Új hozzászólás Aktív témák
-
mezis
félisten
válasz PindurAnna #18197 üzenetére
A reluxa nekem kb 2 Fokot jelentett Keletre néző 3 szobás IX. emeleti panelnél. A reluxa a két ablaküveg között volt, csak az erkélyesnél kívül. Külső redőnyök (világos színű) ennél többet védhetnek nyáron.
mezis
-
SOAD19
addikt
válasz diablo1984 #18199 üzenetére
Nem tudom, nem hiszem. De, én biztos nem is tartanám ott a bicajomat, én speciel az előszobában tartom, az a biztos. Mondjuk a 35 nm-esekben lehet nem igazán férne el egy bicaj. Viszont sok helyen lezárják a folyosókat rácsos ajtóval, lehet ott viszonylag biztonságban lehet, bááár...
[ Szerkesztve ]
-
PindurAnna
Közösségépítő
Én annak idején amikor a távhősök beszerelték a mérőt, elővettem egy füzetet és írtam naponta mennyit mér ha, teljesen leveszem amíg nem vagyunk otthon, vagy csak félre tekerem le, vagy ahogy épp csináltam. Ezt azért tudom ajánlani, mert minden lakás más. Sokat számít ha sarki lakás ahol nincs szomszéd minden oldalon, vagy legalsó vagy legfelső lakás.
Erre figyeljen mindenki oda, hogy jogszabály írja elő, ha egy lakás sarki, vagy fűtetlen pince van alatta, vagy fűtetlen a lépcsőhát, akkor köteles engedményt adni a távhőszolgáltató ezekre a helységekre neked!Én sarki lépcsőházban lakom, ezért a két sarki helységből 10%-ot levonnak!!
[ Szerkesztve ]
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
SOAD19
addikt
válasz diablo1984 #18203 üzenetére
Tény, hogy nem lakásba való, de nincs jobb megoldás számomra, max. a szemétledobóban tudnám még tárolni, de inkább nem reszkírozom meg. Hát igen, 35 nm-en már két bicaj nehezen tárolható. Nálunk az előtér viszonylag nagy, mert ki lett szedve a beépített szekrény, és így elfér a falhoz támasztva, és el is férünk mellette. Két bicajt tárolását nem tudom hogy oldanám meg, talán az egyik felaggatásával, valami ilyesmivel: [link]
-
birq
tag
Sziasztok!
Gigabyte GA-G41M-Combo + Q9550 (E0 stepping) - 50.000Ft
üdv: Attila
-
SOAD19
addikt
válasz diablo1984 #18206 üzenetére
Mi úgy oldottuk meg, hogy a bicaj alá végig felmosó ruhát tettük. A bicajt nem betolom a lakásba, hanem felemelem és beviszem, majd leteszem a rongyokra.
(#18210) mezis Annyiból nem biztos, hogy jó ez a megoldás, hogy télen, azért csepeg le a sáros lé...
(#18209) PindurAnna És, ha nem Balázs, akkor nem is jár a köszöntés neki?!
(#18212) izomhod Hát, sejthető volt, hogy nem életbiztosítás. Nincs más lakáson belül kell valahogy megoldani a dolgot. Vagy mégis kint tartani a rácsos ajtó mögött, és spybikeot beszerelni, és reménykedni, hogy jelez, mikor megmozdítják. Mondjuk, míg felkelsz, és magadhoz térsz, addigra már úgyis lelépnek, úgyhogy ez se jó megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
-
mezis
félisten
válasz SOAD19 #18205 üzenetére
Amikor még nem lehetett készen kapni ilyen mennyezeti tartót, hasonlót készítettem egy rokonomnak. Az előszobában felcsigázza a mennyezetig, a kerekeket beilleszti az oldalfalon lévő vályúba és kb ebben a félig dőlt helyzetben rögzíti. El lehet járni alatta, ki lehet nyitni a f.szoba ajtót.
mezis
-
pockhome
senior tag
válasz PindurAnna #18209 üzenetére
igen
köszönöm szépenGirls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
izomhod
őstag
válasz SOAD19 #18202 üzenetére
"Viszont sok helyen lezárják a folyosókat rácsos ajtóval, lehet ott viszonylag biztonságban lehet, bááár.."
ezt nagyon rosszul hiszed, én senkinek nem javaslom
ismerősömnek így 80e ftos magellan pyxis heló, egy emelettel felette városi noname 30e ftos bringa heló!
a szemétledobó még neccesebb, mert oda bárki csináltathat kulcsot
[ Szerkesztve ]
-
doktor úr
aktív tag
Van valakinek a mért vagy méretlen fűtéses lakásában egy eladó AM2-as alaplap 5k körüli összegért? Érte mennék két döner-kebab-kínai rendelés között.
-
törölt tag
válasz diablo1984 #18214 üzenetére
Az a baj, hogy semmi közösségi helyen nem lesz biztonságban egy bicikli, de még a pincében sem. Ha tényleg meg is akarják tartani a biciklit, akkor kénytelenek lesznek a lakásban tartani. Lehet Böszörményben nem így van, de ez Debrecen. Egy nagyvárosnak legalább annyi hátránya van, mint előnye.
-
izomhod
őstag
válasz #65675776 #18216 üzenetére
az egyik haver tavaly télen, amikor a madár se jár keróval, betolta egy bringatárolóba a keróját egy másik haver lépcsőházába, normál kulccsal zárt volt, egy órát hagyta ott, mire lement, lámpa, km-óra nem volt rajta
sokszor maguk a lakók lopnak
meg a szeméttárolóból kilopják a muskátlit, és hasonlóak...
lábtörlőt nem lehet kinnhagyni bizonyos helyeken, ez van sajnos[ Szerkesztve ]
-
mitulabattyi
aktív tag
Tudna valaki kölcsönadni egy fogyasztásmérőt (elektromos), egy napra kell.
-
diablo1984
veterán
válasz #65675776 #18216 üzenetére
10 emeletesben azért egy közös tárolóban nem kevés embernek lenne hozzáférése, így a szarka is előfordulhat hamarabb közöttük! itt böszörményben egy lépcsőházhoz max 12-16 család tartozhat, de vannak lépcsőházak, ahol a lakáshoz külön saját pincerész is tartozik! de tény minél több ember, annál nagyobb a kísértés....
tiborandras: ilyenek bárhol vannak, nem kizárt, hogy kisebbségiek voltak, passz! de ezek nem bicajra, hanem nagyanyókra támadtak, alattomos férgek!
[ Szerkesztve ]
-
Daniel Alves
őstag
Nem vagyok nagy TV nézős de a párom most a Duna TV-n nézte a DTK műsort és szerintem nagyon jól sikerült.
Végre valami értelmes műsor is akad így vasárnap dél környékén![ Szerkesztve ]
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz Daniel Alves #18223 üzenetére
Szuper tv2-n meg lakásátalakítás van Eszméletlen jó ötletek lehet szerezni onnan
[ Szerkesztve ]
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
SOAD19
addikt
válasz stranger28 #18222 üzenetére
Mit csinálnál?! Leütnéd, megkötöznéd?! Majd leültetnéd, ráraknál egy fejest, és megkínálnád egy napig valami ilyesmivel? A nap végére agy mosott lenne.
[ Szerkesztve ]
-
JC
tag
4 portos SATA PCI bővítő kártyát keresek.
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz stranger28 #18227 üzenetére
Aztán meg annyit kapnál érte, mint egy rendes emberért..
-
stranger28
addikt
válasz PindurAnna #18229 üzenetére
Na, végre egy hullámhosszon vagyunk.
-
törölt tag
válasz stranger28 #18230 üzenetére
Forduljunk el?
-
SOAD19
addikt
válasz PindurAnna #18229 üzenetére
Nem, ha van otthon disznó otthon netalántán, érdemes lenne egyet beszerezni, hogy legyen, ami a bizonyítékokat eltünteti.
-
SOAD19
addikt
válasz stranger28 #18233 üzenetére
Úgy-úgy!
-
_Fonzy_
tag
Még mindig keresek KIS SATA NOTI vinyót!
-
-
drater
tag
Keresek Sata-s dvd írót. Lehetőleg feketét.
-
elfelejtette
veterán
Eladó cuccok:
Asrock K7S8XE+ alaplap
AthlonXP 2600+ (2133MHz)
Kingmax 512MB DDR400
7300GT AGP 128MB DDR3 128bit"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Laraxior
titán
mindenki kapott levelet RI/OS-től vagy csak én, mert nem kéne torrentről dumálni?
Mer' akkó befejezem"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
PindurAnna
Közösségépítő
Ki csinálta volna meg? Én simán beültem volna
Ezzel a videóval is látszik, hogy mennyire előítélkeznek sokan, mint az életben, mint itt a fórumon is.. És ezennel szeretnék bocsánatot kérni az elmúlt napokban kialakult hozzászólások miatt.Ezért mindenki igyon egy sört,'oszt jóvan
De én ilyen vagyok, akinek nem tetszik amit írok, az ugorja át, mint ahogy sokan megtesszük a mások hozzásózólaival.[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
válasz PindurAnna #18246 üzenetére
Én simán.
"Az idő véges, úgy hogy ne ítélj, hogy ne ítéltess, nem feltétlen bűnös az aki látszatra ellentétes."
-
_seth_
veterán
"A Hardveraprón szabad hirdetni, a fórumban nem!"
Ennek fényében akkor a lokál adok-veszek topikok a korábbi terveknek megfelelően működhetnek tovább adok-veszek témakörben is?Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz _seth_ #18248 üzenetére
Eddig sem volt megengedve a szakmai topicokban ha jól tudom. Lokálban a helyi adok-veszekben lehet magánjellegűt. Remélem jól tudom!?
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz #65675776 #18245 üzenetére
Én nem kaptam.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Formula-1
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mobil flották
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest