Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • reelc

    veterán

    válasz wjbhbdux #104864 üzenetére

    "Diablo meg most mar inkabb konzolos franchisenak tekintheto ahol hozza vannak szokva hogy minden fizetos, nincs ingyen content patch"

    A RoS volt az utolsó "kötelező" vétel, egyben a második. Évek óta ingyen használod a szerverüket is.

    Az új Diabloról semmit sem tudunk. Ugyanúgy lehet kozmetikai-mikrotranzakciós, mint a PoE, mint DLC-Season Passos alapjáték+kötelező még egy halom pénzt elverni Destiny féle.
    Majd ítélkezzünk akkor a Diablo fölött, amikor valósággá válik, bármi is lesz.

    Tudom, hogy igen sokat morogtam a frissítés hiányán, stb., de nem ígért sem 10 éves támogatást, sem egyéb ilyesmit a Blizz a Diablo 3 vásárlásánál.

    (#104865) Gyeptégla: Nagyon szűklátókörű és igazságtalan kijelentés!
    Egy 2006-ban kezdődött folyamat evolúciója az, ami a játékiparban trend lett.
    Kezdve a Lópáncél DLC-től, a későbbi mobil eszközökig (pl. freemium modell, stb.), a Season Passokon át a játék mint szolgáltatás szemléletig. Mobil eszköz, PC, konzolok egyaránt érintettek.
    Mielőtt jönne valaki a "pénzéhes kiadók" szöveggel, igazából minden cégnek a célja minél nagyobb és folyamatos bevétel, a stabil, fenntartható növekedés - mindezeket persze folyamatosan. Mert ma az semmit sem ér, hogy valamiből évekkel ezelőtt eladtak x milliót. Már nem termeli a pénzt, mert jó régen kivették az AH-t belőle.

    Anno fejlesztők/kiadók bepróbálkoztak a DLC-vel, meg telefonos játékon mikrotranzakcióval, és kajálta a nép. Ha bukás lett volna, akkor más irányba ment volna el az egész.
    Mindezzel nem védeni akarom őket, nekem se tetszik ami folyik a játékiparban, de azért ne legyünk igazságtalanok!

    (#104869) Bennyboy: Egyetértek, akár 1-2 jó évük lehet még a játékkal, ha most kezdik. Végigpróbálják mondjuk seasononként a karikat, stb.
    Más aki többezer óra után halálra unja, más, aki párszáz óra alatt, és megint más aki még most kezdi.

Új hozzászólás Aktív témák