- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Crysis 2 egy belső nézetű lövöldözős játék(FPS), a díjnyertes [Crytek] fejlesztőcsapatától.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
biztosra veszem hogy 25-én drivert is kapunk nVidia VGAnkhoz
Természetesen Crysis 2 optimalizációval"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
nah jó..én megyek betázni..nem bírom a feszkót
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz Laraxior #701 üzenetére
Te direkt kínzod az embert?
Furcsán hangozhat, de már most elvonási tüneteim vannak és valamiért a wars, ezt most nem tudja orvosolni.
Biztos a társaságnak is szerepe van ebben, a wars-ban mindig egyedül játszottam.orichalcos: Vettél már mikrofont?
Nézelődöm már én is , elég jó SH. fülesem van, ezért külön mikrofonban gondolkodok.[ Szerkesztve ]
C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Ferko75HUN #706 üzenetére
Még nem, az utolsó pénzem a játékra van félretéve, de mindenképp szerzek majd.
Live-Die-Respawn
-
Laraxior
titán
olyan nem fordulhat elő
-
Ferko75HUN
senior tag
Bajban vagyok én is, júniusban érkezik a gyerek, ezért elég nehezen tudom az asszonynak beadni, hogy feltétlenül szűkséges kb. 150-et elköltenem fejlesztésre.
A demo ugyan gond nélkül futott, fps-t nem mértem, de félek a teljesnél, több játékosnál gondok lesznek. Ha viszont így lesz akkor nincs mese, 1 hét mosolyszünet.C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Ferko75HUN #709 üzenetére
Háttő, gyerek vs crysis 2? Egyértelmű a választás.
Amúgy ha jól tudom max 16 fős lesz a legnagyobb pálya is, szal a sebességgel nem lesz gond, ha ment a demo.
Az én menyasszonyom csak mosolyog hogy már mennyire várom a játékot. Azt mondja újra gyerek vagyok, játszak csak nyugodtan, csak őt ne hanyagoljam.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Ferko75HUN
senior tag
Egyértelmű, amíg nem születik meg, utána meg valahogy megoldom, remélem jó alvó lesz a gyerek.
Szerencsés vagy a pároddal, hogy ilyen megértő, nekem már be lett ígérve párszor, hogy amikor nem leszek itthon, a "tetves gépem" a kádban találom meg...
Persze azért nem olyan bátor.
Nem véletlen, hogy általában akkor léptem fel, amikor ti már éppen abbahagytátok, mi voltunk Voice_HUN kollégával az éjszakai bagoly különítmény.
Minden este meg kell vele várnom az összes retkes tv. műsort,amíg el nem alszik, hogy ne érezze magát elhanyagolva.
Várandós asszonnyal meg nem jó keménykedni, mert rögtön sírás lesz a vége.
Na mindegy, azért már lehetnénk 1 héttel később.C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
kexksz
addikt
válasz Ferko75HUN #711 üzenetére
Hát ha egy ilyen apróságot ilyen rossz szemmel néz nem biztos, hogy ő életed párja.
Van már valami infó, hogy magyar szerverek mennyibe fognak kerülni? Nézegettem de sehol sincs még C2.
-
mcwolf79
veterán
válasz Ferko75HUN #711 üzenetére
Az Én házisárkányom egyszer bevallotta, hogy arról ábrándozik, hogy hozzábaxxa a szomszéd ház falához a PS3-at (akkor még az volt).
Bár lehet volt is alapja, akkoriban keményen toltam (CoD4 kb. 600 óra multi ). Volt, hogy heti 35-40 órát is kockultam.
Azóta Nekem is lett egy lányom, most már az a kánaán,ha alszik, plussz este jön el az Én időm[ Szerkesztve ]
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
kat10
tag
Tényleg jó a zenéje a videók alapján a game is nagyot fog ütni szerintem. Én is már alig várom hogy a futár meghozza. De mikor? Ez a kérdés.
Go Pats
-
AMD_ok
őstag
Helló
Előrendeltem a cuccot BC2-vel IPON-ból. Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek amennyiben tényleg 25-én jelenik meg a game (péntek), akkor azt biztos megkapom-e pénteken(ig), vagy elhúzódhat esetleg hétfőig? Mert a hétvégén nagyon kéne tolni
-
Laraxior
titán
valami állítani kell a bill-kiosztáson,mert a bal kezemre jut kb 12 gomb,míg a jobbkezemen kettőt ha használok
bal: W-A-S-D-Q-E-R-C-V-Space-Shift-ctrl (nah meg a "B" de azt nem használom...)
jobb: mouse1-mouse2-görgőkicsit szar a leosztás...nah pl erre tökéletes a beta. tegnap gyakoroltam a becsúszásos lövöldözést is,meg az airstompot
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ajánlhatnátok valami jó kis egeret max 10k-ig(főleg használtan) amit majd Crysis 2-höz tökéletesen illene.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Laraxior
titán
próbálom beállítani,de még azt sem tudtam hogy a zoomot hogyan lehet úgy megpiszkálni,hogy ne kelljen folyamatosan nyomva tartani...
van pár kiosztás amit eleve nem is használok. ill csak egy...a "B". mellette még van millió. Stealth-et is keveset használom."E" az marad a melee,az már berögződött MW2-ben ahol kurvagyorsan kell reagálni a suttyókra"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
kexksz
addikt
Igaz az 13, de Logitech G500... Valami fergetegesen jó, kb 1 hete vett osztálytársam, el is határoztam, hogy mire fogom elbaszni a húsvéti pénzemet.
Megnéztem a többi modot is a betában, gondolom ti is kíváncsiak vagytok rá, tehát:
Instant Action: ugyan az mint a Team, csak nincs csapatod
Capture the Relay: CTF
Assault: Na ez nagyon érdekes... Előre elkészített kasztokkal kell menni, az egyik csapatnak ilyen "beszivárgós" (halk járás, kevés energiafogyasztás, csak hangtompítós pisztoly, stb) a másiknak pedig hangos fegyverek, gyorsan kifáradnak stb. Van két gép a pályán, ezt a második csapatnak kell védenie, a beszivárgósnak az a dolga, hogy odamenjen mellé, és letöltse róla az adatokat, akkor övék a kör.
Extraction: Van két tartály, el kell őket lopni és elvinni egy helikopterhez, de ha nálad van csak pisztolyt tudsz használni. Az egyik viszont csökkenti a sealth, míg a másik az armor energiaigényét, így kb végig valamilyen módban tudsz futni.Ja lol, most nézem a blogodban le van írva... Mindegy, azért mondtam egy kicsi újat is.
[ Szerkesztve ]
-
-
Laraxior
titán
Razer
-
mijos
senior tag
Én el se árulom a nevem... Nem akarom majd, hogy engem anyázzatok a killcam-be mert ledaráltalak titeket
" Hagyjál öcskös, most mindenki hagyjon! "
-
Laraxior
titán
csípem az ilyen kijelentéseket..főleg név nélkül
-
Kephamos
addikt
Amúgy ez a nagy egérmizéria is egy nagy átverés. Akárcsak a monitoroknál a 2ms-os válaszidő.
Kb. 3 szempont van, aminek érvényesülnie kell egy egérnél:
-pontosság (kb mindegyik lézeres egér ugyanazt tudja)
-kényelmesség
-tartósság (szerintem mindegyik ugyanolyan tartós)[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Én is majd kipróbálom aztán úgy veszem majd meg. Eddig ami szimpi az az icon meg a razer.
Live-Die-Respawn
-
kat10
tag
aki az ipon-nál rendelte meg mint én is ezek szerint ha 22-én jelenik meg akkor hétfőn de legkésőbb kedden megkapjuk
idézem:
Előrendelés7.1 Mi az az előrendelés?
Egyes jobban várt játékoknál lehetőség van az előrendelésre, amely azt jelenti, hogy a várható hivatalos megjelenés előtt is már lefoglalható az érkező készletből a termék, így biztosan átvehető a megjelenés napján.7.2 Mikor kapom meg?
Személyes átvételnél a hivatalos megjelenés napján, munkanap 10 órától átvehetőek az üzletünkben, házhozszállítás és pick pack pont átvétel esetén pedig a megjelenés előtti munkanapon adjuk át a futárnak a terméket, így rendes esetben a megjelenés napján megérkezik a termék.Go Pats
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield V
- Opel topik
- PlayStation 5
- Kutya topik
- Apple notebookok
- Milyen monitort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest