Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #32577792

    törölt tag

    válasz *Ropi* #1755 üzenetére

    Nézd, nekem is voltak olyan időszakok, amikor ha belegebedtem se tudtam normál szint közelébe se vinni. Egyszer még belevittem magam abba is, hogy nem ettem, amitől persze még jobban felment. Időjárás, strasszos élet ezek bármelyike képes erre, sőt még egy olyan gyulladásos betegség, amit nem is kell, hogy még érezz.
    Ha jó az inzulin, (szavatosság) és szinte "szűz" helyre adtad be, akkor másnak kell a háttérben állnia.
    Arra nem is gondolok, hogy rosszul van tárolva az inzulin, nem ma kezdted Te sem. (túl meleg és hideg is képes hatástalanná tenni őket, ezért én nyáron hűtött tartóban viszem a motyó, ami jó az inzulinnak, a mérőnek kevéssé.
    Tudom, hogy banális tanács, de próbálj meg nem azon "pörögni" folyamatosan, hogy magas. Mondjuk az agy képes elhinni amit folyamatosan gondolsz és ennek megfelelően cselekszik, védekezik. Van aki hisz ebben, van aki nem, ezt is tudom. Én magamon tapasztaltam, hogy ez működik, hogy sajnos vagy nem, az minden esetben azon múlik, mire koncentrálsz, mi motoszkál erősen benned.
    Nyáron volt munkahelyi konfliktusom egy olyan személlyel, akivel 6 évig soha, sőt. Annyira megviselt, hogy becsípődött egy idegszál a nyaki csigolyáknál, de olyan szinten, hogy 3 hétig megmozdulni sem tudtam az ágyban. Folyamatos, 24 órás, csillapíthatatlan fájdalom. Injekciók semmit nem értek. Elmentünk egy kínai dokihoz, elkezdett kezelni, (akupunktura) ami elindított egy folyamatot és kevéssé fájt, kezdtek hatni a gyógyszerek, de el nem múlt. Mivel közben a munkaköreinket áthelyezték más városba, mindenkinek felmondtak már 1,5 évvel előtte tudtuk ezt egyébként.
    Amint átvettem a munkaügyi papírokat, másnapra rendbe jöttem. Teljesen. Kicsit hosszú lett, de azért írtam, hogy az agy fura dolgokra képes.

    Adj 3-4 napot a szervezetednek szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák