Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz Gorneck #76070 üzenetére

    Hasonlo elvet kovetek..

    DH, monk, barb es cruzbol van 2 db.. egyikkel jatszom, azon van az aktualis gear, a masik a tarolo karakter, ott el kell ferjen ami meg olyan volt hogy jo ezt nem zuzom be.. ezen kivul van egy WD-m es Wizz-em 70-es, azoknal material van elrakva, gem, meg ekszerek.. meg par lvl60-as cucc meg AH-bol amit nem volt szivem zuzni..

    Most season zaras elott csinaltam nagytakaritast a normal karaktereknel.. 1-2 ritkasagot leszamitva minden fegyvert zuztam ami nem volt ancient.. csak olyant tartottam meg aminel nem feltetlenul a dps a fontos, support fegyo pl.. aztan "semleges" cuccokat is, BT szet, ilyen-olyan mindenfele strongarmok, meg leoric sapik, nem kell hogy 8 fele legyen belole azzal a cimszoval hogy ezen elementalt lehet majd rollolni ezen meg skillt.. 1-1 jot megtartottam a tobbi zuzda megincsak..

    Ha zarul a season akkor a most athozott upgrade cuccok regi parjait is bezuzom.. szetteket nem szoktam eldobni - persze abbol is mindig 1 db legjobb van elrakva - mert ott a bonusz ugye valtozhat. Pl van egy dexes vagy str-es Invoker szettem vhol elpakolva, ha abbol egyszer kihoznak valamit legalabb addig is fel tudom venni amit kifarmolom belole az ancientest..

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák