- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
blupatrik
csendes tag
5700xt-vel 1440p-n stabil 60fps megvan megfelelő beállításokkal, ennyit se vártam az elmúlt pár nap alapján, szerintem nem olyan rossz az optimalizáció az első óra alapján.
Konzolvilágtól rendeltem, a gyűjtői megjött, rendeltem sima dobozost is a tesómnak, az nem jött meg se nekem se havernak, más is járt így? -
Darabokra
senior tag
Xbox One X-en milyen a játék?
-
freeknight
őstag
Közérdekű, hátha érdekel valakit: miskolci play it store-ban van még előrendelés nélkül azonnal megvehető collectors edition.
[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
Nah, a Konzolok Szervizének sikerült 3-ból 3 rendelést elszarnia rossz vagy zéró kommunikáció, szervezetlenség, illetve általános hanyagság miatt.
Az hogy ez egy 7.5 éves időszak alatt történt (BioShock Infinite, Fallout 4, CP2077), magáért beszél. Az első esetben felhasznált dlc kódokat adtak, másodjára a kiszállítás nem akart összejönni a beígért időpontban (szar futárcéggel szállíttatnak), most meg egyszerűen nem szóltak hogy átvehető a játék, pedig a webshop szerint készleten van, átvehető személyesen. Direkt nem hívtam őket vagy írtam rájuk, hadd vizsgázzanak még 1x, hátha most átmennek. De nem akar összejönni ez a dolog.
Amúgy itt vannak tőlem kb. 50 méterre, csak be kéne sétálnom.
De most már csak azért is el fogok menni a Westendbe megvenni (ahol valószínűleg picivel drágább is lesz a játék), hogy ne az övék legyen a pénzem. -
almalé
tag
Random NPC-kel nagyon limitált az interakció. Egy mondatot szólnak vissza, rájuk tartva a fegyvert leguggolnak vagy elszaladnak. Ennyi. Ez hatalmas csalódás, RDR2 után ennél többet vártunk. Még a W3-ban elment, de ott a külső nézet miatt sokkal inkább megfigyelője voltál a világnak, nem részese.
[ Szerkesztve ]
-
WATERDACA
őstag
Valaki tudja hogy lehet a fegyvert elrakni? Nem találtam rá semmit. Nagyon idegesítő, közelharcra tudom max váltani
u wanted, i got it \o/
-
scyllafren
senior tag
Csak egy megjegyzes: erdemes nezelodni arra, amerre nem a sztori visz... most talaltam egy lv 20-as sniper-t... lv 2 vagyok
-
bélanéni
őstag
válasz WATERDACA #11808 üzenetére
Dupla ALT
almalé: ez az egyetlen dolog nekem is feltűnt mint negatívum, hogy ilyen téren nem nagy a szabadság, és az NPC-k viselkedése kissé egyoldalú. Bár a játék nagyon az elején vagyok, nem tudom mi történik pl ha rájuk lősz, már ha lehetséges. Ezt leszámítva nekem álleejtős a cucc. Egyébként a játékban annyi az NPC, hogy valószínű erre tellett. Nem megoldható hogy mindegyik másképp viselkedjen. Biztos lesz elég sok fix NPC, akikkel több mindent lehet kezdeni.[ Szerkesztve ]
Ha mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.
-
Darabokra
senior tag
játszik valaki One X-en a játékkal? gondolkozom a vételen, de ha nagyon siralmas a látvány az említett konzolon, akkor hanyagolom.
-
dunc
nagyúr
CP eddig nem jött be, unalmas, vonatott, grafikailag, szerintem igen gyenge, olyan erőtlen az egész játék.
-
S e t h
nagyúr
Pár óra után én is váltottam vissza mást játszani, számomra olyan félkésznek tűnik, a hangulat sem kapott el, a karakterek meg unalmasak.
Fog még esélyt kapni, biztos a sztorival később érdekes lesz, de egyelőre nem tudta felkelteni az érdeklődésemet.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
daninet
veterán
válasz Darabokra #11814 üzenetére
Esetleg gondold meg a Stadia-t.
dunc/S e t h:
Én Red Dead Redemption 2-vel voltam így. Szép volt, de majdnem abbahagytam pár óra után. Utána meg úgy behúzott, hogy beleraktam 150 órát
Nekem nagyon tetszik a vizuális látvány. Sztori még 4-5 óra után se állt teljesen össze, hogy pontosan hova tart, csak lövöldözök. Majd alakul, tudom, hogy eddig a legtöbb kedvenc játékom hasonlóan lassan indult.
Aztán lehet a végén azt mondom majd nem volt jó[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Piistii
tag
Nagyon bugos a játék az ellenség meg nagyon buták . Nagyon sokszor nekem még crashel is ...Kell ide még patch
-
KISDUCK
addikt
válasz RubbishBin #11727 üzenetére
Köszi a választ! Közben már tettek fel tesztet konkrétan a laptopommal is (Dell 7577 i5-7300hq+1060max-q), de az meglepett hogy a gpu-t fullon pörgeti, a cpu pedig 60% körül beáll. Arra számítottam hogy a cpu lesz nálam a szűkkeresztmetszet. Városban a cpu ugrik fel teljes terhelésre és a gpu pedig visszaesik 70% köré. Hmm hát úgy néz ki nekem ezen a gépre ezt nem kell erőltetnem.
[ Szerkesztve ]
-
LK
addikt
Én a W3-nál bealudtam az elején. Pár óra múlva ahogy jöttek a story-k sorban egyre jobban megtetszett. A végén meg már alig tudtam letenni. Nekem ha nem fog tetszeni a cp2077 az elején, biztos nem fogok elhamarkodottan véleményt alkotni. Ha majd alakul a karakter, a mellékküldetések, talán majd akkor. És más véleménye szemernyit nem változtat az enyémen és nem is érdekel túlzottan.
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
bélanéni
őstag
Ízlések pofonok, engem az első percben magába rántott és nem enged. Ezt az érzést utoljára a Half Life2-ben éreztem. Zseniális a game. Persze nem kell mindenkinek tetszenie. Bugok: egyel találkoztam 5 óra alatt, az is grafikai bug volt és 2mp-ig tartott. Ezt leszámítva tökéletes eddig, mondhatni bugmentes. Külön tetszik hogy jó sok az olvasnivaló benne. És az is hogy valóban nem egy GTAV-szerű akciózás. Ha valakinek ez a lassabb RPG játékmenet nem jön be, akkor ez nyilván nem az ő játéka.
[ Szerkesztve ]
-
elektrotank
aktív tag
Na nekem is megjött a mai napon. Már jön lefelé a cucc.
Gondolom már volt, sorry, de félve jövök fel ide (Spoilerbe tettem a fizikai csomag tartalmának képeit).
Az a szóbeszéd járja Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a földön: emberek és magyarok. - Isaac Asimov
-
bélanéni
őstag
válasz almalé #11827 üzenetére
Szerintem meg az év játéka, vagy az utóbbi 5 évé.
Nyugodtan le lehet írni a csalódottságot, de szerintem akkor próbálkozz vele esetleg pár hónap múlva. Hátha jobban bejön majd.oriic: a PC gaming halott
[ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
Én a witcher 3-nak kétszer adtam esélyt, mindkétszer elengedtem, olyan dögunalmas az eleje. Az igaz, hogy én az előzményekkel nem játszottam, talán úgy jobban lekötött volna.
Most mégis kipróbálom a cp-t, még úgy is, hogy ps4 slimen az eddig látottak alapján siralmas a teljesítmény. Az már sokat dob rajta, hogy nem fantasy, nekem ez a középkori kardozós varázslós téma nem igazán jön be.
Este hazaérek majd meglátjuk, beránt-e a világ, sokat nem veszíthetek, konzolon lemezes kiadásnál menekülőútnak ott van, hogy el tudod adni. -
Piistii
tag
Van egy küldetés ami mindig crashel nekem kb 5 perccel előtti időponti állást kell visszatöltenem ahhoz hogy tudjak játszani a nyelvet nem menti el mindig vissza kell állítanom a magyart. Kicsit sem frusztráló ... Ráadásul very hardban nyomom ...
-
nubreed
veterán
Őszintén szólva a játék grafikája gyönyörű, még RTX nélkül is. Engem teljesen bvehúzott az egész, nagyon tetszik. Igen vannak bugok de azokon eddig túl tudtam lépni.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
zkxdn
őstag
válasz elektrotank #11826 üzenetére
Neked is..meg mindenki másnak is 1.1MB-tal jön le?
Hány óra lesz ez így? -
WATERDACA
őstag
Nekem eddig nagyon meggyőző a játék, a sztori nem tűnik annyira komplexnek, ahogy a karakterek sem, de a hangulat és világ felépítése csillagos ötös.
Nagyon komplex a gameplay, nagyon bele kell tanulni a hackelésbe, lopakodásba (nem is lett annyira rossz), gunplaybe.
Inventoryba is mindent összeszedek, aztán nem tudom mi lesz vele, craft vagy eladom (erről lesz tutorial még?)
Ami még rohadtul zavar főleg lopakodásnál az az hogy dupla kis irányváltásnál automata dashel V és oda a guggolás meg minden.
Ezt úgy láttam sehol nem lehet kikapcsolni.u wanted, i got it \o/
-
Laraxior
titán
Nekem még meg se hozta az amazon
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
deadtom
csendes tag
Most kezdenék bele a játékba, valaki leírná, hogy a nehézséget lehet-e játék közbe változtatni úgy mint a W3-ba? Ott is a másodikon kezdtem, de az meg túl könnyű volt.
-
nincsnév007
őstag
nálam is most települ van még 20 perc de ez örökké valóság
-
LK
addikt
válasz freeknight #11831 üzenetére
Itt a topicban, már hónapokkal ezelőtt megjósoltuk (többen), hogy sokaknak nem fog tetszeni a játék (különböző okok miatt). Ez nem meglepetés. Remélem hamar túlesünk ezen az időszakon, hiszen ott a refund is aki úgy vette. Én biztos, hogy több időt adok neki, a saját tapasztom alapján.
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
zkxdn
őstag
GOG letöltést lehet pause-olni? 1.1GBtal éjfélig se jön le...ha kikapcsolom a gépet, újraindul teljesen a letöltés vagy nem?
-
Laraxior
titán
Van ennek a GOG-nak is kliense, amit a többi mellé kell telepítenem?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
nincsnév007
őstag
most tűnt fel hogy a tokra nincs semmi féle hülyeség fel matricázva mennyivel szebb így
-
andor80
senior tag
válasz freeknight #11831 üzenetére
Dögunalom az eleje?
Első két rész után ahogy elindítottam a 3.at alíg akartam elhagyni már az első szobát se annyira lenyügözött és azt akartam soha ne legyen vége.
Nem voltál witcher fanatikus szerintem én az vagyok.Tartsd tisztán a képernyőd ne engedj a digitális szennyezésnek.Blokád alatt tartom én is!
-
elektrotank
aktív tag
Nekem simán lejött. Biztos, hogy nem annyival jött le, mert most se végzett volna. Már ott is a Play nekem. Csak frissítenem kéne a driveremet, aztán kipróbáljuk, hogy mire vártam eddig.
Az a szóbeszéd járja Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a földön: emberek és magyarok. - Isaac Asimov
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Filmvilág
- Sorozatok
- BestBuy ruhás topik
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Ryzen 5 3400G ingyenes Fox
- Bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB Natur Titan
- Targus univerzális USB-C DisplayPort dokkoló állomás Ingyen szállítás
- Dell DW5811e Sierra Wireless Airprime EM7455 4G LTE WWAN kártya Ingyen posta
- 90W-os gyári Töltővel Lenovo ThinkPad T440,T450,T460, T540p,T550,T560 gyári Dock Type 40a1
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest