- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjDanee87
addikt
-
Sárpac
nagyúr
válasz schwartz #67057 üzenetére
Vannak un. nélkülözhetetlen tárgyak magasabb grhez, dhnál egyértelműen a tasker ha ez nincs 30nál megállsz mint a szög, wiznél pl. jófajta furnance+soj. A gond az ha ezek sokáig nem esnek ki a játék dögunalom szintjére süllyed, vagy ami még rosszabb felidegesít és negatív érzést vált ki miután leteszed a fenébe. Jelenleg én itt tartok, kezd teljesen tökre érdektelen lenni a játék. Semmi más nem esik season alatt mint szeméthalom. Könyörgöm egy árva soj nem esett paragon 267 alatt se egy magefist se egy andariel?
[ Szerkesztve ]
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
MrCsiT
addikt
válasz Sárpac #67058 üzenetére
Alapvetően igazad van, de ne add fel: statisztikailag nem lehet folyton szívni.
Nekem 60 paragon szint kellett -500-> 560 - hogy végre essen egy soj a DH-ra.
Igaz, ezzel azért elégedett vagyok, bár csak 27 vagy 28 % elit damos, de alapból lukkal esett plusz 20% cold dammal
A dexet kellett átrolloljam rajta, más lehetőségem nem volt.
Most 5,5 chc van rajta. Ezzel van talán 51,5% chc-m, de csak valami 340 körüli chd. (nincs előttem a kari most)
Azt nem tudom -de szerintem igen - hogy jobban járnék-e inkább chD-val a gyűrűn?A random drop az ugyanabban a körben többb példányban kieső cuccokkal egy vicc: ilyen random nincs.
A másik amit észrevettem, hogy ha egy nap azt látom, hogy 2 embernek is kiesett ugyanaz a ritka tárgy, akkor mondhatni annak a tárgynak van a napja: általában újabb játékosok is megkapják azt, mintha lenne 1-1 nap, mikor adott legend drop-buffot kap."Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
dobolan
senior tag
Gem-ek gyorsabb szerzésére van valamilyen tuti módszer? Nem tudok pörgetni ékszeren, mert elfogyott az int-es drágakő...
-
MrCsiT
addikt
Válasz2: eljutottam én is oda, hogy sok lett a szar dropból, így azt találtam ki, hogy a garantált dropra megyek rá: ez pedig az xp, amivel annak is nő az esélye, hogy találjak valamit, plusz erősödök is.
Tasker helyett mara kesztyűt tettem fel, így chestnek felfért a Goldskin, és a mara bónusz is megmaradt.
E mellé, van vagy +130% gold findom, paragon pontot is majnem mindet GF-ra tettem, plusz, beraktam a goldos gem-et, ami goblin vaultban esett - csak ezt még fel kell húznom.A goldhoz van egy custarian whistguards bracersem, ami xp-t ad, ha aranyat veszek fel.
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
Blaze_
aktív tag
Ismerős Season DH, már minden leg vállasból esett több is, marauder 0. Két ice climbers kiesett mialatt marauder csuka 0. A set nelkül meg ugye hiába van az embernek 3 milla elemental elit damja, adott skill dammal, még T6-ra is kevés.
Dobolan: jelenleg nincs, de volt róla kék, hogy talán lesz
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
válasz Thrawn #67053 üzenetére
Sorry, akkor nem tudok vele mit csinálni. Google docs-hoz nem értek, mikor én ezt lenéztem egy fórumról anno akkor nem kellett hozzá semmi.
(#67062) Blaze_: Mostanában DHval én is vállast keresek, igaz nekem megvan már, csak kellene egy olyan statokkal hogy dex, vit, sentry, cdr. 3800 shard ment rá eddig Kadalánál és ebből esett már 4 Mara vállas meg 8 egyéb legend. Még olyan nem volt köztük aminek 3 affixe stimmelt volna, hogy a 4.et én tegyem rá, de azért 3800ból 4 az nem rossz arány. Te próbáltad már Kadalánál ?
[ Szerkesztve ]
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Ennek a szettnek az 5-ös szett bónusza mit jelent, mit csinál?
Meg szereztem a barbáromnak, elég tankos cucc, van ennek nagyobb dps-el ellátott verziója?
Vagy nekem kell ki enchant-olnom olyanra?
Mert most 300K a sebzése, viszont az élete meg 24M körül van. (X360-on tolom)[ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
MrCsiT
addikt
válasz dobolan #67060 üzenetére
Tuti, az nincs. Oda kell menni, ahol magas a mobsűrűség. Én mostanában erre az Agony-szinteket használom, plusz gyors run core arreat, ahol elitke plusz goblin is esélyes.
Mindez T6-on, mert mara DH-val megérdemlem
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
Edge
veterán
válasz MrCsiT #67061 üzenetére
bountyzd ki mellé még az avarice band ringet és akkor lesz királyság egész képernyőről felveszed a goldot.
Each time you pick up gold, increase your Gold and Health Pickup radius by 1 yard for 10 seconds, stacking up to 30 times.
durca tud lenni
Dobolan: üdv a klubban, nekem is ez a gondom a rohadt topáz, mindenből tengernyi van de az mindig elfogy mert nem egy fontos cuccnak az kell, pl unity, rorg, de amuk között is előfordul, pl. vaxonak is az kell. Ha több karit futtatsz pláne szembesülsz ezzel sajna.
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
diegho
nagyúr
Tegnap megcsináltam barbi solo 32-t. 33 már nem lett meg, oda kicsit jobb gear kellene, bár az sem esélytelen act1 mobokkal. Nem a klasszikus leap buildet toltam, hanem earth+ik szett volt fent egyszerre magas cdr-el. A legnagyobb problémám a single target dps hiánya, a guardianoknál töltök el sok időt. Lehet az ik szettet kidobom és visszateszem csak az EQ-t, rorg nélkül, de soj-al, valamint maximux-al, a baj csak az, hogy a maximus nem fog cdr-t adni, rorg nélkül pedig nem lehet leo crownt használni. Elég harmatos lett a barbár sajnos. Raekor-t meg nem igazán szeretem.
-
Muton
addikt
érdemes lenne egy jobb devastatorra ellőne egy lyukasztót? vagy annál (+fire source + cinder) mindenképp jobb egy furnance?
[ Szerkesztve ]
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
dobolan
senior tag
válasz diegho #67080 üzenetére
Ezt már a múltkor is megkérdezted
Az alapsebzése a furnacenak ilyen lehet:
+(1177–1439)–(1410–1788)A devastatornak pedig:
+(981–1199)–(1175–1490)Na most ami kiesett nekem, az az első kategóriás, a furnace meg mivel én gyártottam elég jó.
A fb dot sebzése az alap damageból számolódik szóval hiába 2h...
Ha dps-re gondolsz, az más tészta, az nyílván magasabb a furnace-nak, de kiesik az offhand, + akár 40% +fire dam, 10% chc, 300-400 int, meg még akármi, ezért a dps nem mérvadó. Esetleg az elitdam viheti még a furnace javára, de számolgatni kell.
Magas alapdamos furnace már egyértelműen jobb mint 1h+off.
-
diegho
nagyúr
válasz dobolan #67082 üzenetére
Ezeknek járj utána kicsit szerintem, mert amit írsz az kicsit butaság
Na egye baxxa leírom: a fegyver alapsebzése a dps alatt van fehéren, az a furnace esetében 3k+ körül, devastator esetében 2k körüli, ebből számolódik a sebzés, nem a kék primary affix-ből. A Furnace bármilyen 1h+orb kombót keresztbe lenyel. Nem is értem honnan veszed amit írsz.
Viszonyításképpen:
serpent sparker (2 hydra) + 18%-os orb vs. egy low rollos 2h mace leoric killnél ~15 sec előnyt jelent a low rollos mace-nek. 1h fegyverek közül egyedül egy jó sun keeper, ami opció lehet, de az sem tud jobb lenni, mint low roll 2h.[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz MrCsiT #67061 üzenetére
Csinálj gr-eket. A T6 szintű (Gr25 körül) már "garantált" legendary, feljebb még gyakoribb és több esik. Az a lvl 25 DH-nak meg kb laza esti kocogás a parkban csak . A gold meg ennyire kellene? Nagyon nem számít. Kavics nélkül is veszett sok van.
(#67058) Sárpac
SOJ és unity elég ritka lett. Kadala elég ritkán dob ringet, az is sok lehet, így azt nem erőltetem. Esett egy soj killre pár napja, csak olyan szar lett, hogy végül nem használom. Az elemi damból csináltam socketet. Az volt még a jobb választás, mert haszontalan roll volt rajta. Csak így meg nem nagy szám. Inkább egy "mezei" legendary...Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Tibe
aktív tag
Ja a mostani bow-mal 2.256, a crossbow pedig 1.5818, szal marad a bow, de amúgy a sentryknek csak az AS a lényeg? mivan a dps-el és a többivel, szal olyan nem lehet hogy a crossbow lassabb ugyan de nagyobbakat critel és összességében azonos idő alatt nagyobbat sebez?
Vagy már nagyon túlbonyolítom?
-
Brumi˘
addikt
Lassan alakul a lightning monkom. T6 már megyeget, min kéne csiszolnom még?
-
Muton
addikt
nem bonyolítod túl. a sebzés is fontos. össz sebzés: sebzés nagysága x gyakoriság, aminek a maximumát kell keresni. ha neked a nagyobb x ritkább több, mint a kisebb x gyakoribb, akkor válts vissza íjpuskára. én abból láttam, hogy jobb nekem az íj, hogy egyből 2 szintet léptem griftben.
de biztos, h vmi bosson is le lehet mérni, pl Ghom-on vagy Azmin. nyomj vagy 3-5 kill-t mindkét gearrel, aztán a gyorsabbat hagyod megMuton#2316 - $z@r a drop >_<
-
DjDanee87
addikt
Annyival többet lő adott időn belül egy sentry egy nagyobb breakpointon, hogy nem éri meg xbowt használni csak azért mert kisebb a sebzésének a szórása. Nem véletlenül az a legdurvább felállás ha egy calamity 1Hval összehozod az uccsó breakpointot. Ott még kisebbeket lőnek a sentryk mint a bow esetében, de annyival gyorsabbak hogy bőven megéri azt használni.
-
Valkűr
addikt
Én most igy festek..Nekem a full firebird nem dobott többet a karakteremen..A felteszem vesztek az elementalból
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
ZeroSoul
tag
válasz SQX_Barto #67049 üzenetére
"Bármelyikkel adok én szinte bármit ha erről van szó."
Trufa: Ott a battletagem, vegyél fel ha épp nem tryhardkodom solo monkkal, akkor ráérek.
[ Szerkesztve ]
ZeroSoul#2186 Ha az, amit mondok kétféleképpen érthető és az egyik megsért, elszomorít vagy feldühít, akkor én a másikra gondoltam. /TS3 turbohorror.no-ip.info - NoStressGaming - Diablo3 (pass: hunph)
-
Huha81
tag
Sziasztok. Egy érdekes kis történet.
2.1 óta játszom DH-val, mert a monkon kívül már csak vele nem toltam huzamosabb ideig. Azóta nézem, hogy kb mindenkinél van már marauder set, nekem meg nem esik semmi belőle csak 1 szem kesztyű. Persze shadow meg nat az megvan teljesen, több darabban is. De marauder, na azt max itt láttam.Erre pénteken és szombaton kb 3 óra alatt kiesett a gatyán kívül a full marauder, wh. soj meg egy egész használható hellfire amu is. Ez vajon mi??? Nekem áldozott a Blizz csillaga a hétvégén
Egyelőre ez vagyok én: [link] Van még hová fejlődni...
Egy nagy bajom van csak. Az tény, hogy sokkal könnyebb M6-tal menni. Viszont a strafe + fok + dupla danetta ezerszer élvezetesebb.
-
Iginotus
addikt
Tud valaki mutatni egy működő pet buldet és settet WD-nek?
Plug and Pray... :)
-
dobolan
senior tag
válasz diegho #67083 üzenetére
Utánanéztem hidd el.
pl itt le van irva sok elméleti számolgatás: http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/14058936664?page=2#28Maximusnál pl jobb egy jo devastator+fb eye kombo
De egyébként ki is próbáltam, mivel van már mindegyikből, igaz a saját furnacem nem a legjobb. A furnace csak az elitdam+ miatt nyer, minden más 2h nem feltétlenül jobb az 1h+offhandtől. Sőt, nagyon sokan Sunkeepert használnak, nekem abból esett 2 eddig, de egyik sem volt jó sajna. Ha esne egy jó, biztosan azt használnám.
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
Elvileg elérhetővé tettem a linken a calculatort:
Marauder6 DH sentry T&T breakpoint calculator(#67095) Tigerteam: Olvastad mit tud a 6os setbonus? Ha nem annyira vágod az angolt leírom leegyszerűsítve:
Ha rajtad van 6 Firebird, vagy 5 és 1 RoRG gyűrű akkor minden egyes tűzsebzés amit beviszel egy ellnfélbe ugyanakkora sebzést lead még 3 sec alatt. Ez ugye azt jelenti hogyha eltalálsz egy dögöt egy 50 milliót sebző meteorral akkor rá 1 sere sebződik még 16 milliót másodpercenként 3 secig. Már csak emiatt sem elhanyagolható a dolog, de itt még nincs vége, nem ettől kötelező set magas szinten hane ami utána jön.Csak az egyszerűbb számolás miatt most nem valódi értékeket írok, de így könnyebb megérteni. Tegyük fel a meteor sebez 1000% weapon damaget ami mondjuk 25 millió sebzés. Akkor ha ezzel a meteorral te 3x eltalálsz valamit akkor azon felül hogy rásebeztél 75 millót elérted a 3000% weapon sebzést az ellefelen, és a 3 secig tartó DOT kitolódik végtelenségig, tehát 3000% sebzést szenved el másodpercenként amíg a közelében vagy, nem halsz meg, ő nem hal meg. Azaz másodpercenként 75 millió sebzés anélkül, hogy te bármit is csinálnál. Ez magas GRben ahol sok esetben nem tudsz leállni és hegeszteni az arcukat igencsak jól jön. Megy a sebzés anélkül - ráadásul nem is kicsi - hogy te megállnál és lőnél rájuk.
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
válasz Valkűr #67095 üzenetére
Bocs lejárt a szerkesztési idő. Még annyi hozzáfűznivaló a dologhoz, hogy a linkelt képeden te beraktál 2 firebird darabot is, pedig használsz ring of royal grandeur-t, tehát elég lett volna csak a kesztyűt vagy csak a chestet cserélni. A magefist kesztyűd elég gyengus (nincs CHD).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Autós topik
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest