Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz khirill #43182 üzenetére

    Hi,

    nekem esett, a Guardian's Path vagy mi a neve.. sajnos a set amit lehet vele craftolni nem valami nagy szam 50-54 szinten.. mint minden mas is ez is teljesen random (most egy blizz game developer biztos karorvendoen mosolyog vhol.. ;] ) szoval szerintem nincs olyan tutifranko recept hogy hol fogod ez valaha is kifarmolni..

    a masik allitasod is igaz, lehet olcson venni par receptet, de azok jellemzoen az eletben nem fognak neked penzt hozni. Ezekbol a leg-leg fullosabb craft sem fog tobbet erni par millional, ellenberger a baromi jo level 60+ -os planek meg horror aron vannak bent AH-ban, es azokbol milliardos itemet kicraftolni eladasra kb ugyanakkora esely mint 6 chc-s mempot talalni..

    Meglatasom szerint minden top item megszerzesere (talalni, craftolni..) iranyulo cselekedet sikeres sansza ugyanakkora esellyel tart a nulla fele.. A legjobb pelda erre, ha nekiallsz egykezes hatsoros conquest sword-ot craftolni. Ahhoz jelenleg csak penz kell (gold + megveheto material AH-bol..) aztan craftolsz belole mondjuk 100-at es egyik se lesz megkozelitoleg se jo, sem 1000 dps feletti, sem nem lesz benne egyszerre socket + main stat + 2.8 Ls. Es akkor rajon az ember hogy mire egyetlen ilyen top kardot kikraftolsz hogy aztan kitehesd AHban 650 millioert addigra kb ugyanannyit koltottel ra + embertelen merteku idot pazaroltal el :)

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák