Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ProEvoFan

    nagyúr

    válasz Sirandrish #10927 üzenetére

    Gorneck konkrétan leszarozta a Furyt, majd nagyon később korrigálta hogy csak csapatban szar.

    "Jahhh, csak nem mindenkinek kell helyezkednie. Me minek? Odamegy lever mindenkit. Minek kergessek/terelgessek a mobokat mikor le is lehet őket ütni? Ez max annak jó akinek fáj, ha néha néha betalálnak (legyen az bármi)."
    Igazából erre ment a "Barbik nélkül, szólóban is op vagy" téma.Persze, ha nem is érnek hozzá, mert a két Barbi feltartja őket, úgy persze hogy nem látja át a Fury "értékét".
    Konkrétan továbbra sem érti minek jó a Fury.Legyen az szóló, vagy party.(ok partyban elismerem hogy idegesítő lehet, annak az egy-két mob elszaladása, de nem party gyilkos, lol))
    Meg azt is tisztázni kellene, hogy az a WD védelmi feart okozó skill, területre hat, vagy sem.Mert ha területre akkor nem egy-két mobot kerget el, mint a Fury.De akkor minek mossa össze a kettőt?Minek kell beállítani ezt a remek fegyvert úgy, ahogy Ő ezt teszi?Ember, ezt használja a 2h Monkok 90%a...
    Party gyilkos?Ugyan már.Arcpirítóan túlzás.Azért mert elkergetek egy mobot?De a többi 10-20-30 ott marad!Ez nem MMORPG ahol ki vannak osztva a feladatok, és neked ezt meg azt kell csinálnod, különben oda a csapatmunka, és jön a party halál.
    Ettől függetlenül ti szépen összedolgoztok, ezzel nincs semmi baj.
    Én is unom már az op barbi/fury/hero pontok témát.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák