Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    válasz prokxy #75321 üzenetére

    Hát igen, részben igazad van mert valóban nehéz, én 16-ből kraftoltam le és 4-et tettem félre de ez a legjobb közülük az én jelenlegi fire buildemre. Előző seasonban sokkal többet kraftoltam és egy sem lett jó úgyhogy valóban volt némi szerencsém ezúttal. Egyébként még 6-ot tudok majd craftolni csak kell 60 Forgotten Soul mert kifogytam. :DDD

    Egyébként a craftolásról készült videó is (meg amúgy az egész farmról ami összesen majdnem 5 óra :DDD), belinkelem. A társaim fejenként 22 amuletet kraftoltak, abból egyiküknek lett valamelyest az enyémhez hasonlóan jó, a másik kettőnek nem sikerült egy értékelhetőt sem kraftolni.

    Egyébként majd készítek egy ilyen összefoglaló cikket amiben megosztjuk a jelenlegi tapasztalatainkat a hellfire amuk szerzéséről (farm idő, craftolás egyebek) mert a klánunkban több csapat is farmolta és vannak akik 40+ amut legyártottak már.

    A videóhoz katt a képre.

    A videó végén amúgy a karakterem gearjét és a statjait is megmutogatom bár nem egy világrekorder, ahhoz képest hogy csak pár óra van benne már egész pofás. :)

    (#75325) sith7: Parancsolj.

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák