Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    válasz mikromanus #44266 üzenetére

    Mint mondtam, az a karakter már régi, akkor ennyire futotta a talált felszereléssel. Pedig csapatban is nyomtam többször, ami jobb cucc van, azt mind tőlük kaptam, de én nem szeretek másoktól függni. Pont ez volt a legnagyobb bajom a játékkal, hogy magamtól semmit nem tudtam benne elérni, akárhogy is próbáltam. Utána meg már nem volt rá időm, jött a többi játék, ezt meg meguntam.

    Amióta újra elővettem, már jobban haladok, Demon Huntert indítottam, most vagyok 30 körül. Pont ezt remélem, hogy nem csak pillanatnyi szerencse, hogy találtam már két legendary-t és jobb cuccok esnek már most, mint annak idején.

    Még szép, hogy satnya cuccok, ti sem tudnátok ilyenekkel játszani, most képzeljetek el engem, aki ráadásul nem is pro gamer... :DDD Megértem, hogy nehéz megérteni, de higyjétek el, annak idején nyomtam dögivel, csapatban is, mégsem találtam jobb cuccot AH-n kívül. Ezért voltam pipa a játékra azt követően. Remélem, hogy a Loot 2.0 esetén már nem lesz ilyen gyér a drop.

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák