgatják fel a game-t, előtte feleslegesen ezen gondolkozni, mert nincs infó.
Én sorc vagy bow rog között fogok választani, ha találok szimpatikus build-et, azért mert melee-vel nem játszom ARPG-t, illetve ezekkel nem toltam még. Én ezt ajánlom neked is, ha bejött a BS nekró és te is más kasztot szeretnél indítani.
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
Wn2tl
aktív tag
Hát nem tudom 18-án nagy peccs 20-21 szezon az elég kevés időnek tűnik, hogy az új S tierek kialakuljanak. Vagy lehet belecsapok a rugóba aztán mire 50 felett leszek addigra már a hardcoreok kitapasztalják mi a baszó build. Sorc is jó lehet, de most annyira köpködik, hogy azt inkább nem.
[ Szerkesztve ]
-
WayneGace
őstag
Nagyon kellene build mentés opció, ami magába foglalja paragon boardot is.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
la_cc
addikt
Most mit tudsz csinálni, ha 2 nappal a szezon start előtt jön ki a patch? Ha nincs infó, akkor nincs.
Poe-ben faszán ráálltak a start előtti 1 hetes patch notes-okra, D4-nél még nem divat ez úgy néz ki.
Ha vakon kellenne döntenem, én is rugóra szavaznék, mert a melee sorc-it nem tudnám elviselni.
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
dvd24
senior tag
Megvan mi volt a baj a blood lance-el.
Úgy néz ki mégis brokenebb volt a bone spearnél.
-
Bennyboy
őstag
Hc-n lassan elerem az 50et druidaval. Meglesem ezt a villamos buildet, bar nagyon kell neki a gear de ahogy nezem iszonyat aprit es mellette egesz tankos.
Erre gondolok: [link]
Vki tolja vele?[ Szerkesztve ]
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
ProEvoFan
nagyúr
Über Lillith kill sikerült már valakinek?
Megalázva, apró darabokban jöttem ki onnan... -
dvd24
senior tag
válasz ProEvoFan #10442 üzenetére
Nem, pedig bone spear necrom van, amivel a youtube videok és reddit szerint egy ~2 perces móka.
Próbáltam mindent, egy az egyben lemásoltam a rob féle bonespear buildet, még a gearem is sokkal jobb mint az övé, de a legjobb amit elértem, hogy az első fázisban a hp-ja felét le tudtam verni, aztán valamivel mindig oneshotol mert addigra kifogyok az essenceből.
Az az igazság, hogy túl béna vagyok hozzá és nincs türelmem sokszáz tryhoz, majd lenyomom 2-3 kieg múlva amikor már faceroll lesz
-
belan
addikt
Ki hány órát tett már a játékba ?
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
Rigormortiis
veterán
-
Roland861010
addikt
Kellene valami szavazást csinálni ki milyen karaktert indít s1-ben...
Mert itt aztán van minden féle vélemény is.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest