Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • reelc

    veterán

    válasz HellGreg #104483 üzenetére

    A D3-ban alkalmazkodtak a konzolosokhoz is, elvégre a PC-sek mellett 2 féle konzolos tábort is kielégítettek, ráadásul 2 generációban is. Az eladások őket igazolták, a cégnek ez volt az útja.

    Alkalmazkodni kell a munka után fotelbe lerogyó konzolon és tv-n játszom 1-2 órát casual réteghez is.
    Mielőtt valaki felháborodna, nem bántásból írtam így, persze nem minden konzolos ilyen. Van munkatársam, akinek a rokona pont így csinálja. Szereti a D3-at mást nem is nagyon játszik, és egy kicsit kikapcsolódni akar, nem szívni mint az őrült, hogy nincs semmi drop (mint pl. a D2-ben). Ez szerintem természetes, más játékos réteg, más igényekkel. De sokan vannak. Változtak a szokások, komoly tényezők lettek a konzolok is, az elmúlt 10+ évben.

    Amikor kijön a Diablo - ha van eszük, még ebben a konzol generációban megtörténik - és ha kijön az új gen, akkor majd arra is upgradelik. Ez rendben van.

    Szerintem inkább az a kérdés, hogy folytatják-e a szerintük nagyszerű Diablo 3 utat (pl. szinte végtelen Paragon rendszer, stb. - korábban nyilatkozták, hogy ez nekik jó, nem tervezik leváltani, nincs is ötletük), vagy maradtak még innovatívabb emberek a csapatban, akik az eddigiektől eltérőbb módon közelítik meg a játékot? Legalábbis a Diablokhoz képest.
    Illetve a Diablora rátudnak-e húzni olyan üzleti modellt, ami folyamatosan hoz nekik pénzt, vagyis érdekeltek lesznek benne, hogy pl. 3 év után is tisztességesen frissítsék - persze nem pay2win rendszerre gondolok, aki nem fizet valamit, ne legyen ténylegesen hátrányban.

    A Diablo 2 feelingre más játékok vannak.

Új hozzászólás Aktív témák