- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Kampányt én most skipelni fogom, ki akarom próbálni hogy milyen lesz így szintezni a karit.
Sorcival én ezen a casual szinten elvoltam de tegnap mentem vele még 1 kört és azért érezhető volt a nerf/pláne a cooldown amire az én buildem elég érzékeny.De S1-be Rogue-t kezdek valszeg Barrage build-el aztán lesz ami lesz. 'passz, hogy meddig fogom vinni S1-et mert jön pár játék ami azért érdekelne'
-
ambushka
aktív tag
válasz MikeWazowski #11550 üzenetére
Tobbet ad a dungeon es side quest, ha jol emlekszem 10-10 ponttal
PSN ambushka8989
-
Hangfalképű
tag
Nah, 79-as rugó vs 48 NM dungi
Jó szarok voltak az affixek, de nem volt már materialom más craftolni, úgyhogy maradt ez. 30% life as barrier, fire anchanted plusz a követő villámló szikla, ami elől egyfolytában ugrálnom kellett, igazi fostengerré változatta a dungeont, de hát evvan. Így is megmurdeltem kétszer, mert egyszerűen nem reragált a karakterem arra, hogy üsse az objective-t (nem voltam CCzve) meg a cuccomat is elfelejtettem megjavítani és nem értettem, hogy miért nincs sebzés Időt tekintve 12 perc volt, de ebben volt egy kiadós másfél perces anyázás mikor nem tudtam mi van
-
TrollBalint
addikt
válasz CptAdamica #11547 üzenetére
és a space mit csinál? Azok kedvéért, akik átvariálták a billentyűzetet, vagy kontrollerrel játszanak
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
batai15
félisten
válasz MikeWazowski #11550 üzenetére
Több pontot ad már a side questre ,stb.
-
MikeWazowski
veterán
Ohh ezt nem tudtam. Köszönöm Nektek, ez jó hír!
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
la_cc
addikt
"Ahogy észrevettem csak azok sírnak, akik rohanósban "egy hét" alatt 100-as szintre vágták magukat és szinte perfect gearjük is van emellett, tehát a kókány lagymatag tempós játékosok a sok nerfből semmit sem fognak észre venni, mert kvára messze vannak/vagyunk tőlük "
Szóval úgy gondolod, hogy, ha te lassabban lépsz bele a szarba, akkor a te cipőd nem lesz büdös vagy mi?
A te (vagy bárki viszonylagosan) lassabb tempójú karija is pontosan ugyanúgy meg fogja szívni a nerfeket mint mindenki csak lassabban érsz el arra a szintre a kariddal.
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
mephi666
nagyúr
...az ilyet normális esetben ki tudják balanszozni azzal, hogy pl "feltöltődik" 24 óra alatt maximum 1-2 szintnyi csík, ami alatt jó magas xp bónuszt kap aki rohanósba nyomja, az mehet, viszont a casual réteg se azt érzi, hogy "akkor mostantól napi 1 órával 2 nap helyett 3 lesz egy szint"
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
CactuS
Arcképgyáros
Kövezzetek meg, de én nem látom annyira kilátástalannak ezt a helyzetet. Szerintem baromi gyorsan felért az ember lvl 100-ra és a WT4 sem volt éppen egy nagy kihívás - sokan ezért is sírtak, hogy nincs benne semmi tartalom, főleg, ha lvl1esen bementek WT4be és pár óra alatt felértek 60-70+ fölé. Amit javítani kellett vagy így vagy úgy - és tippre még így is könnyebb lesz jóval, mint pl. D2/D2Rben a fejlődés.
Amit szerintem nagyon elrontott a Bizzard, hogy nem az volt, hogy elsőre túl nehéz volt minden - mint pl. D3ban, ahol party esetén a sebzése is növekedett a moboknak- és abból engedett vagy, hogy act IVben rommá vertek a mobok az elején mindenkit, hanem volt egy pre season, ahol rájöttek, hogy ez így nagyon rohanós és könnyű ,onnan nehezítettek egy combosat. Ez így mindenkinek rosszul esik, tudom, nekem se tetszik az, hogy amit eddig tudtam, azt most nem tudom a karakterrel és kb. ezért haborog az egész közösség is.
De én még mindig azt gondolom, hogy ebből lehet jó játék 6-12 hónap múlva, egy olyan, amivel évekig eljátszik az ember, de ehhez pl. kellene, hogy tegyenek bele farmolható dolgokat az uber unique és a sima legok közé, pl. aktiválják a runákat, stb. De ehhez idő kell, a QoL frissítésekre is azt mondták, hogy legkorábban S2, de inkább S3 lesz, mert addigra már kb. készen vannak, S1re mondták, hogy abba már nem akarnak belenyúlni. Én azt tanácsolom, hogy aki szereti a seasont, az vágjon bele és ne gondoljon arra mi volt preseasonben, fogja fel úgy, hogy open beta volt vagy ilyesmi, ne vessétek össze folyamatosan, hogy bezzeg preseasonben ezt már rég megcsinálta a karakterem, mert az megöli a játékélményt biztosan.
Ne feledjétek, ami nem öl meg az XPt ad!
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
.LnB
titán
válasz CptAdamica #11547 üzenetére
Az nagyon durva lenne, ha minden teleportálás után letenném a kontrollert, majd odaszaladnék a PC-hez, a kanapéról, hogy nyomjak egy space-t. Tuti nincs valami egyszerűbb megoldás?
Gondolom a space alatt evade-re gondolsz. Namost megjegyezném, hogy a melee range Arc Lash Sorcerernek nem tesz jót a távolság. Szóval nem a legjobb taktika az se, ha eldashelek a stunnolt, esetleg fagyasztott enemy tömegtől. Mert távolról meg nem érem el őket. Pont ez lenne az Unique item, összerántó mechanikájának a lényege!!!
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
mephi666
nagyúr
d3-ban meg immortal-ban is volt asszem ilyen ...és mivel gondolni kell a casual-okra is, nem tartom hülyeségnek... normál esetben nem akarnak nagy mennyiségben playert elveszíteni azért, mert a casual-oknál a nagy grindelési igény miatt esélytelen lesz ép időben szinte(ke)t lépni és emiatt unalomba fullad az egész...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
ambushka
aktív tag
Visszaterve a Season Pass unlockrol amit Ultimate es Deluxehoz kaptal:
Nem kell erre a f*s seasonre elhasznalni, raertek kesobb is.
PSN ambushka8989
-
mephi666
nagyúr
...minden arról szól, hogy a blizzardnak k*rvasok pénze legyen a játékból és ehhez gondolni kell nekik arra is, hogy a casual-ok is találjanak célt, majd időnként költsenek a játékra... oké, hogy mindenki legombolt 10ezreket első körben, de mostantól az a cél, hogy legyen olyan tartalom, amit meg akarnak minél többen venni
ui: amúgy d3+immortal is hack n slash, azokban is megfért a mechanika... sőt immortalban be volt lőve egy paragon átlag, amitől minél messzebb voltál, annál nagyobb a bónusz, hogy mielőbb felzárkózhass és mehess a tömeggel pl dungeon-özni
-
_drk
addikt
válasz CactuS #11559 üzenetére
+1
Ez most másmilyen lesz kicsit.
Szerintem is gyors volt a fejlődés hirtelen, aztán meg állt, majd megint felgyorsult.
WT4 kb egy napig volt élvezhető.
Első napban sokszor haltam, kemény volt,
Második napra meglettek a cuccok.
Harmadik nap már túl könnyű volt.
Most Lilith oltár szedegetés közben, annyira nem volt kihívas hogy rendesen untam, pedig direkt azért oltem a mobokat.Ki kell próbálni, eljutni odáig aztán meglátjuk, ha uncsi úgy is mindenki abba hagyja és a Blizzard majd rendbe rakja.
Elmondták 100x hogy most jó alapokat akarnak letenni.
Sok mindent nem is értünk miért úgy van, de sajnos el se mondják. -
batai15
félisten
Én is azt gondolom hogy a játék alapvetően jó. Ami rossz szerintem a casual vonal miatt van ,de idővel szerintem minden rendben lesz a visszajelzések alapján.
-
la_cc
addikt
Amúgy mindenki megnyugodhat, lesz megint campfire beszélgetés.
-
gyugyo79
addikt
+ MarkusSchulz
Köszi az infót, akkor nem piszkáljuk amíg nincs javítva. -
.LnB
titán
válasz batai15 #11568 üzenetére
Szerintem meg ezt a játékot olyan emberek fejlesztik. Akik a Blizz fénykorában még gyakornoki feladatokat se láthattak volna el a cégnél. És ez által egyáltalán nem érzik, hogy mitől is lehetne hosszú távon is jó egy Diablo játék. Pontosabban mit jelent a tartalom, és kész játék fogalmat. Olyan mint ha nagyon kis távlatokba tudnának csak gondolkodni, és azt is fals eredményekkel teszik.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
nagyúr
Azt, hogy nincs kesz a jatek nem lehet felroni nekik, mert sajna egy ideje mar ez a bevett szokas, hogy a paraszt aki megveszi (mi) a beta teszter aztan majd megjelenes utan fel vagy egy evvel lesz turheto vagy igazan jo.
Potencial lenne amugy nagyon sok, kerdes kesobb sikerul e nekik kiaknazni, mert most S1-re egyelore nem erzem ugy, hogy sikerult.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
.LnB
titán
válasz Shkiz0 #11574 üzenetére
Nem lehet felróni nekik?!!
Te talán ingyen kaptad a játékot? Vagy tudod te, hogy hány évig készült?! omg..
[ Szerkesztve ]
-
Bennyboy
őstag
Nem kell evade ha előjön a közelről nem sebzős bug. Elég ha kicsit arrébb állsz.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
gyugyo79
addikt
Ha valaki nem ismerné a sztorit és meghalgatná amikor van rá ideje.
Hogyan készült az első, 1996-os Diablo? -
Tatyla
őstag
válasz Shkiz0 #11574 üzenetére
Az a baj ezzel hogy ha fél vagy egy év után lesz jó kábé 4.-5. sessonnál addigra senkit nem fog érdekelni,nagyon sok minden jóság fog jönni a közeljövőben az emberek pikk pakk lelépnek...
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
.LnB
titán
válasz gyugyo79 #11578 üzenetére
Hány füled van?
Kettő.
Szóval hall(gatni).
Tatyla: De optimista vagy. Másfél év, az még csak season 3 lesz. Talán.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Lajtorja
aktív tag
Ezt mutatja az Occulus implementációja is. D2ben egy erős budget választás volt (stat stick/mf/res/fcr/skill), amíg nem találsz jobbat... cserébe némi kellemetlenségért (random teleport ha megütnek).
Erre most ránézett valaki és azt hitte a teleport a "fun" része, szóval kicsit fel is erősítették (összes evades teleportnál 100% random vs ha megütnek 25% esély). Teljesen fogalmatlanok, de ez csak egy az ezerből.
Az mondjuk vitathatatlan, hogy aki két hónap alatt végez a storyval és lvl50 fölé nem megy, annak ez egy hibátlan játék marad.
--- ---
-
AtHoS
nagyúr
Itt arra kellene gondolnod, hogy a lassú játékosok nem voltak még olyan "szinten" - ezt értsd jó értelemben -, hogy érzékeljék azokat a nerfeket amitől sírnak az esetleg több lvl 100 karakterrel is rendelkezők.
pl. legnagyobb glyphem 9-es és csak 2 lett szintezve összesen , cuccaim is csak 1-2 olyan statot adnak, ami jó is a buildhoz
Szóval a szívás részét a lassabbak nem igazán fogják érzékelni, mivel nincs mihez hasonlítani. Ezt csak mások panaszkodásából érzékeljük
Azt vágom, ha rendesen össze lenne rakva, akkor a patch miatt jóval gyengébb lenne a végeredmény a patch előtti állapothoz képest, de ez jelenleg engem a lassúságom miatt hótra nem érint
Már csak arra lennék kíváncsi mennyien lehetnek a lassú tömegben
read-only mode on the forum
-
nagyúr
Nem kapom ingyen, de ne dugjuk mar a fejunket a homokba...
Az utobbi par evben egy kezemen meg tudom szamolni hany jatek jott ki ugy, hogy arra valoban azt lehetett volna mondani, hogy keszen van....
Es igen a tobbseg mindert fizetett. Sajnos trend lett ez, ezert mondom, hogy nem lehet ezt nekik felroni mert nem csak ok csinaljak ezt, hanem mindenki.
Jol van ez igy? Nem....de nem tudsz tenni ellene.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
.LnB
titán
válasz Shkiz0 #11583 üzenetére
Én konkrétan még teszek is ellene! Mert kábé egy év alatt, ez volt az egyetlen AAA játék, amiért pénzt adtam. Ráadásul emelt árat. Mert egyre jobban belefáradtam már abba, ami évek óta megy. És szép lassan fel is hagyok a játékokkal. Szóval a hozzáállásod számomra elfogadhatatlan.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz gyugyo79 #11586 üzenetére
Elég lett volna csak a köszi. Elvégre én is csak tömören fogalmazva, felhívtam a figyelmedet a hibára. És nem írtam feleslegesen oda, hogy amúgy szerintem diszlexiás vagy. Bár nem is gondolom így. Dehogy felesleges a körítés na.
-
warcat
veterán
Az alapvető probléma az, hogy szimplán minden csak szarabb lett, anélkül, hogy értékelhető mennyiségű tartalmat vagy változtatást kaptunk volna.
DMG statok nerfje számomra még vállrándítós (def statoké nem), de aCooldown Reduction: Reduced by ~30%.
akár szövegezhették volna így is:
Fun nerfed by ~30%
És ez az egész patch-re is igaz, ez így nem emészhető S1 tartalom mellé; el kellett volna halasztani S2-re az addig fejlesztett új endgame rendszerek mellé, most meg csak egy figyelmezetést róla kiadni.
Asmongold:
My Full Review of the Biggest DOWNGRADE Diablo 4 Has Ever Seen
EA: It's in the crate!
-
.LnB
titán
válasz gyugyo79 #11589 üzenetére
Mit hisztizel? Csak kijavítottalak. Minden rossz indulat nélkül. Felesleges a rinya. Vagy hát csinálhatod, de minek?
[ Szerkesztve ]
-
la_cc
addikt
válasz warcat #11588 üzenetére
"Az alapvető probléma az, hogy szimplán minden csak szarabb lett"
Igen, elég nagy kommunikációs fail ez most a fejlesztőktől. Nem is tudom hányszor elmondták, hogy 10+ oldalas patch notes meg jaaaj, ezzel jól feltűzelték a hype-ot, erre jól a szánkba szartak egy masszív nerf patch-csel...
[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
-
mephi666
nagyúr
válasz gyugyo79 #11578 üzenetére
ez baromi érdekes 25 éve rengeteget játszottam a d1+hellfire-el és azóta is kb évente előkerül 1-1 időszakra és még mindig tud újdonságot mutatni... pl a light radius ilyen hatásáról nem is tudtam, hogy minél feljebb nyomod tárgyakkal, annál messzebbről megtámadnak a mobok
-
boogie84
veterán
Arra gondolsz h az Ice Shard mintha csak átmenne az enemyken és nem találod el velük? Nálam ez már megszokott, egyből dodge-olok egyet ha csak a stunneolt enemyket akarom lőni. Korábban a affix-et egy picor gömb alakú robbanós trutyit egyszűen nem sebeztem ice shards lövésekkel csak basic-kel (akkor még volt basic). Miért kellene h ez probléma legyen?
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
Hangfalképű
tag
-
.LnB
titán
válasz Hangfalképű #11597 üzenetére
Meg amúgy is, nincs mobilotok? Játszatok inkább az Immortal-lal!! ?
-
CactuS
Arcképgyáros
Egyrészt ez iparági probléma, nem egy céghez köthető dolog, ilyen a világ sajnos. Ami viszont érdekes, hogy a fotelből mindenki sokkal okosabb az ilyen tech cégek vezetőinél és vezető fejlesztőinél. Ezen azért lehet elgondolkodnék egy percet...
Ha pedig a játék tényleg olyan rossz irányba megy el, akkor a közönség úgyis szavaz majd és elengedi, mint tette ezt a múltban számtalan alkalommal.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- DIGI kábel TV
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Samsung LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest