Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
[ Módosította: radi8tor ]
-
Sirandrish
legenda
New Topic juhhu
Mindent bele srácok...még 15-20topic és beérjük a WoW-osokat
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Qru
MODERÁTOR
-
szep, nem is figyeltem, hogy elszallt az elozo topic kommentszama
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
vhunor
őstag
Állíthatom át a kedvencek között .
Nem engednek be a kidobóemberek .
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
-
Lézerparaszt
őstag
Ki milyen buildet használ DH-val? Csak kíváncsi vagyok ki mit talált ki vele.
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
sith7
nagyúr
válasz Sirandrish #2 üzenetére
1 hét alatt meglesz ...
-
Edge
veterán
(#50066) mcsabee:
Hellgate:London-ban volt hasonló(ugyebár azt Bill Roper követte el), volt normal játékmód azon belül normal/nightmare és elite játékmód és azon belül is normal/nightmare fokozat. Elite sokkal keményebb volt persze a loot is jobb volt, teljesíteni kellett hozzá előbb normal/normal fokozatot, én mentem is utána elit-be, persze ott új karit kellett csinálni, de megérte mert nagyobb volt a kihívás.
(Sokszor érzem úgy hogy a HGL-ben ellőtt ötletek tök jól passzolnának dio3-ba és Bill Roper is ofc)[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Pekkk
aktív tag
Már nem azért, de a blizz miért nem hotfixelte a Vault - Trail of Cinders skillt? Akik már nagyon magas paragon lvl-en vannak, mind ezt használják. Valahogy nem igazságos azokkal szemben akiknek nincs napi 16 órájuk játszani...
Sirandrish: ja mikor már para lvl 90 fölött van némelyik dh, és pont ezzel a skillel tudtak ennyire szintezni
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Elvileg rajta vannak az ügyön
sith7 Kinek van annyi ideje...adok 72 órát
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
mikromanus
veterán
Ööö. Miben szint függő az, hogy ki melyik skillt használja és miért vannak azok hátrányban akik nem napi 16 órát játszanak? Azok nem használhatják mert lockolva van?
Javítani meg majd javítják valamikor. Addig támogatják a DH-kat a nerfeletlen félisten "buggal".
[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Pekkk
aktív tag
válasz mikromanus #15 üzenetére
De használhatják, csak később már nem fogják, mert nerfelik és hátrányba kerülnek azokkal szemben akiknek van/volt sok ideje játszani.
[ Szerkesztve ]
-
kornel76
aktív tag
Ha ez megvalósul... hát nem tudom: Diablo fans 1.05 sneek a peek.
Az infernal machine az szerintem vmi olyasmi lesz mint az Über dio volt a 2. részben . És tessék a 3. pontban meg ott van h magadnak állthatod a nehézségi fokozatot
[ Szerkesztve ]
DIABLO 3 BattleTag: HelldogHun#2707 <Hurkak> / Mechwarrior Online : HelldogHun / SW Battlefront 2 - H3LLD0G-HUN
-
Lézerparaszt
őstag
Nekem még csak 9-es a paragonom, de én is azt használom. A játékidő meg nem tudom hogy jön a képbe.
A patchben a Monster Power nem tudom mire lesz majd jó, mert a drop gondolom nem lesz 8x jobb player 8-nál. Kevesen játszanak vele a kihívás miatt, csak a loot után futás megy.
[ Szerkesztve ]
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
Cyberbeni
addikt
-
Ármester
válasz Sirandrish #2 üzenetére
Jo ez ay arany. Nekunk azert van nemi eletunk is Mondjuk ezt te nem mondhatod el 40es paragonnal
-
rol33
aktív tag
(#50099) Gorneck23: nem tudom, de még sztem a Blizzard se
®
-
BaLee
addikt
Új tápik!
Írok, hogy megtaláljam.
-
Neró
őstag
Huhahuha - grat az új topiknak - ezt is megtölteni!
| www.diablohungary.hu
-
sunnymarcell
aktív tag
New Event: Infernal Machine
The Infernal Machine is a device that will allow level-60 players to battle “uber” versions of some of Sanctuary’s most nefarious bosses. While the rewards for defeating these bosses will be great, some assembly is required.New System: Monster Power
Similar to the “Players 8” command in Diablo II, the Monster Power system is designed to give players more control over how challenging enemies are in each difficulty.ez a 7 sor nekem jobban hangzik mint az 1.0.4 egész patch note-ja.
Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
-
Cyberbeni
addikt
válasz sunnymarcell #28 üzenetére
Lassan meg cuccok nélkül is lehet majd vinni infernót, mert tovább csökkentik az ellenfelek sebzését.
-
Agro
senior tag
Írok hogy meglegyen
-
Baaraanz
tag
Figyuzzatok már, csak nekem van olyan opció, hogy kedvencekhez adás? Sosem értettem ezt az írok hogy visszataláljak, up, hogy meglegyen féle hozzászólásokat.
I am little pieces / Pieces that were picked up on the way / Imprinted with a purpose / A purpose that's become quite clear today
-
Agro
senior tag
válasz ProEvoFan #31 üzenetére
Szerintem a dropnak nem kéne jobbnak lennie, de az XP boost elférne a nehézség növelés melett. A drop nem azért szar most se mert kevés item esik, hanem mert az a hatalmas mennyiség ami van kukába végzi. Ha még nagyobb lenne a drop rate az csak jobban rombolná a játék dinamikát, mert minden 2. percbe mehetnél vendorhoz. Akkor már inkább csak a GF-et boostolja meg az XP-t de az MF-et ne
-
Baaraanz
tag
Tényleg semmi ártó szándék nem volt benne, de akkor ezek szerint vannak sokan akik nem tudják, hogy van ilyen lehetőség(lásd 30 hsz-ból máris 2), szóval jó, hogy nem priviben küldtem mert akkor mindenkinek küldhetném, ahhoz meg ki vagyok én
Teljes szívemmel segíteni akartam, becsszó.
Peace
I am little pieces / Pieces that were picked up on the way / Imprinted with a purpose / A purpose that's become quite clear today
-
Neró
őstag
Az való igaz. Elég belegondolni abba, hogy ha növelik a drop ratet, akkor oké, hogy neked is több jobb item esik, de másnak is - szóval ugyan ott vagy.
Ami kellene még a játékba - több event, meg néhány olyan dolog, ami segít egy kicsit rajta, hogy ne legyen ennyire monoton néha. De szerintem ha megjönnek a kiegek, pvp - akkor lesz igazán teljes a játék.
| www.diablohungary.hu
-
Cyberbeni
addikt
Erősítik a defenzív skilleket, és csökkentik a bejövő sebzést, hogy kevesebb defenzív skillet kelljen használni, és növeljék a buildek változatosságát. (Nagyon nem tetszik nekik, hogy muszáj One with everythinget használni monkkal)
De remélem ezt arra értik, hogy infernón végig azonos lesz a nehézség (alapból olyan, mint act 1, és lehet növelni 2/3-4/stb. nehézségre) -
R3ĐßuŁŁ
őstag
Az angelic wingsről tud valaki valamit?
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
Sirandrish
legenda
Dzsaaaang, most mondanám hogy nem érdemelted meg de hazudnék!
Őszintén örülök neki!
Ideje volt és !!!! GZ !!!!Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Gumi és felni topik
- Túra és kirándulás topic
- Robotporszívók
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5
- xDefiant
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest