- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A Crysis 2 egy belső nézetű lövöldözős játék(FPS), a díjnyertes [Crytek] fejlesztőcsapatától.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz Kephamos #839 üzenetére
Tán nem látja a szemed a kisbetűt?
ha a célzás is ilyen jól megy game-ben akkor jobb ha mész vissza Wolf 3D-zni[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Kephamos #842 üzenetére
akkor várunk a Team-ben
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Źşë'
addikt
válasz Kephamos #1119 üzenetére
igazándiból én azt olvasom h valami páncélzat kiegészítő ami
Threat Awareness Module
Pre-order Crysis 2 now to unlock the Threat Awareness Module for the Nanosuit, which alerts players to incoming threats by highlighting bullet trails so you can see where shots are coming from.tehát látod h honnan lő valaki, fuhh nem nagy cucc ha már valaki süket akkor legalább lássa h honnan lövik viccet félre téve, én sp videóban láttam ezt, és kapásból arra gondoltam h remélem ezt ki lehet majd kapcsolni
szerk.: tuti későbbiekben meg lehet szerezni ezt is fejlődéssel, bad company 2ben volt uez, amit megszerezhettél szintlépéssel azt berakták bonusként... ettől lesz Limited Edition eszem eldobom...
[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
ffodi
veterán
válasz Kephamos #1212 üzenetére
Van a meghajtó elején egy kicsi lyuk, toljál bele egy vastagabb tűt, nyomd meg erősen(tegyél a tű elé valami keményebb anyagot, pl egy masszívabb könyvet, nehogy beleálljon a kezedbe, ez nem vicc!), és kijön a tálca. Húzd ki, tedd rá a dvd-t told vissza, aztán rajt.
[ Szerkesztve ]
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Kephamos #1257 üzenetére
Elvileg igen.
Elméletileg ezek a grafikai kapcsolók:
sys_spec_gameeffects = 3
sys_spec_objectdetail = 3
sys_spec_particles = 3
sys_spec_physics = 3
sys_spec_postprocessing = 3
sys_spec_shading = 3
sys_spec_shadows = 3
sys_spec_sound = 3
sys_spec_texture = 3
sys_spec_water = 3
i_mouse_accel=1
g_skipIntro=1
cl_fov=360
r_motionblur=1
g_radialBlur=1
r_Flares=1
r_Glow=1
r_HDRRendering=1
r_SSAO=1
q_ShaderHDR=1
r_ColorGrading=1
r_MultiGPU=1
r_MultiThreaded=1
e_shadows=1
r_FSAA=1r_UseEdgeAA=1
Ha valaki kipróbálta, írja majd le hogy milyen változást tapasztalt.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Laraxior
titán
válasz Kephamos #1446 üzenetére
ha armor módban ölök meg embereket akkor ugyebár upgradelni kellene az armort.
elsőnél 150et kell megölni és így feljebb..nah mármost én 10es szinten vagyok,és még mindig csak 13-nál tart..holott jóval több killem van így.
Ugyanez az aim-mal is...az sem növekszik"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Kephamos #1448 üzenetére
6-3-2..vagy valami ilyesmi van nekem is,csak éppen baszik upgradelni
-
-
-
-
-
VinoRosso
veterán
válasz Kephamos #2535 üzenetére
Annak a kártyának fekszik ez az engine, de amúgy én arra értettem, ha beteszel egy high res textúra pakkot, akkor fogy el. Alapból még a C1 is 256M-os büdzsére van kalibrálva, kivéve az übermájer extra enthausiast beállítást, ez már belenyaldos az 512-be is.
De ha sok a vramod írd be ezt a konzolba:
r_TexturesStreaming 0
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Kephamos #3333 üzenetére
Nem mi csináltuk a squadot, lett szólva a leadernek, de úgy néz ki nem is vagy fenn neki friend listán.
Mindegy azt a modot egy kicsit hanyagolom, és megyek vissza alap szeróra játszani. Még tíz perc és vagyok, és játszhatunk.
szerk:
Hogy mindenki lássa újra beírom amit egyik kollega már linkelt. VÁltozott a TS szoba elérhetősége:
dreamx.hu:9987
Szobanév, jelszó maradt ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz Kephamos #9449 üzenetére
Az már nem pálya, viszont másold be konzolba mikor belépsz egy szerverre ezt:
r_SSAO = 0
r_colorgrading = 0
e_Shadows = 0
Én akkor szoktam mikor a kaszt kiválasztása után elindul a visszaszámlálás.
Hoz kb. 20 fps-t, 1 kicsit világosak lesznek a pályák, de gyorsulni fog a game.C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
Új hozzászólás Aktív témák
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest