- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A Crysis 2 egy belső nézetű lövöldözős játék(FPS), a díjnyertes [Crytek] fejlesztőcsapatától.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz SzlobiG #1146 üzenetére
Beírtam a papíron lévő kódot, simán ment. Limited edition itt is. Beszámolnék pár dologról, most hogy már ilyen "régi" a játék, mínusz két napos...
Szerk: á, úgy hiszem, ti a multiról beszéltek. Az egyelőre nem érdekel.
Már most javítást telepít fel. 1.1-est. A bétával ellentétben 5 lépcsős a grafikai mód. A legmagasabb a bétában már nem volt kielégítő (8800 GT-vel tengődöm ugye, átmeneti kártya, igaz, abból a legjobb), de itt az extreme mód már játszatóan fut!
Már a béta szerény gépigényétől is le voltam döbbenve, de még rádobtak az optimalizációra egy lapáttal. Hihetetlen. Lemértem a sebességet, extreme módban mértem MINIMUM 27 fps-t az első helyszínen, a Battery Parkban. Very high-ban már 45 fps volt a legalja. 1440x900-as felbontás, 4 ghz-es 4 magossal.
És bár a részletek helyenként elnagyoltak (pl. a poroltó a tengeralattjárón), a fontosabb grafikai elemekben már ebben az állapotban is veri a Crysist. El sem tudom képzelni, dx11-ben milyen lehet, de feltételezem, igen durva...
Pár újításról még beszámolnék: nagyobbat ugrunk alapjáraton, és nem lehet menteni. A Halo-hoz hasonlóan checkpointonként ment a program. Ez sokaknak nem fog tetszeni, nekem szimpatikus, rákényszerít a taktikus játékra.
Nagy kár, hogy be kell fejeznem holnapig a szakdogám, különben ezt nyüstölném.
Źşë' (1134): Mivel a majdan 10000 Ft körül terjesztett játékot előrendeléssel kaptam meg 7800 valamennyi magyar Ft-tal limited editionben, és ennyibe került a sima változat is Ipon bátyánknál, azt kell mondjam, nem értem a becsmérlő szavakat. Mivel mindkettő ugyanannyiba fáj, magasról teszek arra, mennyire éri meg a limited edtition. Lehet, hogy méltatlan a nevére, nem érdekel. Amikor megrendeltem, még lehetett választani, így inkább azt kértem. Ellennék a simával is.P.S., Az első is csekkes volt, de ott működött mind az F5, mind az F9 nevű cheat. Itt nem. A bétában benne volt. Itt már nincs.
[ Szerkesztve ]
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
válasz Silenzio #1153 üzenetére
Azért a beta "szerény" gépigényét vitatnám...már, ha nem diavetítést akarsz nézni.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
SzlobiG
félisten
Hát asszem CF-el nem nagyon kell játszani még. Ugyan az a hiba ami a bétába is volt villog a kép hiába vsync, azért illett volna kijavítani. Most malmozik a 2. kártya ameddig nem javítják ki, mert játszhatatlan. Érdekes a demoba viszont jó volt.
Valaki, majd SLI-vel megnézhetné ott is csinálja-e vagy csak AMD-vel.
Viszont nagyon jól fut benchmarkot nyomattam is neki:
PlayTime = 19.403419
FrameCount = 2000
AverageFps = 103.074608
MemoryWorkingSet = 1285
MemoryPageFile = 1382
MemoryPageFaults = 1356777
Benchmark endedFull hd maxon még CF-el.
-
szepsy
senior tag
3 beállítás van:
HIGH, VERY HIGH, EXTREME -
AMD_ok
őstag
na nekem is megjött,asszony átvette, de csak a sima, akkor majd holnap este tolom a cuccost, ma már nem lesz belőle semmi az elmondottak alapján...
-
szepsy
senior tag
Szépen megy extremen
Multi is megy.De össze zavarottam, melyik kódok hova?
3 féle van.
1. a kis könyv hátán, az a serial number, multira katintottam oda írtam be.
2.egy lapon, to download bonus content, ezt telepítés után íram be.
3. számlán, theat awareness DLC, ezt pedig a mycrysis.com/redeemcode-nál írtam be, akkor így ok?Kíváncsiságból beírtam a 2. a lapon lévőt és annál is ugyanazt írta ki
Szer:
Ja meg mindig kéri a multinál a kódot, 24.-e után már nem?
[ Szerkesztve ]
-
kexksz
addikt
Na, az enyém is megjött! Holnap nyomhatjuk, addig rákockulok AC: Brotherhoodra.
-
Laraxior
titán
én is akarok...
simával esélytelen?[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
ha újratelepíti...maximum akkor mehet multizni..
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Silenzio
addikt
Ebben a verzióban megy már a directX 11? Mert azt látom, hogy pampog, amiért nem támogatja a kártya.
-
Laraxior
titán
nah valaki dobjon egy limited kódot mert tényleg csak 24-étől üzemel
tolnék egy benchmarkot"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
apollo12
veterán
heló mire várható a dx11 patch ??
-
Silenzio
addikt
válasz SzlobiG #1171 üzenetére
Szerintem egyelőre "sokra mész" a CF-fel. Egy 6970-essel kapsz mondjuk 60 fps-t, kettővel meg mondjuk... 60 fps-t? Legalábbis a bétában még limitálva volt. Egy biztos: te nem a Crysis 2 miatt vetted a két kártyát.
-
Laraxior
titán
még képfájlba is feltenni sem két perc..nemhogy telepíteni
Anno ugyanez volt a gondom a többi résszel is..valamelyik kb 20 percig csinálta
ha fennt lesz szerintem kb 35mp alatt felmegy
valaki fogadni?"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
A nagy vízen túl tegnap jelent meg a Crysis 2, idehaza pedig ma lesz a nyitóbuli, és máris megérkezett az első PC-s patch. A DX11-es módot ez még nem tartalmazza, inkább kisebb-nagyobb javításokra, változtatásokra koncentrál:
- A szerverböngésző hamis pingeket mutatott – javítva
- Néhány meccs sosem indult el – javítva
- Gyorsabb chatelés (nah igen..ez tényleg nem ártott.... )
- Újraaktiválták a konzolt
- Csalás detektálás beélesítve
- USB headsetes problémák javítva
- A hologram ikon nem marad használat után a képernyőn
- Kiszedték az automata célzást, amire a fél közösség felhördült"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
GegeWarrior
senior tag
Na mindjárt indulok haza, és kipróbálom ha már Limited editiont vettem
Bár lehet mégse ha kavar van belőle, inkább kibírom holnapig
[ Szerkesztve ]
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
intercooler
őstag
válasz GegeWarrior #1186 üzenetére
Sziasztok!
Nekem most települ meg ahogy néztem már xfire-ben is bent van, na ez is ritka általában megjelenés után 5-6 nappal szokott lenni
-
AMD_ok
őstag
Be lehet regelni Steam alá? Vagy csak hozzáadni lehet?
-
ffodi
veterán
Pár órája nekem is meghozta a "sima" editiont a futár bfbc2-vel együtt. Sajna csak holnap lehet vele játszani......holnap találkozunk.
Silent77:
Nekem járt a "simához" is.
[ Szerkesztve ]
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
veterán
DLC csak limitedhez jár?
ffodi: Én nem kaptam még meg a BFC2-t, majd csak jövőhónapban küldik.
[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Ferko75HUN #1188 üzenetére
Persze most már elfogadta a kódot a mycrysis is. Most már csak indulásra várok.
Fps limitet meg lehet emelni cfg fájl buherával, és így az SLI vagy crossfireX mindjárt használható.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Laraxior
titán
mit takar vajon a holnap? érdemes felkelni éjfél után?
-
Laraxior
titán
De Neked ltd van...az elvileg már megy...nem?
szerintem én is felkelek"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Silenzio
addikt
válasz Ferko75HUN #1199 üzenetére
Számlán?
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest