- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
adorjant
őstag
Sony Xperia E1 fóliát keresek!
-
Beerdrinker
tag
-
kat10
tag
-
erik365
senior tag
-
dewil666
őstag
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
senior tag
-
lakisoft
veterán
Keresnék "komoly" fényképezővel rendelkező emberék 30perces munkára. Díjjazás megegyezés szerint. Kérem aki tud segítsen.
- Árad -
-
dewil666
őstag
Annyira azért nem hülyeség. Itt a saját példámból indulok ki: Nem egyszer történt tömegközlekedési járművön hogy menetiránnyal háttal ültem és mikor hirtelen vészfékez akkor én az ülésbe préselődök más meg az előtte levő ülés háttámláját lefejeli Tudom ez kiszámíthatatlan mikor történik és igen tudom nincs biztonsági öv sem de kellemesebb háttal átélni egy ilyet. Engem nem zavar hogy háttál vagyok menetiránynak.
erik365 Úgy nőttek fel hogy tized ennyi volt a forgalom és nem volt ilyen nagy rohanás. Ooohh azok a 80-as évek
[ Szerkesztve ]
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
ati012
őstag
HD6970-t cserelnek kisebb fogyasztasu kartyara. Egy 260x meg is felelne.
-
lorcsi
veterán
ebay-ről milyen autós töltőt érdemes?
micro usb és i4s telókhoz..eladó: vadi új soundcore motion+
-
7Sony7
addikt
Üdv! Hagyományos régi íróasztalt be lehet festeni valami festékkel, hogy szép, színes, újszerű legyen?
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
mezis
félisten
válasz 7Sony7 #68465 üzenetére
Láttam ár egy kb 100 éves szekrényt átfesteni vizes diszperzióssal. Előtte hőlégfúvóval leégették az eredeti festékréteget. Már ami még vol belőle rajta.
Asztal lapjára valami keményebb lakkréteget (3-at is) gondolnék kopásállóság miatt. Pl. parketta lakk.)[ Szerkesztve ]
mezis
-
bob011
aktív tag
Keresek penny pontokat!
___
~75db tesco angry birds pont 100g-os milka csokiért vihető.[ Szerkesztve ]
-
hdanesz
őstag
Még mindig eladó a Fuji X-M1 fényképező.
[ Szerkesztve ]
-
kungzi
veterán
Atya ÚÚÚÚristen!
-
Zola007
veterán
válasz #05304832 #68482 üzenetére
Most már igen.
Valamelyik leleményes, de kellően idióta honfitársunk úgy gondolta, ellövi még egyszer a poént [link]
Viszont arra nem volt képes a szerencsétlen, hogy a kifejtős részt is beleírja Istenem, hogy lehetek ennyi barommal egy bolygóra összezárva[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
dbius
veterán
Van valakinek PCI-E*1 csatolós FireWire kártyája, kölcsönbe pár napra, vagy olcsón eladó sorban?
-
Adonimus
senior tag
JBL láda - Infinity hangszóró.
Szép, pontos hang de ablakot bontani is jó.
16.000Ft130x90cm Bob Marley ajándékkal!
iá: 4.000FtGolf 2 hátsó lámpa búrák.
iá:7.500FtKunert VIP babakocsi rengeteg gyári tartozékkal.
iá: 21.000FtBMw E39 95-00 éjváratba hátsó lámpaBÚRÁK
iá: 5.500FtMagnat reflex mélyláda
iá: 12.500FtAcer laptop.
Intel P. 1.6Ghz
760bm ram
60GB hdd
wi-fi
15,6 széles kijelző
64MB vga
24.000FtMindenről bővebb infót és képeket tudok küldeni privátban. Minden kérdésre válaszolok.
Hívj vagy írj bátran.
06302875791[ Szerkesztve ]
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
xigris
őstag
Sziasztok! wayteq talk 5h érdekelne valakit 22k
-
ati012
őstag
FORD MONDEO-hoz keresek kölcsönbe vonószemet.
-
bob011
aktív tag
Keresek Penny hűségpontokat!
Csoki/sör ellenében. -
atike
nagyúr
Eladók:
1 db ASRock E350M1 alaplap. Hibátlan, előlap, driver CD megvan
12.000 Ft10.000 Ft
2 db DDR-400 512 Mbyte memória 1.000 Ft/db vagy 1.500 Ft/2 db
1 db AMD Athlon 64 processzor (ADA3000DAA4BP) 3000+2.000 Ft1.500 Ft
1 db Intel Celeron 2,4 Ghz processzor 500 Ft1 db Panasonic NV-GS17-es miniDV-s kamera. Mindene megvan, rendben működik (nem igazán volt használva, kb 2 éve le van rakva). Adok hozzá egy táskát (Hama Spirit), amibe mindene belefér és 2 db 90 perces Panasonic miniDV kazettát is (bontatlanok), doboza, papírjai is megvannak... A DV csatlakozó szerintem hibás (olyan, mintha a "közepe" be lenne csúszva... De mivel kipróbálni nem tudom (nincs hozzá semmilyen eszközöm) így biztos azért nem vagyok benne... Az USB csatlakozó mindenesetre jó. Az ár tehát ezért annyi amennyi. USB kábel jár hozzá, gépre rádugva az megismeri, telepedik.
10.000 Ft8.000 Ft -
Pocok9b
aktív tag
Végső leárazás!
Samsung UE40HU6900 LED UHD TV 120000Ft.
Részletek itt: [link]Tel/Viber/WhatsApp: +36hetven3228077
-
Chesterfield
őstag
Van itt törpehörcsög szakértő?
Mekkora átmérőjű futókerék kell neki minimum? -
Zola007
veterán
az új hármashegyi kilátónál és a szabadidőcentrumban járt valaki mostanság?
#68495) Chesterfield: akkor elég mint egy egérnak, 12-15 centi átmérő
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Tudom itt tilos hirdetni légpuskát,de valaki tudna adni esetleg egy linket privátba hogy hol lenne érdemes??
Nem akarnám 100 helyen meghirdetni,meg lehet inkább cserélném valami számomra hasznos dologra.
-
Ricardo128
senior tag
4-8 GB-os CF kártyát keresek occsóér, lehetőleg a gyorsabb fajtából, jövő heti, vagy azutáni átvétellel.
gölmétcsül ©
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gumi és felni topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Autós topik
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest