Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jazz

    veterán

    válasz Bazzzs #30776 üzenetére

    Pár tanácsot én is tudok adni ha gondolod (magam sem preferálom a több b-s szettett, szóval ezen kategóriában mozgok én is). Tehát mp10-re akarsz menni,: (most minimum ajánlott statokat írok, nyilván lehet feljebb-lejjebb menni. Lényeg az arányokon, a példán van)

    - pants-ből olyat szoktak/illdomos venni, ami 90+dex és 180+ vita. Hogy miért? Mert ár/értékben sokkal jobban kijössz. Elég csak a statok számát nézned. És amit itt nyersz vitában, azt máshol letudod spórolni. (érdemes nyilván olyan helyen, ahol vita puszta jelenléte megsokszorozza az adott item árát)
    - armor: hol a resist. Itt 180+dex 80+vita +válaszott resist 50+. Főleg hogy one with everything passiv-ot használsz, akkor meg ki is kell használni.
    - nat cipőből olyan kell ami dual res és nincs vita. Ugye a nadrágon nem kevés vitát nyertünk. Itt most megint nem kell bődületes összegeket kiadni holmi 60 vitáért.
    Cserébe lesz dual resist-ed, azaz: 190+dex, 50+res, 70+all res. Dps-ben is több, olcsóbb is, és neked a +50(all) res a 70 all res mellé többet ér mint 60 vita.
    - gyűrűk egész jók, rare ring-ről hiányzik az AS, ettől függetlenül nem rossz. Viszont magasabb szintre érdemes maximalizálni a CC-t és AS-et. Ez fog életben tartani megfelelő ehp, dps, de főleg resist-ek mellett. (nekem úgy lett összeválogatva pl. hogy ha lacunival megyek az elérhető maximum a CC-m 0.5 híján (nat ring) ).
    - amu szintén nem rossz. Majd ha egyszer sok DE-d lesz craftolsz jobbat. Nyilván jobb lenne egy add AS, AVD, magsabb dex meg CD....de hát az ilyen sok ezerből egy. A max-os CC-d rajta viszont hasznos, ez jó.
    - inna rad jó, de viszonylag olcsón lehet 6cc-set 190/180-asat venni kis szerencsével, vagy 180/170.
    - shoulder nem rossz. bát cold ment volna bele az arcane helyett. :) (én is így jártam az enyémmel, light helyett physic)
    - kesztyűbe is mehet a singel res akár az armor helyett (ez még megfizethető), int helyett meg vita (ez már kevésbé). Kesztyű az dps boost, ez az elsődleges. Ja hogy craftolt, nem is néztem. Kesztyűből nagyon nehéz jót craftolni. Túl sok statnak kell realizálódnia a tér-idő continuum egy azon pontján magas értékekkel, így ebből érdemesebb venni.:) (ráadásul jobban tudsz válogatni a single res miatt)
    - wh nem rossz, de egy kicsivel dárágábban vagy ezen az áron, az 50dex-et (100 feletti) átválthatod 90 vitára. Vagy ugyan ezen statok mellett +90 vitára, de az már megint más kategória.

    Hát kb. ennyi. Ezzel sok single, azaz all resist-et nyertél, meg némi hp-t, ami elengedhetetlen mp10-re.

    [ Szerkesztve ]

    free your mind

Új hozzászólás Aktív témák