Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- Miniatűr X8-cal készül az Oppo
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
A Crysis 2 egy belső nézetű lövöldözős játék(FPS), a díjnyertes [Crytek] fejlesztőcsapatától.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz SzlobiG #1250 üzenetére
nincsen ltd kódom
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Silenzio
addikt
válasz SzlobiG #1227 üzenetére
Melyik benchmark eredményt? Amúgy az előző verzióban fps limit van, ezt írtam. Csak annyit mondj, itt is megvan, vagy nincs?
orichalcos: ezeket a konzolos marhaságokat nem fogják kijavítani, mert pénz beszél, a pc-s meg befogja a pofáját és örül, hogy egyáltalán játékot kap. És nyomatják a hülyeséget a tetvek.
joca1: nem jobb. Béna, jellegtelen a kezdés, mint a legtöbb fps-nél. Egy kuka, személyiség nélküli nyomorult a főhős, ami a HL2-nél poén volt, itt viszont égő. Anakronisztikusak a rádióüzenetek a hülye fejű rajzolt figurákkal, mintha a 90-es években lennénk. A sztori 75%-a rádión történik, végig ilyen "halott az egész" érzésem volt. Szerintem a Warhead-hez képest nem túl felemelő, de a multi sokak kedvence lesz. Meg a motor, mert látványos és gyors. A nanoruha sokkal faszább, mint az 1-ben, de a hangulat ahhoz képest nincs a szeren. A sztori meg zérus.
[ Szerkesztve ]
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Silenzio #1255 üzenetére
Na igen ezt én is olvastam. Mégis mit mondanának? Hogy igen konzolra csináltuk először? FIgyeld meg hogy az első eredményeknél igenis látni fogjuk hogy kaszált a crytek a játékkal, és utána már nem biztos hogy érdekelni fogja őket hogy előzőleg mit mondtak.
Minket pc-seket meg telipakolnak majd rengeteg patch-el. Én le merem fogadni hogy a dx11 patch után is lesz még javítás.
Live-Die-Respawn
-
Kephamos
addikt
Ha steamen beregisztrálom a játékot, akkor tudom onnan telepíteni?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Kephamos #1257 üzenetére
Elvileg igen.
Elméletileg ezek a grafikai kapcsolók:
sys_spec_gameeffects = 3
sys_spec_objectdetail = 3
sys_spec_particles = 3
sys_spec_physics = 3
sys_spec_postprocessing = 3
sys_spec_shading = 3
sys_spec_shadows = 3
sys_spec_sound = 3
sys_spec_texture = 3
sys_spec_water = 3
i_mouse_accel=1
g_skipIntro=1
cl_fov=360
r_motionblur=1
g_radialBlur=1
r_Flares=1
r_Glow=1
r_HDRRendering=1
r_SSAO=1
q_ShaderHDR=1
r_ColorGrading=1
r_MultiGPU=1
r_MultiThreaded=1
e_shadows=1
r_FSAA=1r_UseEdgeAA=1
Ha valaki kipróbálta, írja majd le hogy milyen változást tapasztalt.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
-
Arnold2
őstag
Na az első pályát tolom. Nagyon fasza eddig.
SPOILER!! Ne olvass tovább ha te magad akarod megtapasztalni.
Elég érdekesen kezdődött történetileg. Egy bevezető kis filmmel hip hop elkentek elég sok infót (valószínű a játékból talán majd kiderül), majd egyből úgy mond bele a közepébe.
Bug van, egyet találtam is. Lehetőség van stealth killre. Örtoronyban áll a fószer én meg egy konténeren alatta. Szintkülönbség úgy 1m. A gombra a főhősünk lazán áthúzza a padlón, majd a test ott marad beragadva. Láttunk már ilyet Crysis egyben is.
Lehetőségem van fullban futtatni, és meg kell mondjam nagyon szép. A történetet meg majd meglátjuk (még nagyon az elején vagyok)
-
cyberkind
félisten
válasz medvezsolt #1265 üzenetére
Akkor használd egészséggel, nekem egyenlőre elég az 5970, a 6990 sajna nagyon drága, pedig a magonként 2 GB miatt nagyon jó lenne !
(#1266) L_ajos
Igen az, nekem csak visszalépés lenne ![ Szerkesztve ]
-
pws
aktív tag
Mycrysis.com
több mint 16 óra még a visszaszámlálás, ebből csak holnap estére lesz valami -
Silenzio
addikt
válasz medvezsolt #1265 üzenetére
cyberkind:Karcsú? Ember, és mivel hajtod ki a 6990-ed? Tán a Crysis 2-vel? Ébredjetek már fel: nem érdemes csúcskártyát venni, sem Crossfire-t. Hacsak nem használsz minimum 3 monitort. Annyira mocskosul le van lassulva a szoftverek fejlődése idestova 5 éve, hogy már rég nem éri meg évente váltani.
bocs, medvezsolt, véletlenül neked ment.[ Szerkesztve ]
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Sonja
nagyúr
Crossfire problémára lehet ez is megoldás!
New profiles added to this release:
- Crysis 2 - Improves CrossFire performanceHa csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
keIdor
titán
Nekem ma nem hozott semmit a futár... mindegy, már kivittem 2 napja egyébként az Xdobozon. Majd holnap...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
válasz cyberkind #1263 üzenetére
Azért én kibékülnék azzal a karcsú S3 Trio-val. Bár, ha már választhatnék ebben a kategóriában, akkor valami normálisabb HD 6950-est vinnék haza.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Sonja
nagyúr
Hmm... Tudtátok, hogy holnap 23:00-kor oldódik fel a "zár" és lehet csak játszani? Jó későn.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
-
D-evil
aktív tag
lehet hülyeséget kérdezek,de ma hozta meg a futár,most telepítettem,aktiválnám de azt írja holnaptól játszhatok.ez miért van? ha már volt,bocs.
-
L_ajos
őstag
csak szólok hogy megy a multi
Aki akar majd vegyen fel: FoxxikaHUNG
[ Szerkesztve ]
PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit
-
mijos
senior tag
Na hali srácok.
Én is elmentem szépen a CD galaxisba hétfőn én sorba álltam. Furcsa volt sorban állni, kb 15 ember volt előttem. első eredeti játékom. Kicsit megrémültem, hogy nem lesz már BF de volt, 1 jó nagy dobozzal. Szerencsémre még aznap el tudtam adni a BF-et, mert nekem felesleges volt. Elég jó áron, 5500-ért Így nekem az eredeti játék, dlcvel együtt 3500-be volt
Ahogy látom még ti se tudtatok multizni, én meg még gép közelben sem voltam, max hétvégén tudom felrakni, addig is üdv." Hagyjál öcskös, most mindenki hagyjon! "
-
L_ajos
őstag
Unranked szervreken (amelyik nem üres ) lehet már játszani. vagyis inkább játszogatni, me borzalmas pingek vannak
De gyakorlásnak elmegy
PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit
-
Mrdevil
addikt
Na,én is haza hoztam a kicsikét,egy bonus BC2 társaságában. (amit meg is hirdettem azonnal).
Most megy épp a telepítés.
PS3-on végig nyomtam,döbbenetes lett valóban ez az engine a konzolokon.Én egész meglepődtem,bár kicsit bugos,(falból kilógó,egy helyben pörgő katonák)de legalább gyönyörű.
Szerintem ez idáig,igazi konzoltörténelem,bár lehet pont ezért szívunk majd picit PC-n.Hoppá:
error(1004)
This product will be available after 2011.03.24
Akkor ennyi?[ Szerkesztve ]
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest