Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • persil

    nagyúr

    válasz HwAdokVeszek #9295 üzenetére

    Ha valóban minden egyes ütésed több, mint 100k(amit egyébként kétlek, és nem azért, mert gyenge a karaktered, hanem mert a sima ütéseid biztosan nem sebeznek ennyit, csak a crit-ek, az meg bármilyen sűrűn is legyen, nem mindig jön be) akkor igen, olyan, mintha lenne 540 life on hit-ed.

    Én lifereg-re feküdtem rá(3000) szóval circa 2-es atk speed-emmel olyan, mintha 1500 life on hit-em lenne, annyi különbséggel, hogy ehhez nem kell megütnöm senkit és akkor is gyógyít, ha épp elfutok. Ráadásul ebből semmilyen skill alapú csökkentés(mint a loh-nál) és semmilyen nerf(mint a life steal-nél) nem jön rá.
    Ezen felül van a healing blades-ből 15%, ami infernós nerffel számolva pont egy 3%-os life steal.(bár abban nem is vagyok biztos, hogy ez is nerfelve van, mivel csata közben bazi sokat gyógyulok)
    Még egy fegyver kéne, ami tényleg van life steal és akkor részemről le van tudva a gyógyulás. Ha meg ez nem elég egy helyzetben, akkor meg amúgy is kampó van :)

    Sárpac
    Ezt eddig is tökéletesen értettem, de miért nekem írod.. ? Én csak másnak válaszoltam a kérdésére.
    Egyébként meg nem attól függ, hogy mennyi a loh, hanem attól, hogy mennyit sebzel. Olyan karakternek, akinek mondjuk 40k dps-e van, annak kb bármekkora loh többet gyógyít, mint a life steal.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

Új hozzászólás Aktív témák