Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kkf

    aktív tag

    válasz Blade_W #38915 üzenetére

    pontosan, de mennyivel jobb, ha te finomhangolhatod magadnak, hogy hol szeretnél játszani a kettő között.
    egyébként nem értek egyet, hogy ez sima gear check lenne, mert ha nem elég ahhoz a gearem, hogy beleállok a poison tócsába, akkor kikerülöm, ha olyan erős az arcane beam, hogy ha csak épp átfutok rajta, de leveszi a 80% HP-t akkor kikerülöm, és akkor máris ott a "skill". egyébként a nap végén ez még mindig egy single player-re tervezett hack'n slash game lesz, nem pedig egy FIFA, vagy egy 1st person shooter, vagy egy arcade fighter, szóval itt azért elég korlátozott a mozgástered, hogy megmutasd, milyen skill-es játékos is vagy valójában :)
    én biztos vagyok benne, hogy egy ilyen dinamikus nehézségi fok egy bizonyos szintig kompenzálja az új tartalom hiányát is, mert hát ki ne akarna még pl. +50MF-ért +10% monster HP-t, és +5% damage-et bevállalni. :)
    most azt írják, hogy paragon 800-nál ki lesz maxolva az összes nem main stat bónuszod, és előbb utóbb el fog következni a pont (még így is, hogy a DPS növelés erősen korlátozva van), amikor már annyi main statod, meg vited lesz, hogy a legnehezebb fokozatot is simán viszed. na, akkor mi tart majd játékban?

    "Vigyázzá, mer Vindózt rakok fel rád, aszt összeomlasz!"

Új hozzászólás Aktív témák