Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rebourne

    aktív tag

    válasz Vistaboy #44268 üzenetére

    Egyik ismerősöm teljesen szólóban játszotta végig a játékot, teljesen szűz AH füllel - magyarán semmit nem cserélt vagy üzletelt másokkal. 1.03 alatt, tehát 2012 augusztusa előtt fejezte be a játékot, ami neki Inferno Diablo legyőzését jelentette, 110 óra körül volt neki az összjátékideje, ebből majd 60 óra volt csak a 60-as szint elérése, tehát 50 órányit játszott Infernón, hogy meglegyen a Diablo killer gear. Ez még szerintem belefér egy játék legnehezebb fokába.

    Én 1.07 vagy 1.08 alatt indítottam szigorúan self-found monkot HC-n. Az első HC karim volt és rögtön sikerült vele elérnem 60-at (és már a szintezős cuccokból csináltam 5 millió goldot AH-n - csak nem költöttem semmire). Mondjuk 60-on hamar meghalt egy szomorú lag során, úgyhogy hagytam is a francba a HC-t, de ez is jó példa arra, hogy a játék működik szólóban, saját gearrel, mostmár pláne, nekem 20 óra se volt a 60.

    Az más kérdés, hogy MP10 gyakorlatilag elérhetetlen saját gearből, de az már atomkocka terület. A játékban semmilyen achievementhez, vagy tartalomhoz nem szükséges az MP10, tehát a self-found játékosok is mindent megcsinálhatnak, amit a játék kínál alacsony MP szinteken, amik könnyen elérhetők self-found játékkal.

    proci985 (#44277): "PTR kb pont azt csinalja, amit irsz."

    Hát az a PTR, amit én játszok, az nem, mert egyrészt nem nehéz, másrészt a drop az szar :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák