Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • wednesday

    őstag

    Ez az egyik kedvenc játékom, nemrég kezdtem el másodszor is végigjátszani. :)
    Az irányítással és a nézettel nem volt gondom. TPS nézet is illik ehhez a stílushoz, aki játszott horror játékokkal (Silent Hill, Resident Evil, Cold Fear stb) annak nem hinném, hogy problémája volt vele.

    A fegyverek közül az ív és plazma a legjobban használható, de nekem a hullámfegyver is bejött. Igaz azt rendesen fel kell fejleszteni, de utána elég nagy pusztítást tud csinálni, csak közel kell engedni a dögöket (shotgunnak kell felfogni). Akkor viszont egy kinetikus lökés és szakadnak a testrészek. A szívósabb fajtákat meg fellöki és gyengíti. Szűk helyeken és több irányból támadó ellenfelek ellen nagyon jó. A kis csúszó mászók ellen is nagyon hatásos. 1 lövés és szétkenődött az összes kis amőba.

    A lángszórót próbáltam még fejleszteni, nem rossz, de nem az igazi. Pedig egy ilyen sci-fi, űrhajós horrorhoz, alap tartozék a lángszóró. A kis mászó dögök ellen a leghatásosabb, viszont azokkal a hullámfegyverrel is könnyedén (ha nem könnyebben) végezhetünk. És akkor már inkább hullámfegyó, mert nagyok ellen is jó és vákuumba is használható.

    Nem sietek sosem a játékba. Nekem 12-14 óra is volt a végigjátszás. Egyrészt beleélem magam és nem rohanok. :D Aztán megfontoltan nyomulok előre, hogy a lehető legkevesebb sérülést kapjam, illetve minél kevesebb lőszerbe kerüljenek az akciók. Ha valaki körültekintően játszik, nem sérül, nem pazarol rengeteg felesleges cuccot el tud adni (életerő csomagok, sztázis, lőszer stb). Ezeken lehet tovább gócokat venni, így nemcsak 1 fegyvert lehet kimaxolni. Meg nem muszáj ragaszkondi a teljesen fullos fegyverhez. Nem lesz legnagyobb a tára és nem cserél olyan gyorsan tárat, na bumm. De a megspórolt gócokat másik fegyver erősítésére tudjuk fordítani.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák