- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
A Crysis 2 egy belső nézetű lövöldözős játék(FPS), a díjnyertes [Crytek] fejlesztőcsapatától.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grafiqs
őstag
A topikot én takarítottam, mert a játék még nem érhető el hivatalos formában.
G
És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss
-
Laraxior
titán
érthető,csak idő kérdése volt
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
MPowerPH
félisten
Kis hozzáfűzés ahhoz, hogy kikerült a beta. Én kifejezetten örülök neki. Megérdemlik, eladták magukat ezek is az NV-nek. Remélem nagy anyagi és egyéb károk érik őket ezzel. Isten nem ver bottal.
Don't Tread On Me
-
lorcsi
veterán
néztétek már a hazai előrendelés árát?
elég dúrvaeladó: vadi új soundcore motion+
-
biggamer
veterán
Ez mitől másabb mint a 7800 Ft-os Limited Edition ???
Adnak hozzá ruhát is ???MP Modes and Maps : [link]
[ Szerkesztve ]
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
polonic
félisten
válasz MPowerPH #354 üzenetére
Nem értem miért kell ilyet kívánni. Nem ismered azt, hogy a pénz beszél, kutya meg ugat? Mintha máshol nem így lenne a mai világban. . .
Miért lenne jó az, tegyük fel, hogy tényleg anyagi csőd lenne az egész, és bezárnák a stúdiót és rengeteg embernek a munkája lenne oda? Köztük jópár magyar embernek is, ugyanis van a Cryteknek Budapesten is egy stúdiója. -
MPowerPH
félisten
Nem zavarna. Bent azok ott tehetséges emberek, alapítanának más céget, felvennék őket máshova. Nem maradnának munka nélkül, az biztos. Elég nagy kár ez a Crytek -nek, megérdemlik. Én alapból nem adok ki pénzt olyan játékért, amire rá van írva, hogy "The Way It's Meant to be Played - NVIDIA"
Gl4diator: Megnyugtattál. Én is most veszek 6970-et, igaz én CF-ben képzeltem el. De jó tudni, hogy single -ben is ilyen szépen elfut. Pont a Crysis miatt filóztam azon, hogy inkább GTX580. De ott penészedjenek meg, nem fertőzöm a gépemet NV-s mocsokkal.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
De erről van szó. Cégek mennek és jönnek itt is, egyik sem örök. A dolgozók nem változnak, csak a vezetésük. Mondtam, isten nem ver bottal. Ők rá akarják kényszeríteni a user -t, hogy NV karit vegyen a maximális játék élményért. Engem ne 'zsaroljanak' ilyenekkel. És még fizessek is érte?! Hát akkor most forrjanak a levükben.
Nem az AMD/ATi kezdte ezt a 'megvesszük a játék készítőket' stílust...[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Silenzio
addikt
Nos, warez ide vagy oda, mindenki a saját szemével megbizonyosodhat, hogy a Crytek komolyan gondolta. Emiatt a játék miatt már senki nem fog új vga-t venni. Vagy ha igen, az hülye. Ami történt, valamiféle nyakatekert logika mentén még reklámnak is beillene, ugyanis VAN MIRE BÜSZKÉNEK LENNIÜK. Nagyon is.
Persze nem tudni még, milyen lesz a dx11 kódút, de már most mérföldekkel gyorsabb, mint az első rész. De nem szebb. Igazam lett. Jupííí. Jee.
Én már biztosan megveszem. Persze nem 39-ért.BMW001: Ez nem fair. Én 460-ast vettem. Két éve nem vettem volna nVidiát, mostanra viszont tök egál a két cég. Ne szidd az nv-t, mert magadat minősíted. Mellesleg eleve nem kell ilyen bika vga-t venni, mert luxus, gyorsan veszít az értékéből, és ha valamihez nem elég a közép-felső kategória, a mérföldekkel drágább, de legfeljebb másfélszer gyorsabb luxuskategória sem lesz elég. Ez konzumidióta fless, ez hajtja a kapitalizmust. Hogy elhitetik veled, hogy KELL, pedig a fenének kell. Egy biztos: emiatt a játék miatt nem fog kelleni. Igaz, ezt eddig is lehetett sejteni.
[ Szerkesztve ]
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
TTomax
félisten
Nyugodtan zárd is be a topicot mert vicc ami megy...hozzászólni érdemben nem lehet a megjelenésig, nem sok értelme van ... bár ha szeretsz törölgetni ...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
biggamer
veterán
Miért kellene bezárni ???
Ki kell szórni a nem ide való hsz-eket és bannolni a renitenskedőket, én egy hete voltam 3 napos banon ...
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
oriic
HÁZIGAZDA
Azon gondolkodtam, hogy vajon mennyire áll fenn a veszélye annak hogy a játékban nem lehet állítani majd a grafika részletességét? (esetleg max felbontást, és hogy dx-9-10-11 legyen. )
A másik meg amin gondolkodtam a DLC-k. Ugye mostanában egyre divatosabb kiadni dlc-ket, kíváncsi vagyok hogy a C2 is eljut-e ide majd? Én max plusz pályákat tudok elképzelni hozzá. A saját map-ok használatáról sem tudunk semmit még. Ugye Wars-ban lehetett saját magunk által készített mapokon is játszani.
(eltelhetne már az az egy hónap )
Live-Die-Respawn
-
Silenzio
addikt
Ha arra gondolsz, amit esetleg a bétában tapasztaltál, nincs sok értelme ezen spekulálni.
Ha tippelhetek, az eddigi interjúkból és nyilatkozatokból azt szűröm le, hogy mindenben szakítanak a Crysis első részével. A gépigény, a konfig fájlok tömkelege warez-fless, az, hogy szétberhelheted a motort (a cfg file-ok 90%-a bugossá tette a grafikát, tudom, mert vagy 70-et kipróbáltam és magam is moddoltam az első részt fél évig).
Valaki itt idézett egy interjú-részletet, nevezetesen, hogy nem kell két évet várni a maxon futtatásra és sokkal szebb lesz a minimum grafika. Meg is jegyezte utána egy fórumtárs, hogy tuti kamu. Nos, mindenki megbizonyosodhat róla, hogy nem kamu.
Szóval, ha tippelnem kéne, marad, ami van. 3 féle grafikai szint, 1-2 plusz dolog, mint AA, kódút, stb. Meg egy játék, ami az előirányzott minimummal is faszán néz ki és jól fut. Mindent meg fog tenni a Crytek, hogy szakítsanak az első rész hírével, és ha mindez sikerül, az eddigiek alapján a játék akkorát fog szólni, mint a Halo-sorozat. Szinte biztos vagyok benne, hogy meglesz a konzolosok új istensége a játék személyében. Miért is ne? Ha a hangulat a helyén, kapunk egy hasonlóan kidolgozott franchise-t, szebb grafikát, több lehetőséget a taktikára, nagyobb szabadságot... A Crysis lesz a 10-es évek Halója.
-
Pug
veterán
Ez most serious, hogy nem lehet arról beszélni, hogy kiszivárgott a béta? hát ez vicc.....
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Silenzio #377 üzenetére
Nem játszottam vele, csak annyit hogy megnéztem megy-e magyarítás.
Nem, egyszerűen csak spekulálok. Mivel ez jön konzolon is, reménykedek benne hogy nem fog pl, a Force Unleashed csapdájába esni. (ugye ott sem lehetett részletesen grafikát állítani)Tudom két különböző játék...
Persze valszeg jönnek majd a fájlszerkesztések, az első részhez is tényleg van vagy ezer féle beállítás, és youtube videók alapján, rengeteg plusszot kihoztak abból is.
Lásd Tirexi videója:
[link][ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
biggamer
veterán
A bezárt topicban kérdeztem, h lesz-e magyarosítás és mindenki leoltott, h már nem adnak ki ilyen verziót az EA-ék.
Esetleg tudsz róla valamit ???
Silenzio
Nem ez miatt voltam bannon.
Nem is figyelmeztettek, 1ből bann.Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
Vistaboy
veterán
válasz biggamer #383 üzenetére
Az Electronic Arts sajnos egy újfajta irányelvet vezetett be magának, ugyanis 20 millió lakos alatti országokban nem jelennek meg lokalizációval ellátott játékok tőlük. A Crysis 2 mellett a Dragon Age 2 és a Mass Effect 3 is érintett az ügyben, pedig nekem is mindkettő magyarul, CE változatban van meg.
De az EA szerint ilyen kis népességű országokban nem éri meg a lokalizáció.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
válasz Vistaboy #386 üzenetére
Lejárt a MOD: Természetesen a Dragon Age 1-re és a Mass Effect 2-re gondoltam.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Valaki írta valahol hogy ha valami grafikai beállítást kéne módosítani vagy mi akkor be kell írni (sys=5) vagy mit.
Valaki leírná még1xer ha megkérhetném,mert nem találom,és hogy hová kell beírni.Thanks!
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Vistaboy #386 üzenetére
Értelmetlen döntés szerintem. Nem hiszem hogy olyan sok pénzbe kerülne a helyi lokalizáció. Lásd fordítócsapatok, ingyen fordítgatnak itthon. Valszeg a Crysis 2-n, kívül a Dragon Age 2-höz és a Mass Effect 3-hoz is lesz honosítás, csak lehet hogy több hónap késéssel.
A EA másik nagy fejős tehenével a Sims-el sem tudom mi lesz ezek után. De ha az meg honosítva jelenik meg, hőbörögni fog a nép.
}{3@Đ$}{0ot
Nem fogsz válszt kapni, sőt valszeg törölve is lesz kommented. Itt nem beszélünk a kiszívárgott játékról.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Tirexi
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #389 üzenetére
A játék mappájában van egy system.cfg file azt megnyitod jegyzettömbbel és oda beírod ezt:
sys_spec=4
Így lehet elérni a VeryHigh-ot ami szinte semmit nem javít a grafon. Valszeg az lesz majd a DX11...
Ha 5-össel írod akkor Xbox360 beállítást kapsz és lekorlátozódik az FPS és lebutul a grafika.
Nem is értem miért kellett feldobni ezt az 5-ös beállítást. -
-
Hiftu
senior tag
válasz biggamer #392 üzenetére
Szerintem meg a tisztelt hazai közönségnek kellene végre venni a fáradságot és megtanulni egy ki****ott idegen nyelvet.
Akkor persze értené a tisztelt játékos a játékban, hogy mi a szitu és nem a félrefordított magyar feliratot nézné bambán.Tessék mondani, lehet itt hazudni? - Kaszt: Decker, Faj: Troll, Működési Terület: Prohardver
-
TTomax
félisten
Teljesen igazad lenne ha a játék nem lenne ilyen drága...de miután egy rakat pénzt kifizetsz,elvárhatod hogy a saját nyelveden jelenjen meg.. Az világos,hogy mivel a magyar nem világnyelv,ezért kötelező megtanulni még egyet,de nehogy már a Crysis2 miatt kelljen amiért fizetek...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
biggamer
veterán
Tudok valamennyire németül, angolul és oroszul ... utóbbi volt anno a kötelező nyelv a suliban.
De nem perfektül ... ennyi erővel semilyen készülékhez sem kellene magyar nyelvű leírás, tanuljon mindenki idegen nyelvet helyette.Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
biggamer
veterán
Akkor szerintetek most érdemes +rendelni az angol nyelvű / ha már úgy sem lesz " magyaros " / Limited Editiont 8000 Ft-ért házhozszállítással együtt vagy várhatok vele és lesz alacsonyabb ára is ???
-
Silenzio
addikt
Ez hülyeség. És hol lenne az a határ, ahol nem kéne magyar lokalizáció? 6000 Ft-nál? 5000-nél? 3000-nél? Még egy 500 Ft-os dvd-n is van magyar felirat. A legtöbb persze pocsék. Pl. ott a Rambo. "Put down the magazine." Mondják a filmben. A katona elteszi az újságot, amit olvasott. A magyar fordításban: tedd el a tárat. Agyrém. A fordító meg sem nézte a filmet, amit fordított.
A másik kommentre meg: nem kell perfektül tudni ahhoz, hogy egy nyavajás játékot megérts. Nekem elég volt az általános meg a középiskola, meg hogy egyetemen sok külföldit ismertem meg. Már hallás után is faszán értem az angolt, mégsem tudnám pl. tanítani. Alapvető elvárás a mai világban, mint ahelyett siránkozni, hogy nem raknak valamire feliratot, ami csak elcseszi a játékot, és nem egyszer még a javítások feltelepítését is akadályozza. Nemde?P.S. A Warhead magyar szinkronját komáltam. Nagyon ratyi volt, megadta a hangulatot.
Inkább nézzétek ezt: Crysis Stalker.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest