Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DaveHutt

    őstag

    Na egy kis elmélkedés a solo monkról, és az eddigi seasonről.
    Először is az 1-70 leveling élvezetes vele, ott még van elég toughness és LTK-EP kombóval visz mindent. Ezután összehoztam az Uliana setet, ment simán. Viszont az a retkes Fist of Az olyan nehezen esik, hogy hamarosan utána (értsd: egy órán belül) meglett a teljes Sunwuko LTK build (az egy szem hiányzó Rivera Dancers). Az Uliana Torment VI-ra az elején nagyon papír, kell hozzá a Spirit Guards, Lefebre, Esoteric, utána TIX-ig elvan. Eddigi kezdő karaktereimből talán ez a leghurkább Toughnessben, még a Wizard is jobb volt Tal Rashával
    (WD-t nem próbáltam még, de úgy hallottam az azért jóval tankosabb). No ezt követően felcuccoltam a Sunwuko LTK-t, InGeom is lett tegnap, most már megy a GR55, TXI speedfarm. Még egy Unityt kerítek, és neki állok a nagyobb GR-eknek is. Esetleg átnyargalok utána a Raiment Gen buildre, bár egy darab ancient fegyverem nincs hozzá, ami biztos visszafogja majd.

    Néhány kérdés: melyik a legkönnyebb Monk set dungeon, amit ki lehet húzni a Journeyhez? LTK buildet próbált vki GR75 környékén? Melyik builddel tudom simán lehozni a GR75-öt Para500-600 körül? Csoportos GR nem igazán érdekel, azzal előző seasonben elvették az életkedvem, maradok inkább soloban.

    Összességében: jó karakter, változatos setekkel, de nem lesz a kedvencem. Az hogy a többi karakterrel ellentétben a setek legtöbbje semmi toughnesst nem ad, és a kiegészítő cuccok nélkül hullik, mint a légy, ez egy közelharcos karakternél nagyon gáz. Akkor már FC barb, ami tényleg oneshotol, vagy egy Crusader.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák