- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
-
Mobilarena
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
pattogó hanggal mit lehet csinálni akkor ha úgyis pattog hogy már 48000Hz 24 bit stúdióminőségre van állítva a kimeneti jel?
[ Szerkesztve ]
-
Kobe
veterán
válasz Executioner #16702 üzenetére
kvajó, csak nem tudok lefele lépegetni, mivel külső 24bites stúdióhangkártyát használok a géphez......aminek a drivere mindig visszateszi stúdióra
-
Kobe
veterán
válasz Executioner #16704 üzenetére
Azt meg a kisfa.. omat :) az alaplapi alapbol le van tiltva, driver sincs hozza
Perpill egy eleg komoly kis otthoni studio minosegu setup van osszedrotozva, nem veletlenul, eg es fold a minosege, hi-res fejhallgatoval / XLR mikrofonnal, melora / streamingre / discordra / hangszeres rogzitesre es kimenetre + VSTzesre, minden mas gamingre, ezt bontsam meg ezt 1 jatek miatt.... Na nem :) -
Winne
nagyúr
Pár órám van a játékban, abban segítsetek légyszi, hogy az összelopkodott fegyvereket érdemes eladni, vagy inkább szedjem szét?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Kobe
veterán
válasz Mr.Csizmás #16706 üzenetére
Perpill van egy cca. 150K-s studio minosegu, minosegi cuccokbol allo audio setupom, amivel minden game es mas alkalmazas tokeletesen kompatibilis. Nem tervezek emelle tobbtizererert venni egy kb tizedolyan minoseget kepviselo par100 f5os daccal szerelt iparihulladekot
Majd szepen kijavitjak, a CP a gyenge szem a lancban perpill -
hszilard666
veterán
Attól függ hogy szeretnél e craftolni. Én úgy tettem 110h-t a játékba hogy 1x sem craftoltam semmit. Mindent mindig eladtam, mert kp bol lehet venni autót. A játék során találni fogsz komolyabb fegyvereket szóval amiatt sem annyira fontos a tárgykészítés szerintem.
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Mr.Csizmás
titán
arra gondolok, hogy gyereknél, vagy fiókba stb., nem rögtön pénztárcanyitós, alt exit hogy várunk a foltozásra imho hangügyileg kb. a gta5 szintje, él a város, és ennyi, a zenék tipikusan a boombox-on élők fajta.
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
VikMorroHun
senior tag
válasz mettek #16643 üzenetére
Amikor meglátom, hogy mindenhol q betűt írsz a helyett, valamiért mindig kiegészítem "rva" végződéssel, és nem értem, miért szitkozódsz folyton...
Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
VikMorroHun
senior tag
válasz szTotyy #16662 üzenetére
Tuti, hogy terveztek ilyesmit, mert a játék elején már kaptam egy üzenetet a számítógépre, hogy nem fizettük ki a lakbért, és ki fognak költöztetni, ha ez így marad. Viszont nem találtam olyan opciót, hogy jó, akkor fizetek.
Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
Kobe
veterán
válasz Mr.Csizmás #16710 üzenetére
Minden masik audiocuccom vagy komolyabb wireless LDAC fejes vagy masik studio fejhallgato amit ugyanezzel a kulso kartyaval hasznalok
Nem azert hasznalom ezt a setuoot gaminghez is mert annyival tobbet adna hangugyileg, hanem mert igy egy eszkozre, cserebereles nelkul tudom (egyszerre) rakotni a fejest / studiohangfalat / xlr bemenetu boomarm mikit streameleshez / melohoz valo boompro mikit / gitart / multieffektet, ami igy baromi kenyelmes
Eddig mindegyik jatek megette gond nelkul.Foleg azert vicces mert a pattogas pomt forditott szituban szokott jelentkezni :D
-
Vesa
Topikgazda
Nekem egy Focusrite Scarlett 8i6 külső studio hangkártya van, sajnos ASIO driveren keresztül fix 24-bit a felbontás, ezt nem lehet változtatni. Csak azt tudod tenni, hogy WDM driver-t teszel fel, mert ott be lehet állítani 16-bitet is, de akkor a DAW-on belül ugrott a low latency.
A tudomány a valóság költészete!
-
donki
senior tag
válasz Entonik #16520 üzenetére
A legnagyobb felháborodás abból van, hogy a régebbi konzolokon nem fut elég jól. Ha PC-n játszol, akkor ez téged egyáltalán nem érint. A játékban kevesen találkoznak komoly bugokkal inkább kisebb grafikai bugok a gyakoribbak, hogy pl. átvezető videón a társad fegyvere belelóg a fejedbe. Én kétszer-háromszor találtam olyan bugot, hogy el kellett mentenem és visszatöltenem az állást, egyszer pedig egy 10 perccel korábbi állást kellett betöltenem.
-
Vesa
Topikgazda
Másik megoldás esetleg -sajnos én nem próbáltam konkrétan a játékkal-, ha van olyan erősítőd ami fogad HDMI-t, akkor át tudsz kapcsolni HDMI audio-ra is. ÍGy nem kell semmit változtatnod, csak a Control Panelen az audio interfészt letiltod -2db katt-, a HDMI-t engedélyezed (ha fel van téve a driver hozzá, de ezt az nVidia Geforce driver alapból felteszi), és ennyi. Ez is működhet, amíg nem érkezik javítás.
[ Szerkesztve ]
A tudomány a valóság költészete!
-
Mr.Csizmás
titán
skill tree spoiler:
az lehet hogy a Bioszinergia skill ikonja a System Shock ikonja? "Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
bozont
veterán
-
addikt
-
Madwe
nagyúr
válasz VágniValó #16722 üzenetére
A bajom nekem ezekkel az, hogy semmi szükség a tápolásra, a játék ahogy halad előre egyre könnyebb, még a legnehezebb fokozaton se jelent kihívást semmi se normális skillekkel, normális felszereléssel, pláne ha valami op buildet/cuccot vesz magára az ember... nagyon hülyén skálázódik az ellen, legalábbis szerintem...
-
gabo91
aktív tag
[link] most esett csak le ....
kibervarratok, ők is a cyberpunkból jöttek de még a járgányok is passzolnak -
Shiro
senior tag
Valaki tudja, hogy a játékban a különféle statisztikák hogyan működnek?
Egyik kardnál azt írja, hogy 5 támadás másodpercenként.
Szemlátomást nem hasogattam vele olyan gyorsan, de azért gondoltam lemérem.
Staminám 30 csapásból fogy el, amihez kellett 12 másodperc, szóval másodpercenként 2,5 kardcsapást tudok csinálni.
Ez részemről teljesen realisztikus, de akkor miért ír 5-öt? Valahogy meglehet oldani, hogy mint a szélvész csapkodjak?
A kardoknál maradva. sebzés és kritikus esély.
A reflex ad 10%-ot. (szintenként 1%-ot)
Az egyik páncélbaban van egy +15%-os módósító
A kardon pedig 51%-os krit bónusz
képességekből
7-es szintű perk +5%
áldott penge +20%
Ez így összesen ha összeadom 101%-ra jön ki.
A karakter statisztikák fülön viszont azt írja, hogy 44 kritikus esély
Mozgási sebesség.
A nadrágban volt +13 pontnyi mozgási sebesség módósító
raktam bele még egy módosítót ami +10 pontnyit ad.
Kétszer tünteti fel hogy +23 pontnyi mozgási sebesség.
Na akkor ez +23, vagy 46 (2x23)
A karakter statisztikák fülön pedig 5 pontnyi mozgási sebességet ír, függetlenül attól, hogy rajtam van ez a nadrág, vagy nincs.
Továbbá játék közben nem igazán vettem észre, hogy gyorsabban futnék tőle.
Előre is köszönöm, ha valaki tudja rájuk a választ. -
válasz st3v3np3t3r #16695 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Winne
nagyúr
válasz hszilard666 #16709 üzenetére
köszi urak, craftolással nem foglalkozom, nem húzom vele az amúgyis kevés időmet. Amit ellopok azt megnézem azért, hogy melyik a legerősebb és igyekszem azt használni, de kb ennyi, max egy holot rárakok még.
Egy / kettő assault + egy shoti. kész.
-
S e t h
nagyúr
108 óra után befejeztem, de hogyan!
Az utolsó küldetésben volt egy olyan bug, ami szinte Benny Hillessé tette a hangulatot, jót is nevettem, viszont az felbosszantott, hogy a stáblista alatt jött a jól ismert crash és kb. 20 perces mentést tölthettem vissza. Aki már látta a stáblistát az tudja miért érdemes megnézni.Tegnap egy olyan küldetésbe futottam, ahol egy holttestet kellett megszerezni, hogy megadják neki a végtisztességet. A gond csak az volt, hogy nem volt ott a holttest. Sajnos a mission nevére nem emlékszem, de ismert bug, a weben több helyen írtak róla. Állítólag a holttest nem oda spawnol ahová kellene neki a küldetés során, hol a falban van, hol a fal mögött, hol egy szeméthalmon. Nekem nem jelent meg több betöltés során sem, de szorosan fal mellé állva viszont jelezte, hogy ott van a textúrában és ki tudtam húzni.
Szóval szerettem volna egy jó befejezést, de ez a röhejes bug, plusz a crash belerondított a varázsba, kellett volna még idő ennek a játéknak, sajnálom, hogy így alakult, valóban klasszikus lehetett volna belőle már a megjelenéskor is, de így csak esetleg a jövőben.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Alpi.
addikt
válasz S e t h #16736 üzenetére
Jaja, nem vagyok biztos, hogy bárminek is végig néztem volna valaha a stáblistáját, de ezt ma én is hagytam lepörögni !
Amugy iscsak ott gubbasztottam teljesen elveszve. Nehéz volt elhinni tényleg ! Kapsz egy olyan véget, hogy meg is semmisülsz tőle... Mennyire nem megszokott ez ! Sajnos az élet produkál néha, néha és pont ugyan ennyire nem is tud az ember mit kezdeni vele elsőre. Az ilyenek miatt (is) mondom, hogy ez egészen más szinteken van, mint más játékok, de nem csak a játékok, hanem kb. bármi mostanság. [ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg
-
nesh_019
senior tag
8 years + $314M = Cyberpunk 2077 [link]
Csak az káromkodik aki nem tudja szavakba önteni amit gondol.
-
Alpi.
addikt
válasz S e t h #16739 üzenetére
Melyik verziókat csináltad ? Amelyik leginkább megérintett, arról pont nem feltételeztem volna, de az egy teljesen egyedi hangulatú. a többi esetben, mikor kezded érezni, hogy na, találtál egy kicsivel jobb (vagy kevésbé szar) véget, ott mindig kapsz egy akkora pofont a végén, hogy utána kifejezetten csúfnak tűnik az egész.
jaja, azért van szerencsére ilyesmi egy-egy játékba, de említésre méltó dolog és azért, ha nem is ilyen irányú , de sok nagyon szép pillanatot találtam, amit mindenképp oda kell adnunk neki sztem ! Ha fikázni tudjuk és igazából nem is alaptalan módon, ugye , akkor azért ezeket is el kell mondani !
Az a komoly, hogy nem is egy, messze nem a fő cselekmény vonal mentén volt ! Ergo a mellék küldik is annyira fel vannak töltve, hogy aki "speed runba" végigtolja, az megkockáztatom, kis túlzással igaz, de felét nem is látja ![ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg
-
RetepNyaraB
veterán
Második számú bunyós csávót
hogy lehet leverni? Mi a taktika?a vaskezűt
Sokáig ügyetlenkedik, aztán eccercsak nekiáll kombózni és hiába ugrálok el előle, felgyógyul, majd két-három betalált horoggal kicsinál. Elég uncsi és frusztráló"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
S e t h
nagyúr
Nekem mindegyik endinget beadta, a 108 óra után az lepett volna meg, ha nem,
végül Panammal elautóztunk az éjszakába.
Elhibázott lépésnek tartom, hogy az fps nézet rovására fel lett áldozva az általunk irányított karakter bemutatása.
Elfogadtam, meg is kedveltem a nézetet, viszont sokkal több videó kellett volna a karakterünkről, mert az, hogy időnként a attól számomra még nem teszi átélhetővé, drámaivá sem a szituációt, sem a karaktert.kezébe köhög és megnézi véres-e
Nagyszerű párbeszédek voltak a játékban, ezt időnként meg lehetett volna szakítani néhány mocap videóval, ami főhősünk hányattatásaira fókuszál.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
senior tag
válasz RetepNyaraB #16742 üzenetére
A bunyós küldetésekkel én is meg voltam/vagyok lőve kicsit.
Én az elsőt is 20. szint fölött csináltam meg úgy hogy a duplaugrással ugráltam körbe meg néha odaütöttem.
Azután sokáig nem csináltam aztán megszereztem a legendary gorilla arms-ot. Illetve már 40es szint fölötti voltam. Így a katona arc nem volt nehéz. A második-harmadik ellenfélel igy is megszenvedtem azoknál 2 ütést bír a karakterem. Az ugrálgatás segített azért.
A mostani animal-os nő ellen sajnos ez a taktika nem jön be mert nincs hely ugrálni. 1 ütést bírok ki a másodikba meghalok fixen. Még nem sikerűlt legyűzni. Van pár felesleges pontom azokat most ráteszem body-ra meg pár street brawler-en belüli cuccot is feltolok és meglátjuk.
Aztán elvileg még ezután is van egy végső ellenfél az gondolom még ennél is nehezebb lesz majd.
Mondjuk valszeg csak én vagyok béna mert a youtube-os videókban simán legyőzik őket.
De a javaslatom ha még nem letted akkor szerezz be gorilla arms és duplaugrás cyberware-eket. (Azt hiszem 20-es streetcred kell hozzájuk) Esetleg tegyél pár pontot a street brawler képességekre.[ Szerkesztve ]
Youth hides the key to salvation
-
bozont
veterán
válasz RetepNyaraB #16742 üzenetére
Vagy visszamész nagyobb szinten (30+ és mellé gorilla arm) vagy megtanulsz jól támadást blokkolni. Amit nagyon ajánlok mert a legutolsó bajnoki meccsen nagyon jól fog jönni.
-
Winne
nagyúr
Az miért van, hogy van egy 96-os epik fegyverem, az jobban és kevesebb lövésből öl, mint egy 140 körüli?
-
chris0000
őstag
hi. Szájbergyerek - #Cyberpunk2077 erősítse meg vki, aki már túl van rajta, h nem spoilerezte el a főszálat 12:41 ez a "le se írom mit gondolok" Otherworld és nem rakta ki, h SPOILER! thx. üdv.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Tény, hogy 18-a óta szabin vagyok de nem idő kérdése. Össze-vissza csatangolok a térképen GIG és egyéb side jobok tekintetében, mindent is kilootolok kivéve ha extra dodó jár settenkedésért és néha ilyet dob a gép.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest