- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
levill
tag
Üdv! 22"-24" körüli monitorTV-t keresek, hdmi csatlakozóval, xbox360 / tv / pc használatra, az ajánlatokat privátban várom.
-
petiwr
senior tag
Valaki foglalkozik led szalagokkal?
-
MarKoo
addikt
Kurvára nevetséges országban élünk. Megkaptam a ~2 hónappal ezelőtti balesetemmel kapcsolatban a papírt, miszerint én vagyok a hibás, fizessek 60.000 Ft-ot és elveszik 3 hónapra a jogosítványomat. A kivilágítatlan idióta biciklis, meg kapott egy írásos figyelmeztetést. Mehet a pereskedés, köszönöm a jogszolgáltatást.
https://tabla.hu/ - Minden ami tábla.
-
MarKoo
addikt
Az üggyel kapcsolatban megtudtam, hogy nem egyedülálló az eset, vannak itt még okosságok... Pl. ha elütsz a kivilágítatlan főútvonalon egy vaddisznót - sebességhatárokat betartva, akkor a saját károdon felül a vadásztársaság legombol rólad még ~140.000 Ft. kártérítést a vaddisznó "nevében". Én fognám ezeket az embereket és 140.000 golyót eresztenék beléjük.
https://tabla.hu/ - Minden ami tábla.
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Van két Bike mag újságom 2009.04 és 2009.05 szám. Ha valakit érdekel egy Milka vagy egy Boci csokiért viheti mindkettőt. Privátban keress!
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
mackosajt
addikt
válasz MarKoo #41757 üzenetére
Feltéve, ha ki volt téve a vadveszély tábla az adott szakaszon.
Ha ugyanis nem volt kitéve, akkor meg találd meg, melyik társasághoz tartozott a disznó (szerencsés esetben nem pont az út választ el 2 társaságot, mert akkor mutogatni kezdenek a másikra), és ha ez megvan, talán van biztosításuk, és az majd talán kifizeti a károdat... ha már megcsináltattad.
Nem 1 ismerős járt már így, pech, hogy az egyik kifogta az út 2 oldalán 2 külön társaság szituációt.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
mezis
félisten
válasz MarKoo #41762 üzenetére
Mert azóta is különös figyelemmel nézegetem az ilyen bicikli út + zebra kereszteződéseket. Ha megközelítéskor nem sikerült a bicikliutat folyamatosan "szkennelve" forgalom mentesnek találnod, semmi esélye az autósnak észlelni, elsőbbséget adni egy vele párhuzamosan 30 - 40 -el érkező biciklisnek. Fényes nappal sem. Én nem tudom annyira hátra csavarni a fejem. A perifériális látásban meg nem bízom. Az egyetlen biztonságos jobb kis kanyar: megállni, megvárni míg piros lesz legalább a kerékpárosoknak aztán áthajtani a zebrán.
Ja, hogy így csak 3 - 4 autó tud átmenni ? Ha majd nagy dugók lesznek emiatt talán az illetékesek kitalálnak valami értelmesebb megoldást.Ez meg csak egy kis adalék.
mezis
-
Destructo
senior tag
Sziasztok!
Elsősorban feldobom a labdát hátha érdekel valakit!
Lenne egy SCHWINN Csepel országúti bicajom! USA design "préselt" vázas ,pedálokat cseréltem anno bmx- emen volt ,márkájára már nem emlékszem. Renoválásra szorul,hátsó tengelyt én biztosan cserélnék benne,munka van vele.
Képet csinálok róla ha debrecenben leszek.Elsősorban azért adnám el mert már budapesten lakom majdnem 2 éve,feleslegesen ne álljon.Viszont helyben jobb lenne eladni.
Privátban írjon akit esetleg érdekel!
Előre is boldog karácsonyt mindenkinek!
Sziasztok!
-
mezis
félisten
-
PindurAnna
Közösségépítő
-
mezis
félisten
-
PindurAnna
Közösségépítő
-
-
Viktojka
tag
Sziasztok!
A holnapi nap folyamán hol tudok a városban UTP kábelt (20m) venni elfogadható áron?
A multimedia tower-nél néztem, nincs raktáron... -
Viktojka
tag
mezis, kungzi: Köszönöm, szétnézek akkor...
-
rayoliviero
veterán
Alladin gyrost probalta mar valaki?
A Happy Hot Pizza nagy csalodas szamomra. A kaja atlagos, de a legrosszabb, hogy 190 Ft szallitasi koltseget felszamoltak. Pedig mar alapbol a draga pizzeriak koze tartozik.
-
Bull Boss
őstag
Tudja valaki, hogy honnan tudnék szerezni debrecenben Samsung toner töltőport?
-
pohár
félisten
válasz rayoliviero #41784 üzenetére
nem rossz a gyros, de a törököknél a Simonffy-n még jobb a "török gyros" (döner?)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
rayoliviero
veterán
válasz Chesterfield #41790 üzenetére
Pizzaviaban es Expresszben is van gyros. De egyik sem nagy szam annyira, de egy probat megernek, hatha neked pont bejon.
-
philipe
tag
Sziasztok!
Keresnék socket A foglalatba (Asrock K7S741GX) procit. Melyik a legnagyobb még elérhető modell?
Köszi a segítséget ! -
copass
veterán
válasz rayoliviero #41784 üzenetére
a HHP drága is xar is. itt van a sarkon, de elég hulladék a pizza tésztája.
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
func93
senior tag
Hol érdemes eurót venni? melyik váltóba? vagy ezt így nem lehet megtudakolni?
megyek Bécsbe aztán kellene.."Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
Borosz
őstag
Alsó kategóriás mobilt keresek:
Nokia, T-s vagy független, jó akku, jó állapot, egyszerű kezelés, doboz, tartozékok. Gyorsan. -
lipike008
csendes tag
Sziasztok! Tabletet keresek, max 10.000 Ft-ért. Jófogáson találtam már, de az fake hirdetés volt a 100.000 ft-os nyereményért... agyrém.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Ambilight Light Box Strip kit. 5m/300 led !Új!
- Heusinkveld Sequential Shifter
- Razer Blade 15 2021 Advanced, I7 11800H, RTX 3070, 32GB, 1TB
- 7.1-ES FÜLESEK /ASUS - COOLER MASTER - REDRAGON/ DOBOZOSAK - HIBÁS / ESZTÉTIKAI HIBÁSAK !
- PlayStation 5 (PS5.) 825GB. SSD. Digital Edition (CFI-1016B.) Kiváló állapot,Tökéletes működés.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest