- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
A Crysis 2 egy belső nézetű lövöldözős játék(FPS), a díjnyertes [Crytek] fejlesztőcsapatától.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter07
veterán
Szerintem nem alkalmasak a városi harcra. Inkább a nagy nyílt terület kedvez nekik, ahol lehetőségük van "ugrálni". Gondolom megmaradtak a szigeten, vagy beolvasztották őket, ezekbe a Jones-féle poliparcokba. Vagy lehetséges hogy ők azok az alienek, akiknek üzenetet küldtek az első rész végén a csápos alienek.
-
kexksz
addikt
Új trailer. Lassan minden napra kapunk egy (semmit sem mondó) trailert.
-
veterán
Ha esetleg valakinek nem kell a BC2 a limitalt szerias Crysis 2-bol akkor en atvennem
-
oriic
HÁZIGAZDA
Azt ugye senki nem gondolta komolyan hogy ingyen megkapja majd a megrendelőktől a játékot?
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Amúgy eléggé kicseszés szerintem az, hogy újra jön a boxos demó is. Dupla annyit játszhatnak az xboxosok.
Live-Die-Respawn
-
lujo10
aktív tag
Ja, mondjuk a bc2 már nekem is megvan, de a limitáltról meg sajnos lecsúsztam, így lessz majd egy plussz bc2-őm
Na mindegy, majd felajánlom valamelyik haveromnak, ha meg nem kell nekik, akkor meghírdetem, jó pénzért-pálinkáért
(#560) orichalcos: mondasz valamit[ Szerkesztve ]
Egy igazi férfi Internet Explorer-t használ -> Kaland, veszély, kockázat. (Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm Uram, hogy legalább nem hullámzik!") Navigare necesse est, vivere non est necesse. Ja és Széles Utat!!!
-
veterán
-
lujo10
aktív tag
válasz Neil Watts #566 üzenetére
Ja, jöhet a jó kis szilvórium dögivel,(vagy milyened van ?)
és természetesen te lehetsz a legjobb haverom, de persze csakis az utolsó fillér(ed)ig/cseppig[ Szerkesztve ]
Egy igazi férfi Internet Explorer-t használ -> Kaland, veszély, kockázat. (Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm Uram, hogy legalább nem hullámzik!") Navigare necesse est, vivere non est necesse. Ja és Széles Utat!!!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mondjuk az EA politikáját sem értem. Kiadnak egy demót boxra, utána bejelentik a pc-s demót, örül a fél világ, aztán benyögik 3 nappal demó előtt hogy jön ám boxra is újra... Aztán majd a ps3 demó is jövő hét után.
Kedves EA, nem lett volna egyszerű ha most jött volna ki kedden mind3 demó?
Live-Die-Respawn
-
lujo10
aktív tag
válasz biggamer #568 üzenetére
Az jó, tán van pálinkád? remélem azért nem ilyen
[ Szerkesztve ]
-
kexksz
addikt
Miért lenne kibaszás? Az, hogy anno csak Xboxos demo volt PCs meg PS3as meg nem, arra tényleg lehet mondani, hogy az volt. Most van mindhárom, mivel lesz neked rosszabb, ha Xboxosok megint játszhatnak? Szerintem semmivel.
Amúgy meg a PCs Limited Edition 1 hónappal a megjelenés előtt elfogyott, a többiből pedig még egy csomó van - ennyit arról, hogy a PCs játékipar nem termel profitot!
-
lujo10
aktív tag
válasz biggamer #571 üzenetére
Na jó, duzzogva azért azt is elfogadok de csak duzzogva
brü-hü-hü nem lessz tü-tü[ Szerkesztve ]
-
Silenzio
addikt
Maradjunk annyiban, hogy "csupán" több profitot termel, mint amire számítottak. Miért? Mert a Crytek mindent megtesz ezúttal, hogy a játékosok kedvében járjon. Játékmenetben, hangulatban, profizmusban. Még a gépigényben is.
Én lepődtem meg a legjobban, de még 8800gt-n is simán játszható, nem is minimum grafikán. Az első rész ennél siralmasabb képet mutat.[ Szerkesztve ]
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
medvezsolt
senior tag
Sziasztok!
Véletlen nem tudtok egy jó oldalt ami összefoglalja a játékban megtalálható fejlesztéseket, fegyvereket, mapokat, multi módokat, tehát mindent a játékkal kapcsolatban?
Kösz
" A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. "
-
Silenzio
addikt
válasz Petyyyyy #579 üzenetére
És ez már nem a Crysis medium beállítása, ami egy lórúgásra van a high-hoz képest. Sokkal összeszedettebb a motor, minimumon is remekül néz ki.
Mindezt csak azért közöltem, mert ha valaki épp két vga közt van, és van talonban egy hasonló képességű kártyája, nyugodtan megvásárolhatja a játékot. Kizárt, hogy integrált vezérlővel normálisan fusson, hiszen nem annyira skálázható az új motor, de cserébe egy 13000 Ft-ért beszerezhető vga-val remek élményt nyújt. És mennyibe is kerül a játék? 50 dollár. Az első résznél mi is volt a helyzet? az is 50 dollár volt, és egy 400 dolláros vga-val talán már megpróbálkozhattál a high beállításokkal. Asszem érezni a különbséget. Summa summarum: holnap mindenki csekkolhatja, hogy nem a levegőbe beszélek.medvezsolt: a mycrysis.com-on tuti van ilyen, de a magyar crysis2.hu-n is tehetsz egy próbát. Az oldal elég primitív, de a lényeg fent van.
[ Szerkesztve ]
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
fpeter07
veterán
válasz medvezsolt #578 üzenetére
Totalcrysis.hu most indult, azt bogarászom éppen.
szerk: Mi a fene az a dögcédula, és mire jó?
[ Szerkesztve ]
-
onereborn
tag
válasz medvezsolt #578 üzenetére
xD Hello Macee
-
kexksz
addikt
válasz fpeter07 #581 üzenetére
Dögcédula az, amin a lobbyba kiírja a nevedet, adataidat, szintedet, satöbbi, továbbá ha játékban megölsz egy embert, akkor kiesik a dögcédulája és ezt felveheted (vagy az automata dögcédulafelvevős perk felveszi neked, nem jut eszembe a neve) és ha pl 3at összegyűjtessz akkor kapsz egy Maximum Radart (olyan mint az UAV CoDban) ha 6ot akkor Radar Jammert (összezavarja az ellenség radarját) vagy Orbital Strikeot (hatalmas lézersugár, olyasmi mint airstrike CoDban) ha azt hiszem 9et akkor pedig helicopter supportot vagy maximum nanosuitot (armour mode + végtelen energia).
-
oriic
HÁZIGAZDA
Demó pontosan mikortól tölthető nem tudjátok? Mert mycrysis oldalán csak annyi van hogy március 1. Gondolom ez PST időzóna szerint, ami náluk reggel 7-8 órát jelent?
Mondjuk dolgozok, és csak délután tudok játszani, de akkor is...
Este meg játszunk akkor....
Live-Die-Respawn
-
kexksz
addikt
Lejárt a korlát.
[link]
Crysis 2 zene, szerintem fantasztikus.[ Szerkesztve ]
-
biggamer
veterán
Pont tegnap gondoltam rá, h mennyire jól összepattintották a zenét a látvánnyal.
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na jön le elvileg demo, kíváncsi vagyok hogy működik-e rendesen. (bár kicsit korán van még szerintem. )
Live-Die-Respawn
-
urban_borz
csendes tag
Soha a büdös életbe nem adnék ki pénzt egy játékért, de ez olyan, hogy nem éri meg torrenttel letölteni, hanem ki kell élvezni minden egyes pillanatát. Legszívesebben XBOX-on játszanék vele, hisz ott minden teljesen másabb.. valljuk be már az hódít..
Lényeg a lényeg.. ADJATOK PÉNZT, HOGY MEGVEHESSEM!
byebye
hitelkártyát is elfogadok
make some fokken urban noise
-
zoltanz
nagyúr
válasz urban_borz #593 üzenetére
Nekem csak a Kinect (igaz PC -re is van már driver) és a táncoktató progik miatt kéne Box.
-
bul07
nagyúr
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
fpeter07
veterán
Szerintem határozottan jó a demó. Sniperként nehezen boldogul az ember. Mondjuk magaslati pontokon elég jól lehet lődözgetni. A Speed módot sajnálom azért egy kicsit. Mondjuk ekkora pályákon érdekes lenne, ha mindenki fénysebességgel repülne.
-
keIdor
titán
Na toltam 4 szinten vagyok. Szerintem visszafele fejlődött... nagyon nem tett neki jót az, hogy a CoD-ból vettek át csomó mindent, meg egy konzol port, látszik rajta nagyon. Az első rész csak PC-n volt és az véleményem szerint jobb volt. Amíg a Wars olyan volt, mint egy Battlefield, addig ez tényleg olyan, mint egy CoD. Csak megyek előre és lövök és első voltam mind a négyszer. A fegyvereknél nincs rángatás, azaz recoil nulla, ezt is CoD-ból vették át. Gépigény: adatlapomon lévő PC-vel a Skyline vagy milyen pályán folyton 50 fps felett voltam 1920x1080, Hardcore mellett. Viszont AF az nincs a játékban, tisztán láttam, élsimítást nem tudtam eldönteni, de ez nagyon gáz, hogy nem lehet beállítani... van Gamer, Advanced meg Hardcore, ennyi az állítási lehetőség. Azt se tudom, hogy DirectX hányban fut... így tényleg X, de gondolom 11-ben, mert a hardver tudja. Viszont Pier 17-en vagy mi a nevén már 40 fps-re is bőven leesik, ott érezni, hogy kéne a GTX-580 neki.
Szóval vegyesek az érzelmeim...
Kérdés ha van, azt fel lehet tenni nyugodtan.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Romvr
őstag
Én reggel toltam egy fél órát. Úgyhogy akkor én is írok/reagálok.
"fegyvereknél nincs rángatás"
Van, csak kevés. Azért mert:
- Egy olyan ruhában vagy, ami k..aszott nagy erőt kölcsönöz neked. Ha fél lábbal fel tudsz rúgni egy 600 kilós kocsit, elég hülyén nézne ki, hogy a gépfegyver kiugrik a kezedből ha lősz.
- A fegyverek "optimalizálva" lettek (a fegyver leírásoknál megtalálod), hogy ne legyen nagy visszarúgásuk."meg egy konzol port"
Multi-platform. PC-re külön fejlesztik, pont az optimalizálás miatt. Amit amúgy szépen megcsináltak.
"Csak megyek előre és lövök."
Az FPS játékok definíciója .
Amúgy egy normális pályán lehetne taktikázni az álcával, meg a fegyverekkel. A Pier még alkalmas is erre nyomokban, ott már érvényesíteni is lehet a ruha nyújtotta plusz lehetőségeket. Amúgy tényleg kifejleszthettek volna egy olyan játékmódot amiben a ruhaképességeket KELL használni, meg taktikázni. A Wars-ban a Power mittommi (épületfoglalós, fegyverfejlesztős) volt a kedvencem."Viszont AF az nincs a játékban, tisztán láttam, élsimítást nem tudtam eldönteni, de ez nagyon gáz, hogy nem lehet beállítani... van Gamer, Advanced meg Hardcore, ennyi az állítási lehetőség. Azt se tudom, hogy DirectX hányban fut... így tényleg X, de gondolom 11-ben, mert a hardver tudja."
Se AF, se AA nincs a játékban, és a demo csak Dx9-et tud.
A 3 állítási lehetőség tényleg kevés, de remélhetőleg a véglegesben több lesz. Mivel ezt a multi demót SOS-ben dobták ki a PC-s tábor nyaggatása és a Béta kiszivárgása miatt.Egyéb tapasztalatok:
A Crash Site játékmód tetszik, végre nem a "Ölj meg mindenki mást", vagy "Ölj meg mindenki mást az ellenséges csapatból" játékmódok vannak. Bár jobban örültem volna még néhány lehetőségnek, amik színesíthették volna a játékmenetet. Illetve egy olyan csapatnak ami nem annyi felé megy, ahány emberből áll. Így a csapat alapú játékok lényege veszett el. Emlékszem anno Wars-ban olyan jó csapatmunkák voltak, hogy leestem a székről döbbenetemben. Pedig ott is 18 játékos és 18 nemzet fiai/lányai voltunk, 18 nyelven beszélve. Volt aki 2 szót se tudott angolul (vagy csak lusta volt írni ), mégis tette a dolgát.
Ám ebben a demóban igazából csak azt lehet megtapasztalni, hogy a grafikus motor mire képes, illetve hogy milyen újdonságok vannak a Crysis 1-hez viszonyítva. Magát a MULTI érzést viszont nem indukálja, vagy csak én nem éreztem 30 perc után. Ma este még tolom egy kicsit, hátha elkap a nagybetűs ÉRZÉS, bár ilyen korlátok közé szorítva, erre kevés esélyt látok."(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- OLED TV topic
- PlayStation 4
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest