Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz proci985 #31759 üzenetére

    Te nagyon hisztis vagy. Először azt érezteted, hogy a DH nem MP10 képes, aztán meg higy überre aztán végképp nem jó ott. Kapsz egy példát. "ja, hogy ez nálam jobb cuccokkal nyomul a maximális nehézség überbrutko bossai ellen? Az nem ér". Ha mutatok olyat aki feleanyniból megoldja mint te, akkor: "ja, az nem effektív." Mégis mire fel ez a nihilista-apatikus hozzáállás? Életképes a karakter ha jól össze van rakva és nem olcsó MP10-re. Ugyanúgy erős felszerelés kell a max nehézség überbossaihoz és ugyanúgy le tudja adni a jó kis sebzését mint mások. Soloban is és csapatban is.

    Velem meg ne példálózz! A DH-m hobbigyökér szinten van és nem is kíván nagy lenni. Eltrollkodik bárhol (csak nem effektív ammyira mint a dupla ennyi DPS-esek), de ez sokkal erőseb nem lesz. Csak fun karakter nekem. Most komolyan kb ilyeasmit akarsz bizonygatni?:
    A testvérem barátjának unokaöccsének iskolájának gondnoka mesélte, hogy a D3-ban wizarddal infernon MP10-en fél kézzel (csak egér) is simán lehet runolni. Ja, és persze 10 millás budget felszereléssel. A többi kaszttal nem tudom összehozni, wizarddal meg lusta vagyok kipróbálni, de tuti igaz. Szóval a többi kaszt szar. Ez van.

    Ugye érzed az enyhe túlzást és az állítás hitelességének megkérdőjelezhető voltját?*
    (*= tuti nem 10 milla lenne ez a buld. Akár 20-ba is fájhat)

    edit: tudom, Mp10-re elmegy.Csak überre nem az igazi. Ugyi ezt mondtad? próbáld ki a malac társat! :D

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák