- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgery
őstag
Nemrégiben beszéltük itt, hogy e5420-nál a hűtésnél érdemes újra szilikon pasztázni, hogy hatékonyabb legyen.
Ha a szervizzel oldom meg, akkor fizetős a művelet? (garis még)
Vagy oldjam meg magam, ahogy néztem képeken nem egy bonyolult művelet.FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
vilmaboy
őstag
Hát ha nem csináltad még, akkor inkább kérj meg valakit, hogy mutassa meg. Nehogy rossz helyre is menjen az a paszta. A paszták általában vezető anyagok. Nem volna jó, ha olyan részre is jutna, ahol semmi keresnivalója.
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
Vasinger!
nagyúr
Az miért van, hogy nem tölti kikapcsolt állapotban telepről USB-n keresztül a mobilomat a noti? Beállítottam a BIOS-ban, hogy powered USB on, de kikapcsolva nem ad áramot egyik USB portról sem.
-
becsitibi
senior tag
Sziasztok!
Beruháztam egy Dell Inspiron N5110 notbookra.Intel B960 procis,2gb ram,320gb hdd.
Szép fényes a kávája,viszont újjlenyomatos lesz hamar,ezért gyakran kell törölni,ami idegesít az az hogy néha felpörög a venti mint állat,gondolom ez normális,másnál is így van.Csak netezésre,letöltésre,dvd írásra használom majd,1 napja használom,eddig tökéletesen működik,Media Markt-ba vettem 119,990-ért,adtak hozzá win7-et,egyenlőre a 2 gb ram is elég,lehet nem is veszek bele 4gb ramot,vettem hozzá egy kis vezeték nélküli logitech egeret,jó kis gép ez.
-
werszomjas
addikt
Üdv.
Az akksi töltésnél lehet választani a:
Standard és az ExpressCharge között.
Igaz az, hogy ha az ExpressCharge funkciót használom, akkor az megrövidíti az akku élettartamát?
Tehát hosszabb távon jobb a standard?
Másik kérdésem:
Ezek hiányoznak:
Én feltelepítettem elvileg mindent, amit a leírás ír, még a sorrendre is figyeltem, de ezek mégis felkiáltó jelesek.
Tudja valaki esetleg mit kell még feltennem?
Dell Latitude E6420
[ Szerkesztve ]
üdv
-
Diokhan
addikt
Sziasztok.
Szert tettem egy DELL Latitude D620-as készülékre, és sajnos nem találok hozzá WIN7 32bites VGA drivert. Tudtok ebben segíteni nekem?
Előre is kösznönöm
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
vilmaboy
őstag
válasz werszomjas #26807 üzenetére
tőled is csak azt utdom kérdezni, hogy service tag alapján nincs a support oldalon?
Ha nem találjátok, akkor töltsétek le a driveridentifier nevü progit. Megkeresi nektek a drivereket és felajánlja a letöltéseket is. regelni kell rá, de ingyenes. nyugodtam regeljetek. nem zaklatnak.
Másik lehetőség, hogy hardverazonosító alapján rágugliztok a driverre. Arra figyeljetek, hogy vannak driverek amik márkaspecifikusak. Értsd: nem jó a dell drivere pl az asus ugyanazon hardverére. Van pár driver amit direkt egy márkára vagy típusra írnak meg. Etért javasolt a support oldalit leszedni. Ilyen pl sok esetben a VGA driver is.
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
Diokhan
addikt
válasz vilmaboy #26811 üzenetére
Sajnos nincs, csak VISTA drivert szed le, ami persze nem kompatibilis, vagy olyat, amitől átmegy commodoreba a képernyőm. Amit a windows feltett, azon meg egy Muonline kliens is szaggat, mint a diavetítő. Sajnos nem tudom mi tévő legyek...
Idáig Asus F2HF lapim volt, azon jó volt a vista driver ugyanerre az OS-re. Tegyek fel XP-t, hogy tudjam hasznánlni rendesen?
[ Szerkesztve ]
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Diokhan
addikt
válasz werszomjas #26807 üzenetére
Bocs az offért, látom a böngészőt használod rendesen
-
sgery
őstag
válasz Dell XPS #26818 üzenetére
Szupi.
Esetleg képen vagy körülírva vagy mi módon?
A burkolat levétele megy, a hűtőt is látom, fotón láttam különálló kivett hűtőt is, inkább az a lényeg, hogy mire kellene figyelni[ Szerkesztve ]
FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
törölt tag
válasz vilmaboy #26631 üzenetére
Megpróbáltam a 1503-ast elindítani (3 fájlt csomagol ki)
Ezt írja:[link]Ha a 1520ast kicsomagolom, ugyanez fogad a telepítőnél, viszont ha az eszközkezelőben az illesztőprogram frissítésnél megadom a kicsomagol mappa helyét, felteszi.
A realtek drivert feltettem a dell-est, de ugyanúgy fennáll, megkérdeztem egyik csoporttársam, nála is ez van, hogy ha a lant nem dugja be induláskor, akkor csak a letilt-engedélyez procedúra után lesz jó.
-
somasz
Topikgazda
Üdv!
Latitude e6510-ről mik a tapasztalatok, nem találtam túl sok infót róla...
Barátomnak kéne egy gép Archicad-hez.
i7-Q720 proci vs i5-560m milyen észérvek szólnak melyik mellett?Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
B-L-A-C-K
titán
Hali, nemrég írtam hogy:
"Adott egy Latitude E5520-as, és kezd idegesíteni az, hogy ha dolgozik a proci minimális ciripelő hangot ad ki. Persze nem vészes, de venti alig pörög, illetve SSD-van benne szóval semmi hangja nem lenne ezért tűnik fel. Ez hiba, vagy ez mindegyiknél így van? Mert még egyik gépemnél sem tapasztaltam ennyire..."
SzaboZEA kolléga említette hogy: "speedstep miatt jelentkező alharmonius zajokat hallani, ez minden géppel így van, mióta a speedstep létezik."
Állítolag programokkal orvosolható volt de nem találtam semmit hozzá, és egyre jobban idegesített, végül a cégemnél kicseréltem egy másikra, és lám ez semmi ilyen hang nem ad ki. Elvileg nem hiba volt, mert teljesítménybeli különbség nem volt, ezért nem nagyon értem, talán a gyárba egyik így sikerül másik úgy....
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Dell XPS #26825 üzenetére
Hát engem nagyon idegesített, főleg hogy SSD van a notiba, azaz csak ventit kéne hallani néha mikor jobban dolgozik.
Viszont nem tudom mi lenne rá a megoldás másoknak, mert ezt nem hiszem gariba cserélnék, illetve ha cserélik is ki tudja a következő nem e lesz olyan...Amúgy ilyen gépeket adok ki cégen belül, de az a baj ott nem tűnt fel, mert ott közbe megy millió dolog és nem tapasztaltam még, de mikor kaptam itthoni használatba is egyet egyből észrevettem- Ezzel arra akarok célozni, hogy nem tudom milyen arányban tapasztalható ez, de amit most hazahoztam teljesen normális, olyan amilyen lennie kell. -
M3xx
tag
Ide írok, nem akarom másik topicot offolni. 7520-t telepítem. Drivereket nem rakja fel automatán, kell elsőnek hálózatvezérlő. Melyik kell nekem? Dell oldalon nézem
Driverek
Atheros ethernet verézlő vagy wifi driver? -
M3xx
tag
R*hadék wifi akar működni? Egyik driver sem jó neki. Intel Centrinonál Insert Disk 1 van mikor csomagolnám ki. Nem tudom melyik kell neki.
-
B-L-A-C-K
titán
R*hadék wifi akar működni?
Szegény működin akar, és itt rohadékozod.
Viccet félre téve amúgy nem telepítettem még fel ilyen dell-t, így nem tudom pontosan mi jó hozzá, de ajánlom ezt a programot. Telepítsd fel, futtasd le, és kiírja mi kell.
[ Szerkesztve ]
-
premete
veterán
Na, ez a fő gond, hogy nem tudod, mi van a gépedben.
Nekem az új gépem még a DHL kamionjában van Németországban, de már minden driver egyben le van hozzá szedve, beleértve a third party w8 beta active pen és multitouch is.
Szóval a "szarozás" helyett a gondolkodás jóval előrébb viszi a dolgokat.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
Új hozzászólás Aktív témák
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest