Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DjDanee87

    addikt

    válasz Daelion #108538 üzenetére

    6-7 óra körül volt, ma be lesz pótolva.

    Jól ki kell használni a játékban töltött időt, és akkor gyorsan megy. Én ezért szeretem inkább soloban csinálni. Megvan a sima rift és a GR rift farmolásra is a jól megszokott farmolási szokásom. Sima riftek záródása közben a 30 sec pont elég identify-ra, törésre, javításra és a gemek bankba pakolására. Hogy közel legyen minden egymáshoz mindig Act1ből tolom a Rifteket, ott Kalada a kovács mellett áll.
    Mikor van 5-10 GR kulcs akkor meg mehet a GRezés, ahol nem állok meg csak kb minden 4.nél után, mikor már telne a bloodshard és a táska a lootokkal. A pylon duplázó nyakláncot használva reggel volt olyan speed GR70 is, ami meglett 1:25 alatt mert viszonylag hamar volt benne Speed plyon. De power vagy channeling is jók, 2 percig vannak fent, addig nem is tart a Rift általában. Én imádom ezt az új nyakláncot speed buildbe. Pusholásra meg a másik kiváló.

    Össze is raktam az IcyVeins alapján az UE buildet az új Crimson settel és squirt nyaklánccal. Nekem nagyon bejövős. UE DH eddig is a kedvencem volt és ezzel a kis változtatással pont ott fejlődött, ahol még kicsit irritáló tudott lenni. Kevésbé papír így a build a crimson miatt és nem kell odafigyelni CoE-re, amit utálok bármilyen karakterről is van szó.

    Én nem próbáltam vele magasra törni, pedig van egy ancient Yangom elég jó rollal, de #1 helyen 108as GRel ugyan olyan builddel van most egy DH és elég gyengus még a gearje. Van erő a buildben bőven, ha valaki foglalkozik vele.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák