- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
miért nem tudok az eu szerverhez csatlakozni, az us-re meg igen? mi történt?
Ozora <3
-
wm2
őstag
és ha nem ez, akkor a chat bug, mekkora egy kalap szarral toljuk
Ozora <3
-
Peddy789
őstag
Kulon tetszik hogy trade ablakban nem latni a chatet amugy...
Tegnap eladtama teljes mosaic assasinom, shako, 2 mosaic, angelic amu+ring, nataly boots, string of ears, treachery, etc.
Ugy dontottem inkab HC fele veszem az iranyt, sorcit meg nem csinaltam season 0 ota, ugyhogy kiprobalok egy energy shieldes verziot, esetleg frozen orbal. Hatha azzal nem annyira veszelyes telezgetni -
wm2
őstag
Adok egy Fal-t 2 Ko rúnáért ha van vkinek.
Ozora <3
-
törölt tag
Physical Sundering Charm van esetleg valakinek?, Cold, Poison-t tudnék adni érte. Poison Rainbow facet is van.
-
wm2
őstag
elfelejtettem, hogy a Stormlash lvl82, teperhetek a knockbackes Black-el a szintért
Ozora <3
-
wm2
őstag
vettem egy lowot ebből is bagóért, ED teljesen mindegy mert nem a fegyverről jön, karomig jó lesz, ez a static field jó cucc
stormshield is megvan, már csak egy 20 dex raven kell és nekivágok a hellnek, izgalmas lesz, kellene egy ilyen fire (nem állok vele vmi túl fényesen, de a többi jó)
[ Szerkesztve ]
Ozora <3
-
wm2
őstag
-
wm2
őstag
segít vki megölni dclonet? elfogyott az aranyam
Ozora <3
-
Amerigo57
őstag
Sziasztok.
23 éve Diablózok, de még soha nem kaptam Zod rúnát.
Van köztetek valaki, aki már kapott ? -
Peddy789
őstag
válasz Amerigo57 #17386 üzenetére
En az elso seasonben talaltam 1-et, alig hittem el , volt emelett egy cham. Eleg sajnalatos volt hogy akkoriban a zod negyed bert nem ert. pedig ugye hihetetlen ritka runa.
Nah hc sorcival nightmare act2ig jutottam, csutortokon kezdtem a karit asszem. Most elegge raertem.
Nightmare andarielt 2x-ra oltem es dobott egy frostburnt hat nagyon tudok neki orulni, hirtelen annyi a mana mint a szemet.
Tovabbra se tudom hogy erdemes lenne e energy shield iranyaba menni. Egyelore sima blizz sorc, lehet hell-re mar midnenkeppen az kellene, nemtudom.[ Szerkesztve ]
-
Smite
tag
válasz pachito #17388 üzenetére
S2-ben, még nem volt mosaic és Java volt a meta, és iszonyat rohanás volt public tz-ben. Ott csíptem meg egy Zodot, csak úgy ott hevert a földön
Viszont abban a szezonban több, mint 1500 travit lenyomtam barbárral, és a max ami esett az egy Sur volt. Nagyon nem volt szerencsém akkor. -
wm2
őstag
kell vkinek egy Black flail szintezni? free
Ozora <3
-
törölt tag
Dobott még egy Cold Sundert, ingyen vihető - ha valaki veszélyesen szeret élni. -89%-os
-
wm2
őstag
én meg úgy érzem, hogy jól elvagyok ezzel a stormlash-el szólóban, még ha ketten vagyunk sem vészes, egyszerűen annyira gyorsan rúg, és annyira kurva jó dolog ez a static field, hogy az ellenfélnek ideje sincs gondolkodni, ettől persze még kell a life tap, de azt úgy csinálom, hogy akarától vettem egy lvl5-ös botot és bemágiázom vele a tömeget, aztán jöhet a híjjjjáááá, de hogy plyaer 1-ben kelle a dual mosaic azt nem hinném
Ozora <3
-
_ocsisajt
őstag
HC Ladder:
Abszolút nem panaszkodhatom... A nightmares hellforge-os küldijeim 80%-a fénycsóvás kb. (Lem és felette ad csóvát a lootfilter)
Aztán publicon vettem egy unid torcsot, vexet kért a manó érte, de mondtam tök őszintén, hogy nekem most csak mal+ist+gul van... Gondolkozott az ürge és rávágta ok, de azért hozzátette, hogy ez most jutányos nagyon. Meg kaptam egy unid homut mellé ingyen, azzal a címszóval, hogy ezzel előrébb leszek (necroval mentem be).
(Assa lett, 17/19-es, jspn barétom eltradelte)Amúgy ilyen tresheres napjaim vannak. GT eth 4 sox meg ma sima Tresher eth 4 sox... amibe belelőttem harmadjára ezt: nem tökéletes, de sztem adja.
[ Szerkesztve ]
tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
wm2
őstag
próbálom a +3 phoenix karmot eladni publicban, mal pul ist-eket kínálnak érte mindenki csóró, veleme gyütt
Ozora <3
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest