Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nagyúr
-
Sanyabá
senior tag
Honnan tudod hogy mit akar? Lehet hogy most szólta el magát?
A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
nagyúr
válasz adorjant #18807 üzenetére
Ez oké, ez nem is lenne gond, mert magát a kulcsot amúgy rendes kulcsmásoló is megtudja csinálni, ahhoz nem kell túl nagy tapasztalat, csak ugye akkor szokott gond lenni amikor hiányzik az immo chip.
Esetemben ez megvan. Lehet megpróbálom akkor azt, hogy veszek egy vázat, kulcs, és immo chip átrak, és meglátom sikerül e a kulcsot betanítani arra, hogy gombnyomásra nyissa és zárja a központi zárat.Amúgy mi történt a (#18805)-el?
---
én javítottam ki az eredeti hozzászólásod[ Módosította: mukibuci ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
nagyúr
válasz arpeen2 #18809 üzenetére
Persze ez okés.
Csak akkor most azt nem tudom, hogy a debreceni srác az akkor most vajon hogy értette a 28-at?
Mert ha úgy hogy ad 1 vázat, bele egy chipet, nyerskulcsot, majd programozza is, akkor az úgy más, bár 28K azért még így is elég sok. De ha nincs benne az immobilizer akkor csak a váz és programozás, minden többit a mostaniból tesz át, akkor az úgy már nem igazán buli.
De egyelőre amúgy nem nagyon találtam mást, és kulcs meg mindenképp kell, szóval lövésem sincs mi lesz, de lehet el kell kezdeni spórolniÚj hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
SOAD19
addikt
Asrock FM2-es lap, még mindig keresi a gazdáját!
-
Phili
tag
Úgy egy CM ház is keresi gazdáját.
[ Szerkesztve ]
-
izomhod
őstag
varta 15 perces akksitőltő 4 db 2400 mah-es akksival 9000 ft bontatlan
15.6 colos thikpad laptoptáska 2900 ft
bad secrotos, de működő samsung pata noti hdd 160 gb 2900 ft
[ Szerkesztve ]
-
werszomjas
addikt
Van még ez az ingyenes 0.facebook.com?? Megy még valakinek?
üdv
-
dwelablack
tag
Sziasztok,
tudnátok ajánlani Debrecenben olyan céget, ahol minta alapján el tudnának készíteni egy bowdent? Biztos hogy van ilyen, de neten nem találtam (szerintem bringások is tudnak ilyet csinálni, csak tudjanak mind a két végére tenni olyan kis bogyót, mint amit a fékkarba kell bekötni, pontosabban hasonlót)
Köszi,
Üdv,
Gy.[ Szerkesztve ]
nem a részvétel a győzelem, hanem a fontos.
-
Drughi
addikt
Eladó:
HP ProBook 4535s laptop / notebook
-8GB RAM
-AMD Radeon HD 7450 1GB DDR3
-750GB + 250GB HDD
Garancia: 2015.07.05-ig125.000Ft
Telenor függő
4 hónapos
Vásárlástól számított 2év garancia42.000Ft
Típus: Sony CP-ELS
Garancia: 7 hó, ipon-hoz
2000mAh
usbi-mini usb4.500Ft
-
Laraxior
titán
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
mghltm
addikt
válasz dwelablack #18819 üzenetére
en par eve a motorra kuplungbowdent csinaltattam a steel-step-nel, azota is hibatlanul teszi a dolgat
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
dr600
tag
nekem van itthon ilyen bogyó amibe bedugod a bovdent és 1 csavarral rászorítasz motorosboltban keress kassai úton a pizzás mellet biztos van
ujonc vagyok de megbizható---->Találat dr600 felhasználónak 13 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
dr600
tag
ujonc vagyok de megbizható---->Találat dr600 felhasználónak 13 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
dudikpal
senior tag
válasz stranger28 #18825 üzenetére
-
törölt tag
válasz stranger28 #18825 üzenetére
Akármilyen telefon megfelel a célnak.
-
dwelablack
tag
Köszi!!
igen, nekem is motorhoz kellene, ma szedtem szét, és láttam hogy el van rendesen szálasodva. Meg fogom őket keresni, köszönöm szépen!
*Dr600 Neked is köszi, utánanézek, de a gyári rászorítás szerintem biztosabb lehet.
nem a részvétel a győzelem, hanem a fontos.
-
mrkase
csendes tag
válasz Shkiz0 #18812 üzenetére
Szia!
Esetleg EOBD BT-nél kérdezz utána.
Hajdúböszörményi cég. -
mongo
tag
Eladó félkonfig:
Alaplap: Gigabyte GA-K8NMF-9
Processzor: AMD Athlon 64 3500+
Ram: Good Ram 1GB DDR 400MHzÁr:10000Ft
-
hdanesz
őstag
Nemrég értem haza és észrevettem, hogy leesett az első rendszámtábla a kocsiról. Szerencsére megtaláltam, de a műanyag keret eltört. Tesco/Auchan és hasonló helyeken lehet ilyet venni?
-
giigz
veterán
AM3+-os alaplapot keresek.
-
hcs57
őstag
válasz #65675776 #18833 üzenetére
Az határozottan látszik, hogy nem egy DSLR-el készült, de ami a lényeg, el tudtam olvasni az IC feliratát... Ha profi fotót akarok csinálni, akkor a Pentax vázamat veszem elő egy fix obival, de most itt nem erről volt szó, hanem csupán arról, hogy lehet egy mobillal is fotót csinálni, ha kompromisszumot is tudunk kötni.
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Lenne itt eladóba:
- Pioneer DEH-P5800MP fejegység 12K irányáron
- Millenium MN 9402 fejegység, törött előlappal, tartozékaival 3K irányáron
- Netgear WPN111 usb wifi stick 2K-ért
- Huawei E160 mobilnetes stick akármi 2K-ért
- HD Racing sportdob 6K irányáron -
ati012
őstag
-
adam432
tag
MSI 4890 1GB GDDR5 ref. hűtős eladó. pü-ben várok ajánlatokat!
„Si vis pacem, para bellum.”
-
törölt tag
Van Debrecenben olyan elektronikai bolt, ahol pontosan olyan* elkót tudok venni, amilyet akarok, nem csak olyat, amilyen éppen az eladó kezébe akad?
Azaz ugyan olyan kapacitású, feszültségű, hőtűrésű, gyártmányú, sorozatú...
-
őstag
Üdv mindenkinek !
Keresek PCI Riser kártyát vagy PCI Riser kábelt !
Ajánlatokat privátban kérek szépen .
Üdv
1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239
-
dr600
tag
válasz dwelablack #18828 üzenetére
nekem is motornál tett szolgálatot mégpedig őrajta (kuplung bovden)
de volt ilyen ben is és birta mindkét mociban
[ Szerkesztve ]
-
dr600
tag
sürgősen
keresek olcsón 1Gb DDR1/400MHz ramot esetleg postával
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Elado vegyes IoT eszkozok (sensor,socket,smart speaker)
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest