Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz _ocsisajt #92282 üzenetére

    olyan 6-9% dpst jelent, szoval problema, de nem annyira hatalmas, mint amennyire elsore annak tunik. Yangnal jellemzoen az emberek a DPS + Disc kombot nezik, de van rajta meg egy erdekes dolog:).

    viszont cserebe van rajta 47% (magas RCR), namost 9 es 12 disc kozott lehet van kulonbseg, de egy high RCR es low RCR yang kozott a gyakorlatban nagyobb lesz a kulonbseg ha folyamatosan burstolni kell es nincs ido varni hogy a hatred toltodjon magatol. normal esetben az ember ugy berak egy cindert mert az SC karimnak van 127m toughnesse cinderrel is elusive nelkul (!), de ez HCban nem igazan opcio. aztan persze ott a hunters wrath, csak az egy zoeyhez kepest -9% toughness, egy WHhoz kepest meg -12% dps (meg +12%toughness:) ). viszont LoHot proccolni jobb, szal az meg lehet megy majd vissza.

    a CDR meg HCban kb a legjobb, ugyan bukja az ember a vitet de igy mar sisakba tolt sapphire nelkul is megvan a 35os CDR (magas vit mellett elvileg a 23%os life a jobb). ami figyelembe veve, hogy a perma vengeance HCben a dark heart miatt kritikus es nem csak a resource generationra van negativ hatasa azert eleg fontos.

    ---

    ja, az ugy volt, hogy meglattam az uj tank knife varianst DHnak, aztan azt neztem, hogy vegulis HCban majdnem megvan hozza a gearem es ez egesz biztonsagosnak tunik. aztan kiesett egy full set shadow. aztan egy full UE. aztan most epp azt nezem hogy kellemes idon belul vagyok GR65on es GR67 mar top1000 (mindezt ugy, hogy lekopogom de eddig meg GRben nem sult ki az awareness). meg olyan 10% dps kene es szerintem menne is kenyelmesen es nyugodtan 10-11 p koruli idovel.

    HC seasont mennyire szoktak tolni egyebkent?

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák