- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Bundás)
addikt
Korrekt állatorvosokat tudnátok ajánlani? Több is jöhet, táv függvényében kiderül ki lesz a nyerő.
-
-
-
-
Zola007
veterán
válasz (Bundás) #68505 üzenetére
Jaj, értem. azt hittem városon kívülről hoznád
Akkor viszont tényleg ne öljön meg a kényelem, mert városon belül azért nem egy nagy et was bárhová elvinni.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
-
devil-k
nagyúr
válasz perge666 #68515 üzenetére
Tapasztalatból írom. Egy csomó kacat volt amit rakosgattam évek óta a itthon. Mondtam az asszonynak, hogy most már tüntessük el itthonról, ő elvitte a munkahelyére és felrakta Jófogásra. Mindent eladott, még azt is, amiről nem is gondoltam volna, hogy valaha kellhet valakinek.
Hidd el, hogy ezt a topikot nem olvassák olyan sokan, mint gondolnád.
- mozi bolondéria -
-
Zola007
veterán
Eladó egy 44-es Olang Zoldo Safari túrabakancs
Teljesen hibátlan, új állapotú.Bő 3 éve kaptam, azóta a szekrényben áll, de nem volt jó a méret és van egy sanda gyanúm, hogy 30 körül ez már így marad Tehát nem is volt hordva, csak amíg kipróbáltam
Olantex + Cordura + bőr felsőrész
Vibram talp.21ezer körül volt az ára, fix 15-ért elvihető.
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
keccsa
aktív tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy Debrecenben hol végeznek jól és olcsón ( ) vákuumos karosszéria horpadás javítást?
Köszi!
Mindenki magának hülye!
-
schulc99
aktív tag
válasz devil-k #68514 üzenetére
A Vaterának nem fizetek. Postázni nem akarom és ezért is rakom fel itt, hátha valakinek megtetszik helyben. A jófogáson is fent van, bár a "posta kizárt" kifejezést sokan nem értik ott.
Még egy ideig próbálkozom vele, aztán hagyom a fenébe amíg nem lesz megint nagyon útban.Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
-
schulc99
aktív tag
válasz werszomjas #68521 üzenetére
Mióta megváltoztatta a fizetési szabályt a vatera azóta meggondolandó dolog az eladás ott, legalább is a ritka és viszonylag kis értékü eladásoknál. Illetve ha ott hirdetném akkor 99% hogy postáznom kéne, amit nem akarok. Elég macerás a csomagolása a bura miatt.
Használtam egy időben a vaterát és mindent postáznom kellett eladákor, semmi nem kelt el személyesn átvételel.Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
tahepa
senior tag
válasz rayoliviero #68522 üzenetére
Jófogás...Hmmmm.
Ha telefont hírdetsz eladásra (csere kizárva) jönnek a csodálatos csere ajánlatok.
Pld.: 50 db csemege kukorica konzerv vagy 2 db nem működő Lumia 520-as vagy letiltott Samsung s2 vagy kijelző törött Szifon 3s vagy mi a gránát és így tovább.....ott az összes biznicmen megtalálja az embert.Nem győzöm eltakarítani őket. Töröltem is a regemet minden hasonló portálon. -
Zola007
veterán
válasz tahepa #68524 üzenetére
Én Olx-en tudtam eladni pár használt cuccot, de olyan ajánlatokat kapok én is néha, hogy csak pislogok, pedig pár dolgot már én is elbizniceltem az évek alatt
-
-
laccczka
tag
Mobiltelefonba keresek 2 esetleg 4Gb-os microSD kártyát.
"...mert a víz melegebb mint a hőmérséklet..." egy ismeretlen zseni értekezése a víz felett lévő ködről.
-
-
-
-
-
-
Zola007
veterán
Ki ne akarná megvenni?: [link]
Egyébiránt miután kisírtam magam a sok szemét, kidobni való, lomtalanításra sem érdemes sz@r láttán, amit az olx-en hirdetnek, keresek 1db kényelmes irodai széket vagy forgószéket JÓ állapotban.
Illetve 1db íróasztalt vagy számítógépasztalt, szintén JÓ állapotút
ajánlatokat priviben várom, főleg olcsóbb (<10k) darabok érdekelnek[ Szerkesztve ]
-
-
Zola007
veterán
válasz copass #68547 üzenetére
Ilyenen ülök éppen
3db-ot vettünk tavaly, ebből egyet már visszavettek gariban
Szivacsa a másik kettőnek meg elvékonyodott, szinte a farostlemezen ülök.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
fenergie84
addikt
válasz fenergie84 #68448 üzenetére
Eladó SSD:
- Samsung 830 64 gb (HDsentinel 100/93% írt:3,15TB, 2015.10.10-ig gar az Edigitálhoz).Találtam 2 db Defy-re való fóliát, ha valakinek kellene egy tábla milkáért, vagy hasonlóért vihető
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs