- Realme 8 - az igazi nyolcas
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ha valaki indítana új SC ladder karaktert és kellene induló cucc, akkor vegyen fel, tudok átdobálni ezt azt, kb a semminél jobb szint persze .
-
sto1911
veterán
Tegnap estére kb. egy órát vertem a Summonert kulcsért. Egy darabot bírt kiköpni magából, volt olyan, hogy egy db potion esett ki belőle, semmi más.
Ilyenkor azért felmegy a pumpa.
-
wm2
őstag
Baal dobott egy gc-t. Kellene 100 pgms.
Ozora <3
-
törölt tag
válasz sto1911 #17406 üzenetére
Tegnap picit én is besokalltam, nem dobott szinte semmi jót. 10-15 Thul rúna esett amivel nem sokat tudok kezdeni.
Vissza is raktam Mf/Gf felszerelésre, így most még lajhárabb mint alapból, de legalább gyorsan feltöltöm arannyal. Plusz jobb érzés a 20k pakkokat felszedegetni, miközben dobálja rám a szemetet .
Ist rúnáért van valami grindelhető amit ép elmével meg lehet úszni ? (és vélhetőleg gyorsan rámennek a tradere)
-
törölt tag
Diadem socket x3 ed8% - vihető, ha kell valakinek .
-
Peddy789
őstag
Sorcival (HC) eljutottam nightmare baalrunig. Meg esett tegnap egy Lum act3-ban, annak nagyon megorultem, a nm hellforge pedig UM-ot dobott, el se hittem
Hellre beneztem 64-esen, hat eleg durva miket kapok mar act1-ben, nem erzem magam biztonsagban Eleg durva az allres bunti, meg a smoke (ne+lum) sem elegendo.
Nemtudom mit fogok csinalni, valoszinuleg NM-t kell meg farmolnom egy ideig, esetleg atmenni a blizzard+meteorrol egy blizzard+enegry shield-re.
Vagy csak farmolni amig talalok jobb charmokat, kesztyut meg cipellot, ovet, tobb resistel.[ Szerkesztve ]
-
forras2
őstag
Szevasztok!
Újra kedvet kaptam a diablo 2-höz, és elkezdtem kicsit játszogatni...
Olvastam 1 cikket, hogy az első pályán, Black Mars-ban, Tower Cellar 5. szintjén lévő "boss" dobja az első rúnákat, és fixen dob rúnát. Ruhába bele 1 TAL és 1 ETH rúna, és az milyeb b@szó lesz a necro karakteremnek... Eljutottam idáig, megöltem a bosst, és 2 db EL rúnát dobott. Mentés, kilépés, és újra... 42× öltem meg a bosst, összesen dobott 14 db EL rúnát, és 3 ELD rúnát, semmi többet, és semmi más fajtát... Én b@szok el valamit, vagy a cikk nem volt teljesen hiteles, és ez teljesen normális, hogy ez vagy nem ad, vagy csak 2 fajta rúnát ad? -
törölt tag
válasz forras2 #17414 üzenetére
Szia, biztosan dob Tal-t is, ha online ladderen vagy, akkor felvehetsz és adok. Amúgy igen level 17-től nekem is a TalEth = Stealth kombó megy amég nincs jobb .
Sajnos random, bár azért 42 run után kb az alját súroltad szerintem a lehetőségeknek. Rakd el a rúnákat, Act2-ben a dobozzal 3-3 rúnákat lehet kombinálni fejlebb értékesebb rúnába.
Shadow Plate x4 544def is vihető, rám túl nagy.
-
shotika
őstag
válasz #57018880 #17415 üzenetére
Nekem nem volt ennyire vészes, de azért kellett olyan 8-10 run, míg végül dobta az Eth rúnát De közben megléptem a 17-es szintet is, és így egyből fel is tudtam venni.
Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
wm2
őstag
6 p koponya + 1 rare diadem = reroll. Pont elfér a kockában.
Ozora <3
-
sto1911
veterán
Megint megszopatott Uber Tristram, tudna valaki segíteni?
Nyitva hagyom a játékot egy jó darabig. Köszi előre is.Sikerült párszor felvenni a hullám, de most már a tpnél összecsuknak, még töltés alatt...
[ Szerkesztve ]
-
Win-T
senior tag
Változtattak valamit a mercenarykkal mostanában? Eskü úgy emlékszem nightmare A2-ben lehetett a might aurás kollégát felfogadni, de most nincs ott csak blessed aim, defiance és thorns.
-
tiborv
aktív tag
válasz Peddy789 #17413 üzenetére
Hellen ha nem parazol akkor mauzoleumot runolhatod. Ott nincsenek cold immunok és lvl85 terulet bármi eshet. Én summon druiddal is oda szaladgaltam hcn ahogy atleptem hellre. Annyira kell azért figyelned hogy teleportalgatas közben ne kapj sallert maciktol vagy dardas lányoktól
D2r.guide; http://classic.battle.net/diablo2exp/; https://d2.maxroll.gg/
-
wm2
őstag
vagy 20 baal runból a legjobb drop egy lidless wall
Ozora <3
-
törölt tag
Druidám el van átkozva , 400% MF felett se kapott szinte semmi értelmeset, indítottam egy Sorct 0-70% mf között esőzik a unique, set, rare loot ... remélem kitart a szerencséje. Épp az előbb Duriel NM is dobott 2 uniq-t.
Úgy voltam vele, ha már úgy is 3 nap 1 szint a druidának, akkor inkább indítok egy biznisz-sorct.
0%Mf drop
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Venom Grip kesztyű, Magefist, leveling loot van akinek esetleg kell.
-
wm2
őstag
na, egy Gul-t csak kiköpött magából
Ozora <3
-
pachito
őstag
Másnál is rosszalkodik a prohardver lapcsalád?
-
ColdMan
tag
Néhány kezdő cucctól megszabadulok.
Pelta Lunata, Fleshrender, stb...
kb. 1 órát leszek ebben a játékban.
prohard // ver123 -
Bennyboy
őstag
Üdv, ha vkinek vannak szintezéshez druid cuccai amit kidobna azt szívesen elfogadom sc, season-ba
Még csak most jutottam nm-re és ez alapján megyek: [link]
Gondoltam D4-ig egy kicsit nosztalgiázok meg felraktam a honosítást is.
Druiddal úgy se toltam eddig. Egész jól lehet haladni vele bár nem hittem vna, h normalon így megizzaszt diablo Újdonság a terror zone is számomra. Érdemes ezt farmolni vagy inkább toljam tovább a story-t?[ Szerkesztve ]
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
Az mitől lehet, h Larzuk csak 3 socket-et rakott a crystal sword-re?
Semmi nem volt rajta, sima fehérELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Kiss_R
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- 3D nyomtatás
- Call of Duty: Black Ops 6
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest