Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    válasz Quent1n #4359 üzenetére

    de akkor tulajdonképp mire is kell neked a webcam? :) videókat felvenni, meg fényképezni? én úgy írtam véleményt, hogy csak arra használom, hogy a fizikailag elérhetetlen távolságban levő rokonokkal, barátokkal videcsetlejek skype-on, arra tökre elég egy olcsó jószág is, úgyis több framedrop lesz a kapcsolat minősége miatt, mint a kamera hibájából.
    routerből szerintem igazából mindkét márka jó. nekem otthon dlink van (igaz nem wireless), ahol meg dolgoztam most, ott van egy linksys is, meg még régebb óta egy dlink, és egyikkel sem volt soha baj még. van olyan ismerősöm, aki szintén mindkettőt használja, és meg van velük elégedve (bár neki a linksys jön be jobban, mert linux-őrült, és azon ugye linux alapú szoftver van :D )

    mondjuk ilyen árben tényleg nem olyan sokat számít, hogy 10 ezerrel olcsóbb (bár pont most olvastam egy olyan amcsi tesztet, ahol a noti ára lement 50 dolcsit a rendelés utáni napon, erre a srác felhívta a Dell-t, hogy kéri vissza a pénzkülönbözetet, és még fel volt háborodva, hogy csak 3-4 napon belül intézték el... nevetséges :) )

    cucka: végülis igazad van, de akkor már az is megoldás, hogy veszek hozzá egy 2-3 ezer forintos alakra simuló tokot, ami párnázott, és azzal teszem a hátizsákba (nekem eleve több rekeszes van, nem szeretem, amikor egy helyre kell ömleszteni a dolgaimat, bár az igaz, hogy újaban nem annyira divat ez a fajta táska)

Új hozzászólás Aktív témák