- [Re:] Xiaomi Mi 9 - egy híján
- [Re:] Apple iPhone X - vissza a jövőbe
- Vodafone topik
- [Re:] Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- [Re:] Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- [Re:] [Doki42:] IMG_20191207_160307
- VoLTE/VoWiFi
- [Re:] Moto Z Play - nem (csak) játékra
- Android szakmai topik
- [Re:] Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hozzászólok Aktív témák
-
Bzzz
senior tag
Sziasztok! Elakadtam asszem a 6. pályán ahol az akis bolygó van amire vmi rakétát kell helyezni de vmi függőleges meg vízszintes gyűrű közrefog és állandóan szétnyársal, hiába stázis időllassitás tetü lassan lehet azokat a tartályokat a bolygóba nyomni!
''Az amit a Világon szeretetnek hívunk, csupán önközpontú vágy arra, hogy élvezzük a szeretett tárgyat.Tehát hogy valakit szeretünk vagy nem, pusztán attól függ: Kielégíti-e az adott igényeinket vagy sem?''
-
Baboon
senior tag
Ömbörök!
3-as fejezet. Tengely kapcsolók. 0 gravitációs környezet van középen vmi nagy szar ami mellett 2db forgó végű izé. Azokat kéne belecsatlakoztatnom a középsőbe de mindig mikor odatolom és összeérnek akkor ez a forgó szar hátra lökődik.
Mi a megoldás?''Bocsánat, hogy ilyen közel megyek Ön elött''
-
Baboon
senior tag
No én is végig vittem a gammát. Jóóóóó játék!
Az elején azt hittem soha többet nem fogok vele játszani mert lehetetlen irányítani de aztán belejöttem s nem bántam meg.
Amúgy vki írta hogy a gépfegyver használhatatlan. Én azzal vittem végig...Felturbóztam maxra azt jóóóól van
''Bocsánat, hogy ilyen közel megyek Ön elött''
-
MONKESZ
csendes tag
Sziasztok!
A második fejezetben megakadtam ott, ahol előszőr zéró gravitációval találkozok.Van egy nagy terem, a túloldalán egy kapu, gondolom valami hídnak kéne kinyílnia, de a túloldalon nincs a helyén egy elektromos doboz.Na most ez a gravitációs modullal kéne a helyére lőni?Mert én kb 1 órát próbálkoztam vele de k&rvára nem jött össze.
A mapon viszont úgy mutatja az utat, hogy a plafonon gyalogoljak végig, de lehetséges egyátlán ilyen?Ha igen hogyan?Előre is köszi!
-
Blacki
tag
Jó kis game.
Am mi a trükje a meteoritnál a jelhordozó felrakásának.
Csak egy bizonyos ponton engedi lerakni, mert nekem nem sikerült még lerakni.
Vagy ha igen kb 3x már nem tudtam elugrani, mert akkor tápászkodott még a karakter és nyesss lett..
Ez tényleg nehéz vagy csak béna vagyok?Xbox360 gamertag: TrinityBlood05
-
mad1
veterán
Ugyanazon a nehezsegi szinten kezdted ujra?
https://hardverapro.hu/tag/mad1.html
-
BalaNce87
addikt
Most kezdtem el nyomni, de már a 9-ik fejezetnél tartok. Elég jóra sikerült, habár eleinte kb 15 perc játék után szarrá stresszeltem magamat és befejeztem. Mostmár falom
Habár a story nem rossz, de sejtettem, hogy mindenki meg fog halni és ezért utána néztem. Tényleg elhullanak
Azthittem valami pozitívabb befejezése lesz. Azért még reménykedem
Az ívfegyót, a belezőt és a hullámfegyót nem használom. Így smán volt pénzem eddig mindenre, viszont a 8ik fejezetben mikor az entennát kell megjavítani, akkor kurvára nem adott lőszert és így a fejezet végén 36k-ból maradt kb 6k. A többi lőszer lesz. Félek, hogy két fejezet alatt nem fog összejönni a 60k az ötös szintű ruhára
Az általam nem használt fegyókból melyiket lenne érdemes megvennem? Nem mintha lenne kapacitás fejleszteni őketIlletve valami javaslat így a vége felé?
One plus voucher: https://oneplus.net/hu/invite#EZBIHNX2HA7SBC7
-
Lajkó
őstag
Üdvözlet gémerek!
Arra lennék kíváncsi, hogy tapasztalatotok szerint hogyan futna el a gépemen ez a gamma? Tisztában vagyok vele hogy elszaladgál, de kíváncsi lenék, hogy x/y felbontás mellett milyen grafra számítsak. Azaz érdemes-e fellökni a gépre!
A "VAS": 7900GTO, X2 6000+(3100MHZ), 2X1GB/1066 DDR2-es kingmax
Köszike előre is!
Hozzászólok Aktív témák
- Autós kamerák
- Synology NAS
- [Re:] LGA 1366 processzor W3520, W3530, W3540, W3565, X5660, X5670. Postázom is.
- [Re:] Xiaomi Mi 9 - egy híján
- [Re:] Okos otthonos ajtózár - RFID, távirányító, kód, kulcs - fém
- Gmail
- [Re:] Apple iPhone 7 32 Gb (audio ic hiba)
- Iqos cigaretta
- [Re:] DELL Latitude E6430, i7 proci, NVidia vga, HDMI,1600x900, 500GB, 8GB ram, szuper akku, gyönyörű
- [Re:] Apple iPhone X - vissza a jövőbe
- További aktív témák...
- Pioneer VSX-521 erősitő, szép állapotban eladó
- Full HD 42" (107cm) Panasonic TX-P42U10E plazma televízió
- HP EliteBook 840 G3 - 14" FullHD üzleti notebook - Core i5, 8GB, 256SSD, Win10 Pro, gyártó garancia
- ProDesk 400 G1 // I3 4130 3,40GHz // 4gb ddr3 // 250gb // HD 4400 // Áfa az árban
- Dell Precision T1700 // I3 4150 3,50GHz // 4gb ddr3 // 250gb // HD 4400// Áfa az árban