Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kornel76

    aktív tag

    válasz sith7 #14606 üzenetére

    Értem én , hogy mit akarsz mondani és meg is értem, de késő bánat, az okos ember a más kárán tanul a hülye meg a magáén sem. Én kb. a középkategóriába sorolom magam, mert a saját káromon ugyan de tanultam a dologból " csalni még próbaképpen sem szabad, mert a próbálkozásra is rábaszol " .

    (#14603) fahrii Tőlem mint szintén bannolt úgymond "csalótól" furcsán fog hangzani, de sztem nyugadtan elmehetsz melegebb éghajlatra zabot hegyezni. Akkor ha te milla fellett kerestél akkor nem 1 accal és nem alkalom szerűen botoztál, hanem tervszerűen több gépen több accal szimultán. (volt időm utána olvasni fórumokon, elég szép leírásokat találtam a témáról tehát vagy vetítesz vagy nem mondod meg a tutit).Ez bár ugyanaz a kategória mit az én esetem ban szempontjánból, de a játék - ah balance-ra sokkal károsabb hatással voltál mint más "alkalomszerű" csaló.

    Mindenesetre a Battle tagem maradt a régi mert vettem újabb licenszet , aki akar megtart "barátnak", aki nagyon megutált töröljön nyugodtan , megértem és elfogadom.

    [ Szerkesztve ]

    DIABLO 3 BattleTag: HelldogHun#2707 <Hurkak> / Mechwarrior Online : HelldogHun / SW Battlefront 2 - H3LLD0G-HUN

Új hozzászólás Aktív témák