- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
-
Mobilarena
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
VikMorroHun
senior tag
Igen, így van. Ezért kellene jelezni a hibát a CD Projekt RED felé, hátha kijavítják. Csak sajnos nekem nem megy, mert nem tudok belépni arra az oldalra, ahol ezt meg lehet oldani. Ezért kértem, hátha valaki továbbítja feléjük azt a pár mondatot.
Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
veterán
válasz Laraxior #11980 üzenetére
Hát igazából lehet kóborolni rendesen. Meg van jó pár mellék küldetés is amit meg tudsz csinálni.
Igaz a random sima NPC-k azok semmik és nincsen szokásul meg semmi tehát ettől én többet vártam, de azért nem rossz ez egyáltalán!The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
nagyúr
Cyberpunk 2077 Visual Tech Tour - The Maxed Out Next-Gen PC Experience - Digital Foundry
A játékról 11 óra (16%) után: még mindig odáig vagyok érte. Engem nagyon betalált, elképesztő élmény szinte minden perce. Nyilván nem hibátlan, de ez engem kicsit sem zavar.
[ Szerkesztve ]
-
Vesa
Topikgazda
válasz bulikavagyok #12054 üzenetére
Szintén zenész! Én az államat keresgélem egyelőre, ahogy egyre mélyebbre haladok, egyre jobban szív be az egész.
A tudomány a valóság költészete!
-
almalé
tag
Ahelyett hogy egy optimization guide-on dolgoznának
-
Krisz0418
őstag
Hdr mennyire jo a jatekban? Vagy ezzel a monitorral neki se alljak? [link]
Csak a hétvégén tudnam megnezni valamikor.
AMD RYZEN 5900X || GIGABYTE AORUS LIQUID 280MM || MSI TOMAHAWK B550 || CRUCIAL BALLISTIX 2x16GB 3600cl15 || CM V1200 PLATINUM || XFX MERC 6800XT ||
-
stuka20
aktív tag
A "Várd meg a zárlat végét" küldiben mit kell csinálni? (mellék küldi "jó tett helyébe jót várj")
+ Vicces olvasni, hogy mindenkinek más és más teljesítménybeli problémája van. Valakinek jól fut, valakinek meg nem. Például én hiába állítgatok fixen 40 fps körül vagyok
[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
Én is így vagyok vele!
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
sixpak
nagyúr
Rövid leszek, mert mennem kell tovább játszani...3 órát toltam, engem teljesen lenyűgözött az egész, a grafika, a hangulat etc...
Teljesen jól fut, a 60 fps 99%-ban megvan, high-ultra settings...de ha nem lenne, az sem érdekelne, mert elképesztő a hangulat, gyakorlatilag le vagyok döbbenve, de tényleg, elképesztő az egész.
1 buggal találkoztam eddig, átsétált rajtam egy pincérnő...ja meg egy maroklőfegyver lebegett a semmibe, valamelyik házban, akkor ez már kettő.
A photo mode-ba hiányzik nagyon egy free cam mode, mert ezek az előre beállítottak, elég furák.
Teljesítmény egyenletes, fagyás, egyéb anomália zero.
Összegezve: erre megérte várni, zseniális lett.Ja, és egy jó csaj a végére:
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
S e t h
nagyúr
Toltam bele újabb egy órát, én nem tudom, hogy a cd project red nem egy barlangban volt-e elzárva 8 éven keresztül, de látták, hogy a konkurencia hol tart mondjuk ha harcról, vagy hackelésről van szó?
Gondoltam felnézek a redditre mi a helyzet, magáért beszél.
[link]This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
mert_csokis
senior tag
válasz sixpak #12062 üzenetére
El lett kapva ez a kép.
Lehet itt sok mindent mondani, de ezek a karaktermodellek brutálisak.
Anatómiailag, arányok tekintetében, mindenhogy. Ahogy a fény megtörik a félvér csaj lábán, illetve a behajlított térd modellezése.
Le a kalappal, tényleg. Ha hirtelen nézel a képre, lehetne egy fotó is szépen megfényelve, beállítva.Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
nothingface
tag
16:10 monitoron játszik valaki, pl. 1680x1050 vagy 1920x1200 felbontásban? Mik a tapasztalatok, kezeli rendesen? Kitölti rendesen a képernyőt, vagy van alul-felül fekete csík, esetleg egyéb probléma, pl. eltorzult/elcsúszott hud?
-
nagyúr
Jaja, pontosan!
almalé: Néhány bugtól eltekintve én nem sok hibával találkoztam. Az optimalizációval egyáltalán nincs problémám, nálam hibátlanul fut a játék. Nyilván RT nélkül, ami amúgy kicsit sem hiányzik. De ha már optimális beállítások: szerintem érdemesebb lesz erre a csatornára figyelni.
sixpak: Nagyon komoly bringák vannak a játékban! Ebben is úttörő, az biztos.
mert_csokis: +1
[ Szerkesztve ]
-
Vesa
Topikgazda
válasz mert_csokis #12065 üzenetére
De a sztori -fő szál- is eszméletlen kezd lenni, basszus, elképesztő az egész! A zene valami űberbrutál, pedig nagyon tartottam ettől az előzetesek alapján. Jackie humora is óriási, szétröhögöm magam néha. Zseniális az egész, nem tudom letenni. Ma is hajnal 5-ig fent leszek, már látom.
A látvány meg egyértelműen "future gen". Egyébként ahogy nézem, Steam-en is elkezdett visszamászni, már 74%-on (koradélután még 71% volt). Talán az RPG műfajban kevéssé járatosak is kezdik végre kapisgálni, hogy időt kell adni egy ilyen játéknak, és nem 2 óra gameplay-t követően véleményezni!Javítják a hibákat és Game of The Year!
[ Szerkesztve ]
-
Goldmember01
tag
Dugott már valaki vagy ilyen szájer féle meleg orgiákat lehet rendezni? Ez alapján döntöm el, hogy megveszem vagy sem...
-
almalé
tag
válasz Goldmember01 #12070 üzenetére
Ez egy PC-s online fórum, itt még senki nem dugott
-
Engikrisztus
tag
Pont ezért kerestem rá a fórumra.Nemrég telepítettem és ezzel szembesültem én is.Minden jázékot azzal kezdek,hogy az irányítást átrakom az irány gombokra,nekem az "AWSD" soha nem jött be.Így ez elég gáz.A járműnél engedi.
Ugyanakkor maga a puszta megfigyelés magában kissé kezdetleges módszer.Néha mélyebbre kő ásnunk,a valódi érzelmi vetületig.Úgy lehet elcsípni a fájdalom forrását és átélni.
-
Vesa
Topikgazda
válasz Goldmember01 #12070 üzenetére
Ez egy RPG. Nem úgy megy, hogy azonnal minden unlock-olva van. Önmagában a prológus több óra, és eleve csak utána nyílnak meg _egyes_ lehetőségek, hogy azzal végzünk. Idővel majd látjuk, milyen lehetőségek vannak, én még nem tartok ott, és szerintem kevesen, max. akiknek korábban is volt már hozzáférése.
-
bélanéni
őstag
válasz nothingface #12066 üzenetére
1920x1200 itt, annyira a játékra figyeltem, hogy ezt elfelejtettem megfigyelni elsőre arra tippelnék, teljes képernyőn fut, nincsenek csíkok alul-felül, de biztosat holnap tudok mondani. Torzítás, elcsúszás 100% hogy nincs. Magát a felbontást támogatja.
[ Szerkesztve ]
Ha mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.
-
Vesa
Topikgazda
válasz Engikrisztus #12072 üzenetére
Egy kolléga már linkelte, ezt próbáld meg
Javítani fogják később, hogy menüből is működjön.
-
Laraxior
titán
Meglepo lenne ha a topikgazda nem ezt nyilatkozná.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
rup1u5
nagyúr
Bele merjek vágni egy GTX 1070-el, 3440*1440-en?
Azt terveztem hogy kivárok aztán majd egy 3070-el megnézném. Egyelőre csak HDD-re tudnám telepíteni. Egy 1 gigás SSD-t is tervezek venni a 3070 mellé.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
bagyulajuve
addikt
igaz még csak 1 órát tudtam játszani, de úgy érzem imádni fogom a játékot
corporate vonalat indítottam
[ Szerkesztve ]
Resistencia eterna
-
nagyúr
Én nem igazán értem azokat akik szerint "lapos" a sztorija. Most eljutottam egy olyan pontra, h lövésem sincs, h hová fog kifutni az egész?! Láttam már pár epic jelenetet, a mai csúcspont például Johnny "belépője" volt.
Plusz ahogy Te is említetted: elképesztő a zenék és hangok minősége is! Fejessel játszom, nagyon komoly a hangzás (Atmos). Még csak akció sem kell hozzá, elég csak kimenni az utcára egy forgalmasabb részre.[ Szerkesztve ]
-
n0rbert0
senior tag
Sziasztok,
Van valakinek ötlete, hogy ezt mi okozhatja? Elég sűrűn vannak ~20mp FPS droppok/belassulások, nem is tudom minek hívjam ezeket. Utána mintha mi sem történt volna visszaáll az FPS normális értékre.
i7-9750H, RTX2070 max-q, 32gb RAM, de HDD-ről fut a game.
https://youtu.be/j-jVE3-vLy0 -
jonnyjoker01
veterán
válasz Hódító Hód #11990 üzenetére
Sokan játszanak most egyszerre és valószínűleg nincs szabad gép. Ilyen még a fortnite event közben sem volt, pedig az rohadt népszerű volt, így tűnik rengetegen fizettek elő csak a cyberpunk miatt.
Üdv. Johnny
-
n0rbert0
senior tag
válasz BoneDragon #12088 üzenetére
GOG-os telepítést átlehet helyezni valahogy másik meghajtóra? Van SSD a gépben, de nem oda telepítettem. Amúgy a slow HDD mód be van kapcsolva a menüben.
-
Pörp
senior tag
Belőttem én is 60FPS+ra 2060-al, vsync on, persze néha azért megakad a cpu miatt. Éppenhogy elég neki az i5 8500, kellene most a HT...
-
Hauptmann
addikt
RTX2060, FHD, minden High, kivéve a két shadow cascade-ot, ami Med, Kiegyensúlyozott DLSS, stabil 60 fps mindenhol. A tüktrös belassulást nem tapasztaltam.
AI autóvezető, kanyar a kínai negyedben betontömbbel, a fél autót otthagyja a tömbbön kanyarodás közben, és úgy megy tovább, mintha semmi sem történt volna.
-
LK
addikt
válasz Joccc07 #12092 üzenetére
Engem medre rakott alapból és ott nekem 50 fps, néha beesik 38-ra. RX 570 4 GB. semmi csíkozódás, akadás. Enyhén túlérzékeny a vezetés, de nem rosszabb mint a Mafia 2.
A graf beállításokhoz nem nyúlok még, megnézem milyen tűzharcban is. Beesik-e 30 alá. Tolom tovább.
Bocs, most nézem, ahogy már más is mondta, visszaugrik angolra, és akkor látszik, hogy high-on vagyok én is. Akkor jócskán dobott rajta a driver és a peccs is. 23>38 minimum FPS
Valaki írta itt régebben, hogy kizárt lesz......[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
hszilard666
veterán
Hogy csináljátok ezt?! Nálam egyszer sem érte el a 100% os leterheltséget az i7 4770. 82 volt a legkeményebb. Ami viszont pokoli fura nekem hogy ha leveszek mindent a legalacsonyabb beállításra akkor alig javul az fps em. Fraps szerint ugyanúgy 10 perces mérésnél, bő 4 FPS-t javult. Oké, az 10%, de szerintem ez mérési hibahatárba beleférhet. Szerintetek ha bedobok egy 1080Ti-t akkor javulhat? Vagy máshol van a hiba? Ramból 16 gb van, max 9 gigát foglalt le eddig afterburner szerint. Mondjuk még így is szép a játék. Főleg Judy haja, picit olyan mintha be lenne kapcsolva a hairworks
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
stad10
csendes tag
Nekem ezekkel a beállítássokkal megy 25-35 fps között egy gtx970-el+i5 4460-al.
Textúra is magason van. Fullhd felbontáson.
Amúgy, ha valakinek a szeme nem érzékeny erre, mint nekem, hogy nem 60 fps mert én pl ezt is folytonosnak látom, és nem erős a gépe az kipróbálhatja magánál, hogy működik. Amúgy ezzel a beállítással is már elég szép látványt kap az ember. Szaggatásaim nem voltak(amit már én is észre veszek ), még legnagyobb akciók közepette se. 25 fps alá egyáltalán nem esett. Nyilván, ha lejjebb raknék pár dolgot, biztos több fps nyerhető lenne, de mivel mint fentebb említettem, nálam ez nem zavaró ezért én meg vagyok elégedve. Főleg ezzel konfiggal, ami nekem van. Aztán lehet pár patch meg driver frissités múlva, ez még feljebb is kúszik. -
Krisz0418
őstag
-
veterán
Cpu skálázódásról tudtok valamit mondani, tesztet linkelni? Rendkívül kiegyensúlyozatlan gépem van jelenleg és még pár hétig-hónapig ez nemigen fog változni.
I5-4570, 8gb ram, rtx3070, 1080p 144Hz[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/rasoapro
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről: