Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Reinhardt

    őstag

    válasz oxox #66592 üzenetére

    Lvl55-ös indulással nekem összejött 5,5-6m körül. 45 perc alatt összeboostoltam 150m-t. :D

  • ZeroSoul

    tag

    válasz DaveNo1 #66599 üzenetére

    Furnace és a shield kivételével megvan minden, de igen pont a lényeg hiányzik :)

    http://us.battle.net/d3/en/calculator/crusader#WPQRjY!aWSb!YbYZca ehez a buildhez mit szóltok? Shield glare re még jó lehet a Zealous Glare, illetve Judgementre még a Resolved.

    ZeroSoul#2186 Ha az, amit mondok kétféleképpen érthető és az egyik megsért, elszomorít vagy feldühít, akkor én a másikra gondoltam. /TS3 turbohorror.no-ip.info - NoStressGaming - Diablo3 (pass: hunph)

  • granini

    őstag

    "Ebben a felállásban M6 DH verseny van és nem igazi össz DH verseny. Egyszerűen ez ilyen elcseszett állapot most. A felvetés arra vonatkozott, hogy te/ti, mint csendes (?) többség mégis ha nem "versengő" módban nyomultok, akkor mi a fene ösztönözne arra, hogy a végtelenített listában előrébb akarjatok kerülni az egyenkaraktereitekkel?"

    Na, csak reagalok mar par szoval..

    1) Lehet hogy M6 DH verseny van.. konnyen ki is jelented.. utananeztel hogy a tobbi kaszt top100 vagy top 1000-je kozott hanyfele alapvetoen kulonbozo build van versenyben..? Pl wizardbol..? Barbarbol..? Tucatjaval vannak a kulonbozo gear-re meg skillre epulo valtozatos buildek mi..? Turost.. kasztonkent nagyon max 2 de leginkabb 1 olyan kiforrott build van addott end gear-re es skillezesre ami a top1000-ben kb 99%-ban kepviselteti magat.. Ugyhogy mutogathatsz a DH-ra, de minden kasztnal ez a helyzet.. Monk detto.. van a holy ag songokuval. Mer a lightning halott meg a fire is.. osztod az eszt, en pedig csodalom a bokezusegedet merthat valljuk be neked nincs sok.. :U

    2) Mi osztonoz engem arra hogy a vegtelenitett listaban elobbre keruljek..? Miert eddig mi osztonzott engem amikor meg nem is volt season hogy mp8-rol fel tudjak menni mp10-re meg T1-rol T6-ra..? Egyszeruen szeretek jatszani, szeretem latni ahogy a karakterem fejlodik, es barmifajta versengestol teljesen fuggetlenul nekem az is eleg hogy a patch utan a klanom birt menni GR20-25-ot, most pedig hogy fejlesztettunk, lootoltunk, gemmeltunk, es osszehangoltuk a strategiankat tudunk menni magabiztosan 30-34-et es kb a GR 35 az amitol felfele leginkabb a szerencse dont. Szamomra ez jo dolog es kihivas es senkihez nem mericskelem magam. Ez a mi szintunk es ezt probaljuk novelni. Es edesdeden alszom mint a kolyokkutya attol meg hogy van valaki 1000 ember aki ugyanezt tudja GR40 felett is.. ajdongivasit..

    3) Egyenbuildek.. ahogyan mi sem allunk neki fikazni a te osszeganyolt, ertelmetlenul, eletkeptelenul skillezett karaktereidet, ugy toled sem szep hogy a Phs kozosseg 3/4-ere ujjal mutogatsz hogy kiprobalt, bizonyitott, hatekony buildekkel megyunk. Ha nekem van ket oram jatszani, akkor szamomra az az egeszseges arany hogy fogom a jol kiprobalt, bevalt M6 DH-t, es farmolok vele 2 orat. Nem pedig az, hogy 2 oran kereztul kulonbozo vackokat aggatok ra, meg osszevissza skillezem es esek kelek. Nem vagyunk egyformak sem izlesben sem jatekstilusban.

    En nem vagyok top streamer, hogy en tanitsam a vilagot monkozni. En az altalad oly sokat idezett kazuar vagyok aki azt reszesiti elonyben hogy meglesem masok mivel mennek es ha azt latom mukodik akkor nosza csinaljuk. Kovezz meg.. Egyszeruen szanalmas hogy leszolod azokat akik "egyenbuilddel" haladnak, mikozben te ezen buildek egyiket se probaltad ki.. hogy van profilod ilyet beszolni, nemsemmi.. :U :(

    Most pedig ahogyan szokad maris nekifoghatsz listazni a helyesirasi hibaimat, utana pedig terelni az ertelmes valaszadast valami viccel..

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

  • Kicsimix

    őstag

    válasz Edge #66596 üzenetére

    Pedig most azt sem tudom elmondani, hogy jó pályák meg elitek voltak. Cserébe viszont nem kaptunk Rime-t meg Ghome-ot. Mindenki tudta a dolgát alig haltunk. Szerintem menne újra velük. És ha még valami nagyobb szerencsénk is lenne hmm...

    Van benne igazság, hogy leállnak 1-1 kis fika mobnál tökölni viszont az a baj, hogy ellenben a nagyobbakat is sokszor elhagyjuk pedig azok adják a százalékokat.. Bár mily hihetetlen így van..

    Most viszont elég egységesek voltunk ahol megálltam ott szétcsaptunk mindent ha mentem akkor jöttek. Bár magas szinten a kezemben az életük kb meg azért próbálok figyelni kit bántanak..Szóval nagyon nem maradtak le vagy kóboroltak el. Nem is gondoltam, hogy ilyen jó lesz supportnak lenni.. Kemény a játék nagyon így.. De élvezetes, nem is monoton..

    [ Szerkesztve ]

    ...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)

  • Thrawn

    félisten

    válasz granini #66603 üzenetére

    Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

  • mikromanus

    veterán

    válasz granini #66603 üzenetére

    Más kaszttal van 2-3 top 1000-ben legalább, DH-val 1. Mellesleg ez nem leszólás. Tényleg ugyanolyan. Nincs vele baj... Egész addig míg nem szarozza le a kolléga az "összes többit". Kszton belül, vagy kaszttól függetlenül. Főként hogy mást nem is próbált. Nem azt szólom le hogy ugyanazzal akar valaki menni, amivel más és ami könnyű és erős. Azt szólom le, hogy ezek után hirtelen annyira profi lesz, hogy elkezdi fikázni a többi próbálkozót aki esetleg mást próbál.. Egy játékban... Mert nem hatékony. Normál módban ahol már nyilatkozott lényegében, hogy nem játszik neki a "Verseny". Akkor milyen alapon?

    "En nem vagyok top streamer, hogy en tanitsam a vilagot monkozni."
    Nem, te keresel gondolom valami támpontot ami alapján összedobod a karaktered alapjait és onnan drop vagy "érzés" alapján dönteszt és módosítgatsz. Vagy nem? De nem az van, hogy elkezdesz egy buildet, van 10 skill amit soha nem is próbáltál és erre aki beteszi a skillsorra valamelyiket az "szar".

    Nem listázom a hibákat. Örülök ha a sajátjaimat megtalálom többé-kevésbé. ;)

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

  • DaveNo1

    veterán

    válasz Gorneck #66600 üzenetére

    Charmos rúna sokat segít a shield glarenél, eliteket is ki lehet szedni vele a játékból.

    You are not prepared.

  • Kicsimix

    őstag

    Elmélkedés..

    Ozt közben még rájöttem ha még kicsit feljebb nyomom a CDR-t és a Leap rúnáját visszarakom Iron Impact-ról Death from Above-ra akkor folyamatos stunn-t tudok nyomni.. Na az lesz a szép buli barbárok : )

    Kérdés ,hogy életben maradok-é így is...Bár azért Arcane-ba ugrálni folyamatosan :D
    Ma meg is nézem.. :))

    ...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)

  • Edge

    veterán

    válasz killerjohn #66522 üzenetére

    Még ehhez: a 25 az tudtommal T6 szint ott is szívsz? Zei kavics pedig > trapped, ha 2 követ választhatsz jelenleg akkor powerfull+zei legyen, zei baromi sok dpst ad és nem csak akkor mint a trapped(cc alatti mob).

    [ Szerkesztve ]

    Többékevésbé: éééééééééééé bbb

  • granini

    őstag

    válasz mikromanus #66606 üzenetére

    Hat nekem az a resz kimaradt amikor itt valamelyik mondvacsinalt pro gamer fikazta azt a buildet ami nem az M6.. nemtom hol ert teged ez a serelem.. mellesleg ez a forum jellegebol is adodik. Valaki megkerdezi hogy spike trap milyen..? Valszeg 10/8 azt a valaszt fogja kapni hogy hanyagold mer nem jo. A maradek 10/2-tol meg azt hogy azt hallottam nem jo de en spec sose probaltam..

    Probalkozz nyugodtan, neked az jon be. En meg atadom masoknak a probalkozasi lehetoseget, es szivesen megyek azzal a builddel ami vegul bejott nekik. Szeretek mas "karan" tanulni.

    De mondok valamit: a holy-s songokus behuzos monk a tuti. Mantra, epifani, SW, dasing, es mehet a way of nyoccaz fiszt meg a pull. A lightningos szett, meg a harangos monk szar. Azert szar, mert kiprobaltam es szar. Na, igy okkey? ;]

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

  • Cray Tyler

    senior tag

    válasz granini #66610 üzenetére

    Mert szerintem is érdemes másoktól ellesni a működő dolgokat: [link]

  • Thrawn

    félisten

    válasz granini #66610 üzenetére

    Lássuk mit árul el a DH mikromanusról a saját YT oldala:
    - Diablo 3 act 1 solo bounty speed run - Fire Vault Demon Hunter (nehézség: normal)
    - Diablo 3 Torment 1 - Fast vault DH - Act 1 bounty hunting
    - Diablo 3 PTR - Shadow set bug - Torment 6 - Immortal Demon Hunter
    - Diablo 3 - Demon Hunter Cluster build - Torment 3 Act 1 Bounty speedrun
    - Diablo 3 - Fan of Knives build - solo Demon Hunter - Torment 2 rift run
    - Diablo 3 - Act 3 cache and bounties - Demon Hunter multishot speedrun (nehézség: Expert)
    - Diablo 3 - Demon Hunter Multishot build - Torment 3 - Act 2 Ancient Waterway run
    - a többi még patch előtt készült

    Vegyük ki a számításból az egyetlen T6 runt, mert az egy azóta javított bugra épült. A többiből jó látszik, hogy T3 fölé nem ment egyáltalán. Ez a Diablowiki szerint ugye lvl 15-ös GR-nek felel meg. Mindezekből igen egyszerűen kikövetkeztethető mennyi tapasztalata van egy M6 DH-val valamint a többi DH-builddel kapcsolatban, legfőképpen T6-on és az annál nehezebb GR-ekben: ZÉRÓ
    Egy szóval összegezvén mindazt amit eddig tőle M6 témában olvashattunk: BULLSHIT
    Tanácsom a vele való további kommunikációval a témában: ne hagyd, hogy az ő szintjére kerülve lenyomjon a rutinjával.

    Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

  • mikromanus

    veterán

    válasz granini #66610 üzenetére

    No jó. Kis jegyzet akkor:
    (#66283) Assdak
    (#66301) Assdak - GR35 mánia :D (Sentry nélkül nem üti meg a Top200 szintet)
    (#66305) Assdak
    (#66307) Cray Tyler - kevés az M6 dh. Mással csak T4 :)
    (#66315) DjDanee87 - csak 1-2 szint a különbség... Top10-ben.
    (#66319) Cray Tyler - megismétli amit mondok a saját szavaival és hülye vagyok. Meg a sentrynek kegyetlen cd-je van és néha futni is kell.
    (#66323) proci985 - M6 nélkül nincs T6
    (#66378) Cray Tyler - a tényektől nem hagyja magát megtéveszteni. ja, meg ha sokat menekül, akkor nem sebeznek a sentryk.
    +a DH-ra a trap asszaszinból asszociálnak és nem lövész kasztra. Kapcsolódva hozzáfűztem a DH trapokról a helyzetet. De ez hogy jön ide? Csak én nem értem mi a téma. :)
    (#66385) Assdak - 3 sentry kivált egy másik kasztos support karaktert. Jó, eleinte Top gear karaktert írt, de utána már kapott az alkalmon, hogy igen, egy support monk kb 3 sentryt sebez) ->
    (#66394) Assdak - support monk damage monster a DH-hoz képest. Személyeskedés On.
    (#66388) Cray Tyler - hosszú kifejtés. A lényeg az, hogy szegény M6 Dh nem lő, mert szegíny, mer' mindent damra kellett költenie.
    Assdak (#66401)... ööö ez nemlesz eccerű fellelni. A nemzetközi helyzet egyre fokozódik. A Voltár cenzor előszava kimaradt a könyvből.

    (#66417) Reinhardt: összefoglaló a letűnt korok kincseiről. Sokat vesztett az emberiség a kegyetlen diktatúra és cenzúra miatt. Azért annyira ez már nem hiányzik ide.

    Kis stat:
    (#66360) mikromanus
    (#66362) mikromanus
    (#66365) mikromanus

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

  • Rayner

    őstag

    válasz Thrawn #66612 üzenetére

    Bounty speedrunra normal->T1 szerintem már nem a DH a leggyorsabb...

    2.1 óta a wiz szerintem gyorsabb... mellékelem a buildet.
    szeszösszenetre ennyit sikerült kihozni idő hiányában, de jelen állapotában is gyorsabb jelenleg mint bármi más.
    (sose fogy el az AP és megállás nélkül lehet teleportolni.)
    T1 goblint már 2x megfogtam vele, 25-30 gob/óra ha a végigteleportolom act1-ben mindkét kecskés mapot.

    [ Szerkesztve ]

  • granini

    őstag

    válasz Thrawn #66612 üzenetére

    Koszi a tanacsot mindkettotoknek. :R Egy-egy esetet leszamitva (mindenkinek van rossz napja, pillanata..) en mindig is a sajat stilusomban forumoztam az en szintemen, es abba szerintem nem lehet belekotni stilus tekinteteben. Eddig tan 1 hsz-em lett torolve amit mikronak szantam, a tobbi nyomdakepes volt.. :B

    De megfogadom a linkelt hsz-t :D es tovabblepek en is..

    Idonkent en is adtam ugy tanacsot a forumon (amikor volt kerdes..) hogy olyan kasztrol volt szo amit magam kevesbe ismerek, de sokat vagyok vele egy partiban, igy az ismereteim kvazi nevezhetok autentikusnak.. Wizard es WD temaban lovesem sincs (nyilvan,, intes kasztok.. ) barbar es cruz eseteben van valamennyi jogalapom okoskodni, es egyertelmuen a dexes kasztok ahol azt mondom kiprobaltam mar ezt/azt.. Mellesleg a cdr monkom anno ReFitol neztem, a mostani songokut meg Gornival raktuk ossze, de sajnos nem mondhatom hogy onzetlenul segitett mert kellek nekik GR37-be :C mert nekulem hurkak :P :R

    A z M6 DH-nak pedig eleinte nagy ellenzoje voltam (kar vona tagadni, hat ott a hsz-em a hisztoriban..) amig ra nem jottem hogy wazze ez ugy sebez 45M-t hogy kozben nem hal meg hat helo!! Uszom az arral azota is.. :B

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

  • mikromanus

    veterán

    válasz Thrawn #66612 üzenetére

    - Vault DH-k: 2.0.5-2.0.6. Itt nem volt érdemi jutalmazás a nehézségen és CSAK a sebesség számított.
    - Diablo 3 PTR - Shadow set bug - Torment 6 - Immortal Demon Hunter: az amit ír. Bug report
    - Diablo 3 - Demon Hunter Cluster build: speedfarm ahogy látod. Szintén régi patch. A sebesség többet számított mint a nehézségi szint.
    - knives build bemutató: se több se kevesebb. Egyszerű bemutató 2.0.5-ből. Sok macera volt vele, item meg nem nagyon esett. Kb 60% mostani sebzéssel T4 volt még haladós vele. Utána váltottam
    -Cache run - multishot: lehetett volna normál is. Kb semmi jutalmazás nem volt. Akkor minek magasabban?
    Csak megjegyezném, hogy a PTR 2 1.0 augusztus 13-án módosult utoljára és a videók nem ebben a patchben készültek (kivéve a bug reportot). De köszi az észrevételt. Látszik hogy alapos vagy.

    2.1 óta egyrészt monkkal nyomulok, másrészt nem nagyon videózok. A shitstorm így is dühöng. Akkor minek törjem magam?

    edit: a fire vault még beleeshetett volna a 2.1 PTR-be, de ott nem az volt a cél. Egyik "streames pro" nyomott egy legygyorsabb bounty videót és asszonta a fire az nem játszik és lassú (mert knockbackel a danetta... normálon 300% damnál. Bezzeg a 75%-os rakáéták...)

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

  • Assdak

    őstag

    "Lefogadom többet nyomultam clusterral mint te a kiegben és talán még 2.1-ben is."

  • mikromanus

    veterán

    válasz Assdak #66617 üzenetére

    Mé'? Te éltél Mara setbónusz előtt is? Egy szóval nem említetted a "Múltad". Csak vadakat mondtál néha ami alapján sok jót nem lehetett leszűrni erről. ;)
    A Dh játékidőm nagyja clusterrel ment. Csak mert azt szerettem. Már csapdázós Dh időszakban is. Szinte sajnáltam hog ykiegben "easy build" lett. A sok birka még rászabadul. Szerencsére idővel rákaptak a mara setre. :DD
    Pár napnyi knives és még jó régen 1-2 nap csapdázósdi volt még vele. Meg multishot nap.

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

  • Thrawn

    félisten

    válasz mikromanus #66616 üzenetére

    A fentiekből arra akartam rávilágítani, hogy mennyi tapasztalatod is van DH-val T6 vagy afölött és ebből mennyi az amit M6-tal játszottál. Ezeknek az eredménye továbbra is ZÉRÓ magyarul NULLA tapasztalattal osztod az észt a témában. Csak abban bízok, hogy egy ide betévedt friss D3 játékos nem az agymenésedet fogja alapul venni ha Demon Hunterrel akar játszani.

    Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

  • .OM.

    aktív tag

    ..tényleg srácok, kit érdekel - már egy tucat hozzászólás van méregetésről, ugorjunk..

    ex .Oldman.

  • mikromanus

    veterán

    válasz Thrawn #66619 üzenetére

    2.1 előtt nem volt ösztönzés T6-ra. Akkor minek? 2.1-ben ott a "Free affix" a giftekkel fegyverenként, a gemek és a skill buffok. A T4 knife sebzésben lazán hozza a T6-ot. Sajna a korábbi itemek egy részét bezúztam, hogy úgyse kell, így a foghíjas a felszerelés + kevés a tohhness erre. A Clusternak elég a +1 affix és a gem. 10% rcr, vagy 700+vita, vagy 7% AS. Gemben meg 1-3 buff, vagy valamennyi 1000+% damos affix. A T6 nem lehet gond. Korábban is inkább a sebzés volt a gáz. Ott már nem volt minden 1hit ami fehér. Itt se iztos hogy az lesz, de kettőbe a nagyja beférhet. :C Az elitek meg mindig is sorozatlövéssel voltak semlegesítve. M6- kb 1 perc volt. Feltettem, megcsodáltam pár lövésig és leszedtem. Kell a nyavalyának. Nem turret defense SVC vagyok, hanem DH. :C

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

  • Mirman

    őstag

    válasz .OM. #66620 üzenetére

    +1. UNALMAAAAS. :C Én általában read onlyban vagyok de ez már kikészít.

  • mikromanus

    veterán

    válasz Mirman #66622 üzenetére

    Már váltottam volna párszor, de ezek kapaszkodnak. :Y

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

  • Cray Tyler

    senior tag

    Perdition kb harmadszor szabotálja 32-33as GRiftjeimet. Mind a 3 jó density, jó mobtype, és jó mapon volt. 12,5-13,5 perceknél értem RG-hez, többit ki lehet találni. Ha van valakinek pro tippje, az ne tartsa magában. Megtanultam, hogy melyik animációja után kell(ene) vaultozni, de teljesen random, hogy sikerül-e. És abszolút nem zavarja ha nem vagyok neki losban, akkor is jön és megb*sz. Próbáltam számolni, hátha teszemazt 15 secenként nyomja a csuda ability-jét, de nincs rajta timer. Inner CD talán van valamennyi, mert 2x egymás után nem nyomja instant sosem (mondjuk értelme sem sok lenne).

  • MrCsiT

    addikt

    válasz mikromanus #66588 üzenetére

    Köszönöm, hogy tárgyilagosan válaszoltál az előző hsz-emre. :R

    Amíg azt nem tudod/akarod elfogadni, hogy senkit nem érdekel másféle skillezés, mint a sentry-s, egészen addig, míg azzal semmi más nem versenyképes dps-ben és túlélésben - valóban nincs vita, mert ahhoz értelmes érvek kellenek, ám az általad hangoztatott "alig gyengébb", az nagyon rossz érv. Ha arra gyúrnának a játékosok, mi az, ami alig, vagy még gyengébb, a végén mehetnének kék cuccokban, csak minek?

    Season. Igen, jó, szép, csak ez kell, tyűha - már amennyiben olyan "korlátozó" tényezők, mint munkahely, család, nincsenek. A versengéshez SOK idő kell. Örülj, ha neked van, sokaknak nincs ennyi.
    A másik a drop: lehet pl. Sárpac-t összeesküvés-elméletesnek, akárminek elnevezni, de ha NEKI, és még másoknak is ultraszar a dropja, nem lesz motivált. Nem, nem játszik keveset, tehát a játszon többet- nem érv.

    Persze, kell miért hajtani, de ha p400-> p450 között semmiféle upgrade item nem esik, nem leszel lelkes. Ez van. Ezek után, épp magasról teszel rá, hogy majd a mikro által javasolt pajzsos dh mekkora ász -t3-ig?!

    Nem azzal van baj, hogy a dh op vagy sem, jó-e a sentry vagy sem.
    Az a gáz, hogy szerinted kb. lenézendő az, aki a leghatékonyabb skillezéssel megy, mert "óh, még egy sentry-s, jajj" a reakciód. Ugyanez volt korábban barbira, wizre, akármire. EZ uncsiiii.
    Önmagában az, ha alternatívát mutatsz, jó dolog, és köszönöm.
    De ha 5-10 top dh/barbi, akármi leírja a javaslatod korlátait, azt is át kellene gondolnod - de ehelyett te félremagyarázol, és jön a csakazértis-malom.. :N

    "Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

  • mikromanus

    veterán

    válasz MrCsiT #66625 üzenetére

    "senkit nem érdekel másféle skillezés"
    Hamis és káros általánosítás. Egy tuti van (khm).

    Sárpac ultraszar dropja azért picit felemás. A pöpec karakterre még upot pakolni egy idő után már nem egyszerű. Mondjuk abban igaza lehet, hogy minden karakternek minimum van egy ritka legendary, ami soha, vagy veszett sokáig nem esik. Csapatban ez valamennyire kezelhető. Az ultraszar drop kb olyan, hogy talán czpitti szokott keresni mondjuk a sok-sok itemtípusból egyet, azon is belül kizárólag egy legendaryt és tökéleteset. Kb: 20 physicalos -30 elit damos, 475+ intes 6 chc-s sojt akar mindenáron és a drop szar, mert nem esik. No igen.

    "Ezek után, épp magasról teszel rá, hogy majd a mikro által javasolt pajzsos dh mekkora ász -t3-ig?!"
    Instant bullshit. T6 mindennel teljesíthető. Talán még a SWAT DH-val is, pedig az nem épp a karakteralkotás csúcsa.

    "lenézendő az, aki a leghatékonyabb skillezéssel megy"
    Írtam már hogy ez nem igaz. Nincs azzal baj. Csak azzal érvelnek épp ezek, hogy "teljesíts mással GR35+-t". Meg a "többi szar". épp a többiek becsmérlik a kaszt összes többi skilljét és buildjét. Többnyire minimális próba nélkül. Ezredannyi időt se pakoltak semmi másba, mint a "Gr35"-ös top2500-as M6 DH-jukba. Tisztelet a kivételnek.
    Nincs félremagyarázás. A hülyeséget nem állhatom. Itt meg röpködnek a 2.0.5-ben is marhaságnak számító általánosatások: "max T4", "T6 lehetetlen". Aztán ha rákérdezel hiretlen olyan GR-t hoznak érvként, amit egy top barbár, vagy WD se nagyon teljesít. Hogy jön ez ide? nem ahhoz kell mérni ami el van cseszve (tudom. A hibák és "IMBÁ-k" jók amíg szereti a nép).

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

  • Assdak

    őstag

    válasz mikromanus #66618 üzenetére

    Na írok még egy kommentet hozzád, aztán innentől tényleg befejezem a veled való csevegést, mert már kezdem sajnálni rá az időt.
    Mint azt már írtam a kezdetektől fogva DH volt a main. Így bármennyire meglepő, éltem Mara setbonusz előtt is.
    Sokakkal ellentétben soha nem rolloltam át az aktuális OP klasszra, pedig a Diablo3 kijövetele óta a DH majdnem-hogy csak fun class volt. Mikor az AH s időkben 1000 Eurós cuccokban nyögvenyelősen, trappeket meg guardian turreteket pakolva nyomorgott a szerencsétlen DH, hogy MP10-et valahogy tudja, egy barbárt meg 20m goldbol felöltöztettél úgy, hogy csukott szemmel farmolta végig mp10-et, vagy mikor a WD+Wiz tette ugyan ezt T6-on, akkor is a DH maradt a main, mert ezzel szerettem játszani.
    Aki régóta játszik a DH val, az pontosan tudja, hogy milyen buildek vannak, és melyik mennyire hatékony. Próbálta a Clustert, a Fok-t, a Strafe-et és minden egyebet.
    Ezzel szemben, te ezeknek az embereknek próbálsz beugatni úgy, hogy valószínűleg nulla gyakorlati tapasztalattal rendelkezel T6 Cluster vagy bármi más, farmban.
    Van egy elképzelésed arról, mi hogy működik, és ki mit, miért csinál, csak éppen ez távol áll a valóságból.
    Jöhetsz itt azzal, hogy a Cluster meg a FoK simán életképes azon a szinten ahol a többi class top eredményei vannak, csak gyakorlatban ez nem igaz.
    Cluster esetében a gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy felöltözteted a karit, közel BiS itemekkel, aztán jó esetben még egy GR30 at megcsinálsz, de 31 en már szinte tuti, hogy beleállsz a földbe. Aztán nézegetsz, hogy nah mit lehetne még fejleszteni, de elárulom, semmit. Vagy hatreddel nem bírod, mert a Punishmentet kivégezték, vagy átpakolsz rcr-re, és akkor meg dmg-ed nem lesz, hogy időben végezz. És akkor ez Cluster, nem egy FoK, ami még a Clusterhez képest is bőven alulmarad.
    Szerinted meg, az egyszeri DH nak akkor itt meg kellene állnia, aztán megelégednie, hogy neki ennyi jutott, tudja vinni T6-ot oszt csá. Ne álljon be a csürhébe, és ne induljon el az M6 fele, amiben még bőven lenne potenciál.
    A másik téveszméd, hogy DH val felaggatsz magadra egy Mara setet, aztán vígan futod a magas GR-eket.
    A valóság ezzel szemben az, hogy magadra kapsz egy jónak mondható mara setet, egy középszar taskert, egy középszar offhandel, aztán GR30 on beleállsz a földbe, mert ahhoz, hogy 40 közeli GR-t fuss, igen is, sokat kell grindelni.
    Az, hogy a mara set bonusza, mennyire op vagy sem, lehet vitatkozni. Viszont azzal nem, hogy jelenleg ez az egyetlen életképes Build a DH-val, ha nem akarsz egy szinten megrekedni.
    Ha nem hiszed próbáld ki. Aztán jöhetsz megint ezzel a szar szöveggel, hogy te seasont nyomsz, nincs se időd, se energiád. Mondjuk az szintén vicces, hogy megpróbálsz beszolni, azoknak, akik normált játszanak, mert hogy ők, nem akarnak versengeni. Most komolyan, te seasonbe kivel versengsz? Ott vagy valahol a 0 faktor, és a 0 faktor között. Ugyan úgy magaddal versengsz, és a saját szórakozásod miatt játszol, mint bárki más nonseason. Csak van aki belátja, hogy jelen körülmények között, a season-nek 0 értelme van, ha csak nem vagy egy üvegbehuggyózó, 24/7 online kocka.

    Nem értem, hogy jössz ahhoz, hogy arrogáns módon kritizálj más embereket azért, ahogyan, játszanak, csak mert neked más tetszik. Próbálod magad felsőbbrendűnek beállítani, mert hogy te nem állsz be a sorba, és csodálkozol, ha az embereknek kinyílik a zsebében a bicska, mert teszed mindezt úgy, hogy tökéletesen dilettáns vagy az adott témában.
    Az eddigi mondókádból az már kiderült, hogy trap assasint messziről sem láttál, így nem érted, hogy esetleg a régebbi Diablo fan-ek, miért is szeretnek esetleg Sentry buildel játszani.
    Ettől függetlenül, a mai napig Keywardent és Bounty-t dual danettával és Clusterrel farmolok, T6 riftet ha van időm Infi Strafe-el.
    Nem ártana kicsit magadba nézni, és rájönni, hogy ha nem beszélnél totális faszságokat, akkor valószínűleg lenne, még legalább egy ember aki egyetértene veled. De nagyon úgy néz ki, közel s távol, nincs ilyen.

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog (1)

    válasz Cray Tyler #66624 üzenetére

    hm, en 33mon lazan leszedtem. annyi a trukk, hogy ne legyen line of sight ES ne lodd, akkor annyira nem ugrik rad.

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

  • Cray Tyler

    senior tag

    válasz proci985 #66628 üzenetére

    Próbáltam kilosolni de oszlop mögé bújva is vígan rámugrott. Nem is lőttem. Ezekszerint csak elbénáztam?

    [ Szerkesztve ]

  • schwartz

    addikt

    Nem tudom ti hogy vagytok vele de en veszettul eluntam ezt az egesz mokat. Gem upgrade ma ugy nezett ki, hogy, support monk, support WD, ket sentrys. Egyik DH Gream Reaper masik (en) Bait the Trap es alltunk es pakolgattuk a sentryket. Semmi vault vagy smoke screen csak alltunk es szotyizas. Persze nem lett meg idore egyik sem (GR49) viszont 3 vagy 2 fos partyhoz kepest tizedannyi volt a fakereszt. (de a jatekelmeny meg nulla). Sajnos mar senki nem akar mas felellasban vagy esetleg elvezheto GR-t menni, publicban kaosz, soloban kinlodas.

    If he dies, he dies.

  • DaveNo1

    veterán

    válasz schwartz #66630 üzenetére

    Én már korábban is ezt írtam, hogy van egy optimális felállás gr40 felett, és másik 3 class ritkán fér be. gr45 felett ez már 99,99%. Blizzardnak kezdenie kellene valamit ezzel, de ehhez valami nagyobb patch kell ami több hónap...esetleg 2. szezonra...addig meg még inkább egyoldalúbb lesz a játék.

    You are not prepared.

  • granini

    őstag

    válasz proci985 #66631 üzenetére

    Hallod Cray, proci most küldött a sarkoba.. :DDD helyedben én mennék.. :))

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

  • Mirman

    őstag

    Elméleti kérdés , ha két ugyanolyan fegyver van a kezemben , pl monkal 2 rimeheart akkor a 10%-os esély a 10000%-os sebzésre összeadódik és 20% esélyem lesz rá ?

  • diegho

    nagyúr

    válasz Mirman #66634 üzenetére

    Nem lehet semmiből 2 egyforma rajtad, szóval ezen feleslegesen agyalsz.

  • granini

    őstag

    válasz Mirman #66634 üzenetére

    Elméletileg nem lehet két azonos legend a kezedben.. mert minden ilyen tárgy "unique equipped.." tehát Rimehart + valami más..

    "akkor a 10%-os esély a 10000%-os sebzésre összeadódik és 20% esélyem lesz rá ?" - hát ezen szerintem jót mosolyogtunk, nehari :) :N

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

  • Sárpac

    nagyúr

    válasz mikromanus #66626 üzenetére

    Tessék elmenni kicsit hcra, egy pár 100 paragont beletenni, és időnként menj vissza scre, rá fogsz jönni, hogy nem a varázsgömbömből szedem azt amit a manipulált dropról beszélek. :)

    Alapfesz alatt a maximumon túl!

  • mikromanus

    veterán

    válasz Assdak #66627 üzenetére

    Igazán szép összefoglaló és majdnem el is hittem benne mindent, csak kár hogy az eddigi tucatnyi témába vágó hozzászólásod nem fedte ezt a stabil DH-s sokrétű ismeretes alapot. A másik gyanus dolog, hogy az összefoglalód friss "adatai" kb az eddig bemásolt információkból lehetnek legyűjtve. Értem, hogy sok mindent kipróbáltál eddig, de talán akkor tudod, hogy a játék patchenként VÁLTOZIK.

    Szép leírás a múltról, a nehézslgekről és a változásokról... Csak ugye az utóbbi patchek utáni naprakészséged vonom kétségbe. Az sem igaz, hogy aki régóta játszik egy kaszttal, az bármit is tud a saját buildjén felül. Volt rá példa a régi időkben, hogy valaki a második para 100 karakterhez közelített adott kaszttal, amikor alapvető dolgokra csodálkozott rá. Előtte határozottan állította, hogy amit írunk az lehetetlen. Eleinte a trap build volt ami valamennyire életképes lehetett. Kivéve az első napokat, ahol ugye volt még olyan, hogy megálltál magasabb szinten adott mapon és úgy tudtad szarrá lőni az ellent, hogy az el se ért. Később valamennyire bejött a képbe a cluster, de a trapnak közelébe se ért. A "rétegbuiuldek", minta strafe kb nem is léteztek, vagy komolytalanok voltak kivéve 1-1 szűk feladatra. Komolylabb változás a kieggel jött: Sajnos a trap kinyírása is benne volt a patchben és azóta is hagyják holtan. A kieg telejs átalakítást hozott és egy rakat többé-kevésbé használható buildet. Némelyik alacsony szintre, némelyik magasabbra, de T6-ra nehézkesen. Ez épp veszettül nem számított, mert a jutalmazás kieg előtt és után is szánalmasan gyenge volt. kiegben elkezdték orvosolni a problémát,d e ez kb 2.1-gyel lett meg. Addig veszettül nem számított, hogy a nevetséges T6-on nyomulsz, vagy gyorsabban lejjebb. És elérkeztünk a patchez. Itt a 2.1 Szép és jó és örülünk Vincent. El is hinném hogy ennyi sok mindennel naprakész vagy ha nem etettél volna előtte enyni szarsággal ahelyett hogy ha ennyire tudsz leírod egyszerűen és túlzástól mentesen. ehelyett: T6-on életképtelen minden, kivéve a strafet ami csak kicsit az. Hát nem igaz. Az elérhető plafon se saját tapasztalatod, mert annak az elérésére rá kell azért gyúrni, amit te nem hiszem hogy megtettél. nem jutottál GR 28-30 közelébe késsel, clusterral se mással. csak mara settel. Nem baj ez, csak nem tudom minek túlzol vagy állítod be úgy a dolgokat ami nem igaz. A korábban linkelt topicban kb leírták meddig jutottak maar nélkül. Nosza vonjuk be az infót sajátként.
    Elhiszem, hogy marában naprakész vagy, tudom, hogy a más kasztos top10 nem nagyon elérhető valamirevaló setbónusz nélkül, de amit eddig írtatok az ferdítés/túlzás/rosszindulat.

    "A másik téveszméd, hogy DH val felaggatsz magadra egy Mara setet, aztán vígan futod a magas GR-eket.""
    Ja. czpitti friss karakterrel 1-2 nap után 27-30-31-32-33 GR szint maraként. Soloban és csapatban. "persze ez nem "magas". Csak más kasztnak az, ugye? Ezután picit kétkedve fogadom az állításod a szükséges nehézségekről.
    A season meg első 1-2 hétben verseny. Most simán ott vannak jobb itemeim. Nehéz ingázni. Jöhetne a zárás.

    "Nem értem, hogy jössz ahhoz, hogy arrogáns módon kritizálj más embereket azért, ahogyan, játszanak, csak mert neked más tetszik. "
    Nem a játékmód a kritika alapja, hanem a hozzáállás. A lekicsinylő fikázó hozzáállás a máés ötletekhez. Kapsz kb ingyen egy házat hajléktalanként, azt elkezded másnap fikázni a sok mocskos csövest az utcán. Ez kb ilyen. Kapott a Dh egy böszme nagy buffot minden máshoz képest, erre azt tekinted "alapnak", aki nem áll be a sorba az noob és a buildje életképtelen. Ez az amit kritizálok. Emellett ahelyett, hogy bármi érvet írnál simán csak személyeskedsz. Most kitettél magadért és köszönöm az igyekezeted! Kár hog yígy már picit hiteltelen. Atémát szerintem zárjuk le. Sose fogunk egyetérteni. Ha van észrevétel ezzel kapsolatban, akkro örömmel látom privát üzenetben. Persze bármikor megcáfolhatod a gonosz kis megjegyzésemet ha felcuccolod a késes builded gr 28-30-ra még jó karakterre és kilépsz hogy frissüljön az armory. Ha hihető, akkor bocsánatot fogok kérni tőled itta fórumon is akár... De tényleg. De addig is privát csatornán ha lenne még maraság!

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

  • Mirman

    őstag

    válasz granini #66636 üzenetére

    Ohh elnézést nem tudtam , eddig csak egy wizardom van ott ilyen veszély nem fenyegetett. :DDD De legalább szereztem egy jó pillanatot.

  • Assdak

    őstag

    válasz mikromanus #66638 üzenetére

    Ja, hogy most meg hazug vagyok. És csodálkozol ha ezek után valaki elküld az anyádba?
    Ember itt te vagy az egyetlen aki nem tudja tényekkel bizonyítani az állításait, de még csak értelmes mondata sincs. Amit itt összehordtál, az mind hülyeség. Eleinte a trap build? Ember, mindenki boxolta a strafe DH kat, aki tehette hogy farmolja a cuccokat és eladja euróért, a trap dh bőven utána jött. Az hogy olvasni nem tudsz az már meg sem lep. Én itt GR ről beszéltem, nem T6-ról, de tőled már megszoktam hogy kevered a szezont a fazonnal. Veled ellentétben én nem fikáztam vagy nooboztam senkit, ahogy leírtam még ma is használom a strafet és a clustert. Azt a baj, hogy szövegértésből is 1 es vagy.
    De ha ennyire a bizonyítékokkal jössz, meg az érvekkel, akkor hajrá, bizonyítsd be ész érvekkel, hogy a te állításaid igazak. Az a vicc hogy elhiszed a saját hülyeségeidet, úgy, hogy magad sem tapasztaltad.
    Egy hatalmas vicc vagy.

  • mikromanus

    veterán

    válasz Assdak #66641 üzenetére

    Fogalmam sincs mennyi igaz és mennyi a "kiegészítés". Nem hazudsz, csak kicsit megtoldod hogy kerek legyen.
    Kiindulás
    Igen, innen indultál és tényként kezelted.

    "mindenki boxolta a strafe DH kat"
    A strafe meg low nehézség farm build volt. Azért csaltak/multiboxoltak vele, mert könnyű volt mint a faék és alacsony nehézségen gyors is. MP bekapcsolás után a kutya se használta szinte. Sima bot build volt. vagy Mp5-10-en is elvolt a négyes pakk? A box/bot meg csak egy szűk (többnyire a szabályokat lazán kezelő) rétegnél volt csak alap. De szerinted mindenki boxolt...
    A felhasználó emberi játékosok 99%-a nem botolt, vagy boxolt. Amikor felvetettem, hogy T6 annyira azért nem nehéz most, akkor hiretelen átalakult a fejedben GR35+ szintre. Azért említettél lehetetlnere meg bohóckodásra buildeket, mert annyit nem bír mint az M6. Persze.

    "Veled ellentétben én nem fikáztam vagy nooboztam senkit"
    Valóban
    Meg ez is: Assdak (#66401)... ööö. Van valami technikai nehézség? :C
    Akkor ezek talán???
    66403
    66404
    66405
    66409
    66410

    Igazi brazil történetvezetés lehetett... :DD

    edit:
    "még ma is használom a strafet és a clustert. "
    A knife véletlen maradt ki, vagy mert megigértem ha életképes GR28 buildet mutatsz belőle saját karakteren (2 perc átcuccolás), akkor bocsánatot kérek tőled? Persze sajnos mind elment amikor enchantolnod kellett. :C

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

  • Assdak

    őstag

    válasz mikromanus #66642 üzenetére

    Tehát végül is leírtam, hogy sentry cluster és strafe tud menni T6 on, viszont a Sentryhez képest a többi lassú. Akkor ezzel most mit is cáfolsz? Hogy azt írtam sentryn kívül minden más alkalmatlan T6 ra?
    MP7 ig el lehetett menni strafe boxal. Aki látta benne az üzletet, és a szórakozást, az boxolt. Aki nem, az nem.
    "T6 annyira azért nem nehéz most, akkor hiretelen átalakult a fejedben GR35+ szintre."
    Tényleg ennyire bajod van a szövegértéssel? Igen, ezt most is tartom, hogy Sentryn kívül, mással nem csinálsz GR35-öt. Cluster, Fok, Strafe T6 ra még elég lehet,de ahogy te állítottál, hogy M6 nélkül a DH egyenlő esélyekkel indul a többi kaszttal, az netto baromság. Rajtad kívül, ezt mindenki látja, csak te nem. De gyerünk, nosza, bizonyítsd be hogy nem.

    Ember, én rólad nyilvánítottam véleményt, azért ami és amilyen vagy. Nem a játékmódod és a builded miatt, hanem mert egyszerűen annak tartalak, aminek neveztelek. Ez van.

    Kinfe nem véletlen maradt ki, mivel sehol nem irtam, hogy mentem knife buildel GR-t. Ha végeztél az ablakzsiráf tanulmányozásával, kérlek olvasd még egyszer át amit írtam. Talán akkor menni fog a szövegértés.

  • Bahama

    aktív tag

    válasz Assdak #66643 üzenetére

    Csak annyit szólnék a "vitához", hogy még a blizardos fejlesztő is elmondta (ROS előtti interjú) aki dhval tolja, hogy a mara bónuszon kívűl NINCS más igazán erős lehetőséged.
    És szerintem igen is van abban kihívás ha mindenki ugyanazokkal az itemekkel skillel megy. Mert akkor tényleg csak a skill számít. Azaz számítana. De amíg ennyire random a GR sűrűség map layout addig marad a random...
    Inkább mikronak szólt csak te voltál az utolsó...

    Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!

  • ZoeS

    csendes tag

    Sziasztok.

    Most nemrégiben miután kijött a 2.1 és vele együtt a season mint lehetőség, úgy döntöttem kipróbálok valami olyan kasztot ami eddig távol állt tőlem, azaz még sosem próbáltam. És ez a monk lett :)

    Haverék hamar felrántottak 70re, szóval a fejlődésről nem nagyon tudok mit mondani.
    Max szinten egy kicsit defensive buildel indítottam. De mikor kezdet potyogni a Sunwuko set és meglett a Ring of royal grandeur, nagyon meglepődtem. Akkor még 2 egy kezessel mentem, amik nem is voltak valami erősek de már akkor is T4 nagyon lazán ment. A setbonus 35milleket durrogott. Azonban 2 napja kiesett a Flying dragon daibo. 3800+dps +sock. ezzel a DPSem felugrott 1 millió főlé és 12-13 mill toughnes és 59ezer healing. A Sunwuko a daiboval már 65-70milleket durrog. Kb 30 óra játék van a kariban, de már most majdnem röhögve farmolja T6ot. (számomra ez az első kari ami ilyen könnyen képes erre) GRben meg 32volt ami eddig sikerült. Az is igaz nagyobb kulcs eddig nem is nagyon esett.

    Egy szó mint száz. Ez a ráncfelvarrot monk elég kellemes. Nem tudom milyen alternatív buildek vannak, de amit én használok az meglehetősen működőképes. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

  • Assdak

    őstag

    válasz Bahama #66644 üzenetére

    De hát van. GR-be, T6 fölött simán, meele-be menni az imba FoK dmg el. Mikromanus megmondta, és ha valakinek, akkor neki van ebben tapasztalata. rotfl

  • mikromanus

    veterán

    válasz Assdak #66643 üzenetére

    Nem, te leírtad, hogy a strafe tud menni a cluster meg bohóckodás már T6-on. épp fordítva. Vagy cuppants egy linket a T6 haladós strafedről! No jó: elég egy youtube videó is mástól. Tudom néha te is használod, de nem akarlak olyasmival terhelni ami esetleg fél óra külön gépidő miközben játszol.
    "Tényleg ennyire bajod van a szövegértéssel?"
    Nem. Mondtal egy "A"-t, aztán elmagyaráztad, hogy "B"-t mondtál. Matematikailag A nem egyenlő B-vel jelen helyzetben. :C

    "Cluster, Fok, Strafe T6 ra még elég lehet"
    Nocsak. Bővül a kör. Eddig ez fel se merült. Vagyis ahonnan indultunk ott meg se említetted. Ha picit beszélünk még, akkor beugrik egy multishot T6 farmbuild is, meg egy rapidfire is? Azért a végén nehogy már vault killes build is beférjen! Annyira azért ne add le az elveket! :DD

    "És akkor ez Cluster, nem egy FoK, ami még a Clusterhez képest is bőven alulmarad."
    "Kinfe nem véletlen maradt ki, mivel sehol nem irtam, hogy mentem knife buildel GR-t"

    Nem játszottál vele 2.1-ben, de alulmarad. Alakul...

    "Nem értem, hogy jössz ahhoz, hogy arrogáns módon kritizálj más embereket azért, ahogyan, játszanak, csak mert neked más tetszik. "
    "Komolyan nem tudom, hogy szellemileg vagy visszamaradott, vagy direkt játszod a hülyét."
    "Ember, én rólad nyilvánítottam véleményt,"

    +66401, 66403
    (egyébként kimaradt egy "vagy" a vessző elől)

    "Rajtad kívül, ezt mindenki látja, csak te nem."
    általánosítás. Próbálja belekényszeríteni a kolléga a bizonytalan térfélválasztókat a saját igazába. Nem, a mindenki az nem te és +1 ember.

    "nosza, bizonyítsd be hogy nem."
    Ezt már jópárszor eljátszottátok velem. Aztán mikor volt bizonyíték/videó, akkor vagy kuss volt hirtelen, vagy jöttek a kifogások és az alapelvárások öncélú bővítései. Egy rohad köszönöm nem pottyant ki a szájából a magadhoz hasonlótol. Se egy elnézést, se egy nyugtázás. Hirtelen nagyon fontos volt az aktuális témákat boncolgatni, vagy másért fikázni. Olyan kényelmes. Felejtsd el! Nyomj saját bizonyítékot a strafe buildre ami jobb minta cluster, aztán beszélhetünk a dologról! A t1 nem bizonyíték és a t6 lvl 50-es kavicsokkal sem. Önmagában nem teljesíthető alapfeltétel, azaz kiesik. 25 mehet. Persze biztosabb a gem nélküli megoldás. Elég erős buffot kapotta strafe. Sima ügy.

    "T6 fölött simán, meele-be menni az imba FoK dmg el. Mikromanus megmondta"
    T6 volt az alapfeltevés és épp te hoztad fel. Az meg megy "meleeben" is akár. Oda a DH is lehet tank... jó sok cdr-rel... Ne adj a számba olyasmit amit magad halukázol! :C

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

  • Cray Tyler

    senior tag

    "kicsimanusszal beszélgetni a fórumon olyan, mint egy disznóval birkózni a sárban: egy idő után rájössz, hogy ő ezt élvezi"

    Ismeretlen PH! Fórumozó

    [ Szerkesztve ]

  • Assdak

    őstag

    válasz mikromanus #66647 üzenetére

    Tessék: https://www.youtube.com/watch?v=VBHQsU2SFbU

    Nem kell nagy zseninek lenni ahhoz, hogy lásd, hogy a FoK dmg nem skálázodik felfelé, még annyira sem mint a Cluster, így még annyira sem életképes.

    Igen, az még mindig, a te milyenségednek szól, nem annak, hogyan játszol a monkoddal.

    Oké, akkor úgy fogalmazok, hogy rajtad kívül, itt a forumon, aki eddig felszólalt, mind elmondta, hogy baromságokat hadoválsz.

    Nyugodtan bizonyíthatod. Hidd el, ha sikerül, én nem húzom meg magam, sőt, szívesen gratulálok akár IRL is.
    Video fentebb.

    Amúgy, én most már arra gondolok, hogy te kissé csupán le vagy maradva, és elsiklottál pár apróbb változtatás mellett, ezért kérlek, válaszold meg az alábbi kérdéseket.

    Hogyan képzelsz el, egy T6 fölötti Cluster buildet, úgy, hogy a punishment nerfelve lett, viszont rcr-ra pakolva nem jut elég dmg, hogy folyamat hulljanak a hp globeok?

    Hogyan képzelsz el, egy T6 fölötti FoK buildet, úgy, hogy a fok dmg nem skálázódik, a punishment nerfelve lett, és még megfelelő def is kell, hogy meele közelségbe ne egyhiteljenek?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák