Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • abéla

    senior tag

    válasz Edge #74521 üzenetére

    Uhh szép ez a GR-rank (meg az alap/s2 karid), de basszus néztem videót róla, próbáltam is a kötelező FB gear/skillt...hát semmi nem áll távolabb tőlem ennél a über-kite játékstílusnál, de mondjuk nem is erőltetem, nyomatom a FB/TalR/mid-range meteor kombómat.
    Persze így gr33-35 az elérhető, de imádom, hogy hatékonytalanul túlkombinálom a skilleket (követve a Micro-féle hagyományokat :DDD )...meg ki tudja 2.2-ben lehet elegük lesz blizzéknak a fb-egyeduralomból és dobnak egy meteor-buffot.

    Egyébként valóban nem muszály a kötelezőt tolni, csak ahhoz kell hogy a D3 közösségi nyomásnak ellenállj, magyarán szarja-trendre-élvezd-ami-jólesik.
    Mondjuk ebben jó vagyok: a legelejétől csak wizardot nyomom, a kezdeti AH-s szakaszban időm nem volt más karit maxolni, mostanában meg megöregedtem :B
    Fun-factor only, várom a kontentot, meg nézegetem a többiek videóit-twitchcseit/karakterlapjait, lehet még a végén konzolon is nekiállok. :N

    szerk: jah tényleg kiváncs lennék, kinek mennyi a max amit enchantra költött (nekem nyomi devastator 6m-nál tart...de csak nem adja a 10%damot :C )

    [ Szerkesztve ]

    hootka!

Új hozzászólás Aktív témák